За хигиената във връзката

• 20 778
  • 365
  •   1
Отговори
# 210
Странно, аз повечето жени с Хашимото, които познавам - са слаби.

# 211
Има два вида разстройство на щитовидната жлеза, макар че не всички реагират по учебник. Някои, с хипер не пълнеят и обратното \9може и с хипер да отслабват, не съм сигурна).

# 212
Знам. За това не бива да се генерализира.
В работното ежедневие си ходя толкова неглижирано, че повечето няма да ме разпознаете ако ме видите по улиците.
Ама не защото съм се запуснала..)

# 213
Странно, аз повечето жени с Хашимото, които познавам - са слаби.

При много малко жени ефекта е слабост. При повечето е обратното. Дебели са и това си е, повечето са с хипертироид и пълнеят. Аз всички с Хашимото, които познавам буквално дебели, някои пълни, но слаби - не.

И не е само Хашимото, много фактори, но предимно хормонални проблеми водят до напълняване. Така че днес слаб, а утре дебел, нищо не се знае.

Цитат
В работното ежедневие си ходя толкова неглижирано, че повечето няма да ме разпознаете ако ме видите по улиците.

И аз, така. Нооо, веждите ми са оскубани, винаги.  Laughing Ама имаш хубаво тяло и не ти дреме, затова. Човек с хубаво тяло, една тениска и едни къси панталонки да сложи и не му трябва повече.

Последна редакция: нд, 09 юли 2017, 10:20 от Bella Anna

# 214
  • Варна

Цитат

Ама имаш хубаво тяло и не ти дреме, затова. Човек с хубаво тяло, една тениска и едни къси панталонки да сложи и не му трябва повече.

Е късмет де, ама не плюе по пълните, видиш ли как са се запуснали  Rolling Eyes

# 215
Абе не е баш всички да са дебели. Екс е с Хашимото. От единия вид се слабее, а от другия се качва, но има и изклщчения. Братовчедка ми има Хашимото от типа, от който се качват килограми, а тя упорито поддържа едни 48. Само веднъж качи, когато яко и се разбиха нивата, но това беше за вече 20 години.

# 216
  • Варна
При всеки сякаш е индивидуално, засичала съм еднакви симпоми и при хипер и при хипо, не всичко е като по учебник. С приятелка сме с еднакви диагнози аз 50 кг, тя 50 по 2.Друга с Хашимото слаба, също така и с Хашимото пълна.Абе всички разновидности има.Много често проблемите с щитовидната се пренебрегват, но истината е че болна ли ти е жлезата всичко в организма отива по дяволите Tired

# 217
Леле, Даун - как ме диагностицира, че съм с Хашимото?  Shocked
 Joy
Аз поне не знам за това, все още. Rolling Eyes
Имам 2 приятелки, които са с - и двете са много слаби.
Майка ми също беше с Хашимото - и слаба до към 55 г. Но чак след изцяло премахната матка заради миома - започна рязко да пълнее, след 55 г.

Но темата не е за това.

И игра нямам нищо против пълните хора - стига да им личи, че са  доволни/щастливи.

# 218
Сори Екс, не е диагностика по снимка. Мислих си, че ти си споменавала, но явно съм объркала.

# 219
 Hug
Не, казвала съм, че цял живот все ме питат дали имам проблеми със щитовидната.
Заради слабостта и изпъкналите очи.

Истината е, че грам не съм се изследвала - освен общи хормони преди раждането и преди 6-7 г. последно.. Thinking

# 220
Явно това съм мернала и съм решила, че си с Хашимото. дано да нямаш такива проблеми. И моите очи са изпъкнали. Сега не толкова, но когато бях 45 кг си бяха.

# 221
  • София
На мен май хормоните ми са тръгнали нанякъде, защото рязко качих 2 кг., а начина на хранене не съм си променяла.

# 222
Даун, наследствено са си при мен такива. От майка ми.

Агент, сега е топло и метаболизма се забавя.. Peace

# 223
Оффф, не изчетох всичко, признавам. Но се ужасих от себе си. Аз съм много побеляла. Косата ми за капак е гъста инак, жива, и расте с високи темпове. На всеки две седмици се налага боядисване на корени. Представям си, авторката да ме види ден преди оправянето на тези корени. За мен лично е огромно бреме това, на 10 дена да трябва корени да оправяш. Crazy Tired

Това е първият линк, който ми попадна, но го давам за идея. По магазините има разни такива и вършат мнго добра работа.

https://www.beauty.store.bg/p188292/l-oreal-magic-retouch-sprej- … -beli-koreni.html

# 224
Даун, наследствено са си при мен такива. От майка ми.

Агент, сега е топло и метаболизма се забавя.. Peace

То и при мен явно, но имаше страшни драми, а майка ми все се връзваше. То не беше базед, не беше незнам си какво  ooooh!, добре че и мина, че иначе щях да се изнеса Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт