За хигиената във връзката

• 20 826
  • 365
  •   1
Отговори
# 240
И без мненията в другата тема е ясно от първия пост на авторката отношението ѝ към "чуждата паница" и гледането в нея, затова и така реагирах.

Цитат
Масово жените са повлекани, особено след като са родили...
Мъжете от своя страна са в подобно положение-масово са плешиви...

Как пък не ги е срам мъжете да не се поддържат и да се оставят да оплешивеят!

И преди го писах: да се смее ли човек или да плаче? Ужас някакъв! Sweat

Mr. Green Това се нарича, хем те боли, хем те сърби, а иначе ти е драго. Преди време имаше тема, една жена се оплакваше, как приятелят и вместо да си купи апартамент с нея, той събирал пари да си присади коса. Ах, как го емнаха тук, не го е срам, да дава пари за глупости.
Брус Уилис и той е без коса, но не си е присадил парцал на главата. Има хора, които знаят как се остарява с достойнство.
Жалко, че на доста жени примерът на подражание е Брижит Макрон- на 65 години с минижуп.
Имаше един френски журналист на фешън уйк, беше казал, колкото е по-сбръчкано и старо лицето, толкова е по-къса роклята.

# 241
  • София
Зависи от училището. В нашето има 4 спорта за момичета. Но, в интерес на истината, удари ли ги пубертета, доста момичета се отписват.
Така е, но ако са започнали да тренират в първи клас, докато се отпишат, са оформили тяло и мускулни групи по начин, който фитнесът не може.
И колкото да се запуснат после, гледката и здравето са други.

# 242
Не съм позитивна, а обективна, нещо като е хубаво, не мога да го нарека грозно. Ами, хубави са момичетата, няма какво да си кривя душата. И гримът е толкова деликатен, че не можеш да забележиш дали са гримирани въобще, а като сетя ние как се мацахме, срам ме хваща.

# 243
Аз пък много харесвам днешните момичета, покрай сина ми имам възможност да виждам и говоря с девойки на 14-15 и съм възхитена - всички от класа му например са красавици - с хубави фигури, високи, с гъсти и лъскави коси. Албумът им за завършване изглежда като каталог на агенция за красота, вместо като годишник на пъпчиви пубери. Сигурна съм, че ще се превърнат в чудесни жени.
И моите очи се радват на такива гледки. Девойчетата са красиви. Младежите и те. Младост, свежест, енергия, усмихнати очи.

# 244
  • София
Не съм позитивна, а обективна, нещо като е хубаво, не мога да го нарека грозно. Ами, хубави са момичетата, няма какво да си кривя душата. И гримът е толкова деликатен, че не можеш да забележиш дали са гримирани въобще, а като сетя ние как се мацахме, срам ме хваща.

Да, професионален грим, маникюр и педикюр..........добре е, но остава въпроса, какво става като се омъжат и родят?
Защо толкова отпуснати и трътлести мами срещам? newsm78

# 245
И моите впечатления от децата са положителни.

По въпроса за килограмите - а защо не споменахте и обратната тенденция - стремежът към поднормени килограми. Освен опасно за здравето това не ли опасно и за връзката? Или смятате, че поднорменото тегло е възбуждащо Simple Smile

Защо толкова отпуснати и трътлести мами срещам? newsm78
Такъв е генът на българите. Преди време пусках снимки от соц времето, същата работа.
Наследствени болести масово и ниска здравна култура, което помага да не с откриват. + традиционната кухня, която не е от най-оптималните за добро тегло.

# 246
A aз пък мисля, че по инерция си говорите за отпуснатите и трътлести мами, защото такива са голяма рядкост. И на ЖК редовно те предупреждават да внимаваш с килограмите и да не ядеш като за двама, та жените са информирани и си влизат във форма след бебето. Една-две да има по-занемарени в кварталната градинка в Обеля или Младост и веднага - масово са такива - мърли с мазен кок и подрусващ се задник, а аз - не съъъъм  Flutter  Цялата идея на авторката ми звучи като "Гледайтииии, завиждайтииии, дрислииии".
НСЧ, за радост стремежът към поднормено тегло остана в миналото, сега е модерно съвсем друго - мускули като на фитнес-модел, та и без апелите на авторката, който е по модите, тренира.

# 247
Като чета в темите за гладувания хич не е минала модата...
Иначе съм съгласна като цяло  Peace

# 248
  • Варна
"Гледайтииии, завиждайтииии, дрислииии".

Joy

# 249
И моите впечатления от децата са положителни.

По въпроса за килограмите - а защо не споменахте и обратната тенденция - стремежът към поднормени килограми. Освен опасно за здравето това не ли опасно и за връзката? Или смятате, че поднорменото тегло е възбуждащо Simple Smile

Хич даже. Понякога поднорменото тегло може да е дори по-опасно в дългосрочен план.
Впрочем и пренавиването за мускулесто и атлетично тяло може да докара вреди - претренирането особено за женския организъм има доста последствия. Например, имам познати, които тренират двуразово 6 дни в седмицата и то не леки тренировки, а здравата. Това си е пресилване и голяма част отдавна нямат цикъл (например). Никоя крайност не е хубава. Имах такъв период на претрениране, но не заради фитнес моди и желание за по-хубав вид, аз исках спортни резултати (скорост и издръжливост) и ми се срина имунитета. Слава богу, акъла ми дойде навреме.  Peace Балансът се намира в достатъчно широки граници, за да може да си в средно положение и да не залиташ от едната в другата крайност.

# 250
  • Стара Загора
Интересно ми е от кога е демоде да се преобличаш във фитнес залата, направо като ги видя по улиците след фитнес... ами не изглеждат адекватно. Фитнес облеклото по принцип е доста оскъдно и супер прилепнало. Онзи ден една беше по спортен сутиен. Ама не е срамно, нали се вижда плоско коремче.
Просто не смятам, че това е нормално, независимо от фигурата ти.

# 251
  • град-държава
Като чета в темите за гладувания хич не е минала модата...
Иначе съм съгласна като цяло  Peace
Изобщо даже. Последната година 1 жена в моето обкръжение с анорексия и няколко тръгнали натам.
Иначе на ЖК наистина се обръща много внимание и аз влязох да раждам +8кг за цяла бременност и ме изписаха с дънки 28размер. Но с кърменето ми се разказа играта. Не кърмя от май, но едва свалям. Захар и хормони в норми и въпреки, че реално нямам кога да ям дори и не се спирам... е, няма сваляне и това е. Запусната съм с две думи.  Mr. Green

# 252
Ох, не знам как да ти го кажа с по-меки думи, Гугъл, ама спри да ни поучаваш, защото е все едно някоя намахана 15-годишна пикла да дойде при теб, за да ти дава акъл по въпроси, които не я засягат още и да ти размахва пръст как се живее, а всъщност през цялото време ти дрънка глупости и клишета, които много добре си ги знаеш, защото си минал през същите, когато е било времето.

# 253
  • София

Такъв е генът на българите. Преди време пусках снимки от соц времето, същата работа.
Наследствени болести масово и ниска здравна култура, което помага да не с откриват. + традиционната кухня, която не е от най-оптималните за добро тегло.

Стига и ти, пусна снимки на едни лели зад щанда, като доказателство, че всички жени по на 40- 50 са били тетки с целулит.
Сега същото важало и за мамите, щото кухнята ни и гена ни бил такъв. Peace

# 254
Абе много ячки бяха жените от соца, няма какво да се лъжем. С едра горна част - мощни ръце и туловище, а надолу нормални крака. Днешните са в много по-добра форма, но то и повече се знае и говори, така че е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт