За хигиената във връзката

• 20 749
  • 365
  •   1
Отговори
# 330
Dogsy, има и мъже, млади, които умират заради това, че спортуват, не един футболист е умирал на терена. Да не говорим колко пък си влачат травми, които в една по-късна възраст оказва огромно влияние.

Не че влияе, но ми се иска жена с дълги нокти да обясни как спазва хигиена- защото когато непрекъснато приготвяш храна, забърсваш храна, миеш и в почивките помагаш с пластилин- тоя маникюр ще е отличен магнит за набъкване на подноктието с гнусотии.

Освен ако не са ниско изрязани и лакирани нокти, което в повечето случаи изглежда странно.
Най-много мърсотия се събира при късо изрязани нокти. Когато са дълги някак и кожата е по-нагоре и не влиза нищо. Случвало ми се е като се счупи някой по-дълбоко да изрежа всички и за  седмица направо откачам, набиват се ужасно с какво ли не.

П.П. Не нося дълги нокти, това ми е максималната дължина, но ако трябва да избирам м/у дълги и къси, с дългите се спазва по-добра хигиена.

# 331
На Догси проблемът не е бил тромбът на въпросния господин, а това, че определя връзката си като задоволителна, а него като най-милия човек. От задоволителна връзка можеш да си тръгнеш и без причина. А най-милият човек може да ми е приятелка, но не звучи като нещо, до което ще искам да си лягам вечер.

# 332
Така е Simple Smile
Ако я беше ударил хормонът тези неща нямаше и да ги зебележи  Laughing

# 333
Момичета, прави сте,  до някъде!  Flutter Но за тогава(след дълга връзка и много измъчена)  той ми беше напълно по вкуса, просто немърливото отношение към него си, беше причина да не продължи по - дълго.  Не знам защо съм такава, всеки си има неприятни страни. Ясно ми беше, че няма да е мъжа на живота ми.
А за твърде многото спорт и травми, това също не е нормално. Но и да се занемариш напълно, също.
Има си хора с добър ген, които и без спорт са здрави и изглеждат добре до преклонна възраст. За тях не коментирам, късметлии.

# 334
Ще си позволя да постна това, като една по-различна гл. т за болестите:
http://www.interview.to/%D0%B1%D0%B3/%D0%B0%D1%80%D1%85%D0%B8%D0 … 0%BE%D0%B2%D0%B0/

# 335
  • София
Много са ми чудни тия "несваляеми" килограми колко са несваляеми. В смисъл- в концлагерите едва ли има такива, които не свалят, а си стоят охранени...по-вероятно е т. нар. "несваляеми" килограми да са съвсем сваляеми, но не и ако хапваш като преди. Не може да искаш да ядеш като на човек, на който нищо не му се лепи.

Много ми е чудно как така всички решават, че в концлагерите всички просто свалят килограми... Огромният процент влезли там просто не са излезли. Никак ли не ви хрумва, че за хората, които са болни, това е доста по-вероятният изход? Да изгубят живота си - доста преди изгубването на излишните килограми?
И да, тези, които са оцелели, всякакви излишни (и доста от нужните) килограми са изгубили - но това е крайният тест за издръжливост, не път към поддържане на здравословно тегло. Тест, на който в общия случай и най-здравите се провалят, само малка част от тях се лишават само от здраве, но не и от живот.

# 336
Dogsy, има и мъже, млади, които умират заради това, че спортуват, не един футболист е умирал на терена. Да не говорим колко пък си влачат травми, които в една по-късна възраст оказва огромно влияние.
Според мен няма как да се сравняват футболисти, които са в професионалния спорт с хора, които си спортуват за здраве. Повечето спортисти имат последствия, но на онова равнище нещата са съвсем различни - и като тренировки, и като добавки, и като начин, по който се възприемат нещата (на живот и смърт). Ако имаш един тон спонсори, голям екип и стотици хора разчитат на представянето ти, отказването, защото ти е прилошало или нещо те е приболяло е много по-трудно, съответно може да се стигне до по-сериозни проблеми. Човек, който излиза 2-3 пъти в седмицата да потича/порита или там каквото му харесва няма да си докара кой знае какви вреди.

# 337
Ако не го направи пак няма да изпусне кой знае какво.

# 338
  • София

Не е така, но само който не се помества, го твърди. Peace
Дори на пипане една жена, която малко от малко спортува, е по- приятна от немърдаща.
Пък нека си твърдят, че мъжете им ги ценят само по дълбоката душевност- няма как да повярвам, щом аз самата винаги съм била привлечена от стегнати мускули, а не от сланинесто- окръглени.
Мъжете може да са прасета, ама не са всеядни.
Както и жените.

# 339
Екскюз ми така ме разчувства тази статия. А днес ми е много напрегнато и емоции не са ми позволени. Сега ми стискай палци да мине успешно днешния ден.

# 340
Не е така, но само който не се помества, го твърди. Peace
Дори на пипане една жена, която малко от малко спортува, е по- приятна от немърдаща...
Доста от мъжете не харесват мускулести жени, така че да, има разлика, но тя не винаги е в полза на спортуващите.
Иначе назад уточниха, че нямат предвид задължително спорт, а просто движение. Повечето хора, включително дебелите, колкото и да ви е странно се движат. Митове са това, че не помръдват никъде, а само вие имате двигателен режим  Simple Smile

# 341

Ще изпусне кефа, просто има хора, които обичат да се раздвижват за удоволствие по един или друг начин - все едно футбол ли ще е, домашна гимнастика ли. И тук се съгласявам с Гугъл, че от аматьорски спорт няма травми или ако има, е голяма рядкост. И с абсурд, че разликата между човек с малки и човек с никакви спортни навици е огромна. 20 минути на ден водят до големи промени.
Самата аз спортувам и знам как се чувствам с и без спорт. В момента състоянието ми не позволява обичайната физическа активност, максимумът ми е тренировка за бременни (не защото съм бременна, а защото с повече натоварване не се справям) и се чувствам като медуза.

# 342
Всеки човек е различен, аз също се чувствам заредена след спорт, но познавам хора, които искрено страдат.
Не съм съгласна, че при непрофесионалния спорт няма травми, поне аз съм виждала с такива.  

# 343
Ами това явно са умници, които са се хвърлили ентусиазирано на неща, за които не са прочели достатъчно. Виждала съм жена да бяга за здраве, обута с кожени обувки с връзки, да се сили и да набива копита като кон. Е, ще има травми, как няма Simple Smile
Или пък са увлекли и от за здраве е станало смоцел, а когато се загуби мярката, идват проблемите. То и спортът увлича, както всичко друго.

# 344
Причините са хиляди и е нормално да има травми, най-малкото едно стъпване накриво по нашите прекрасни настилки, за тези, които бягат навън.
Или след претрениране, защото следват еди какви си "вълшебна" програма.
При мен лично от велоергометър започнаха едни болки в коляното, които си влача вече години.

Общи условия

Активация на акаунт