Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 486

• 41 425
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
 новата версия ми е зор  #Crazy

Последна редакция: вт, 18 юли 2017, 19:43 от femmi2

# 301
Направо ме тресе ....Илкнур как ли ще облича Хазал в новия сериал .....особено като гледам как облича себе си FlushedFlushedFlushed

# 302
 Дидее  за теб  Hug

# 303

Взимам го бързо ....че напоследък едвам се вреждам от Надето ....впрочем Марга къде е Flowers CherriesFlowers AppleFlowers StrawberryFlowers TomatoFlowers Grapes

Феновете пак питат РАНИНИ за проекта на Чаатай за Коджа Юсуф .....но доколкото разбирам им отговарят ,че нищо не се знае .....и ще пишат като е сигурно Nerd

https://twitter.com/raninimanini/status/887233420241326080

В Истанбул направо ще се издавят .....толкова много ли е валяло Nature Closed UmbrellaWear UmbrellaShower

https://twitter.com/Ataturkcubirisi/status/887207183762546688

Последна редакция: вт, 18 юли 2017, 19:26 от diana72

# 304
 Марга  сади маргаритки и точи лозарската  Joy

Срещу  бедствията  не можеш да се бориш  ooooh!

Диде за супермена Ранини писала ли е нещо  ?

Последна редакция: вт, 18 юли 2017, 19:30 от femmi2

# 305
  • Варненска клюкарка
Марга с черешки и ягодки нИмоЙш я подмами Laughing

Дали може да се каже че с Коджа Юсуф някой си е разчесал клавиатурата.... а дано да е това и повече да няма Mr. Green Ако ще е някакъв пехливанин, дано да е в съвременна история, а не в старовремска Sick

Аз допреди малко цъках през новата версия и в момента виждам размазано...  ooooh! Така както виждам размазано Диде погледнах снимката на Илкнур и помислих че минава през някаква автомивка с тез ми ти ресни rotfImbo

И Берен в онази класация за красота. Що не беше с 5-6 години по-млада, направо щеше да е идеална за Ча Heart Eyes

Последна редакция: вт, 18 юли 2017, 19:39 от Беллора

# 306
 Черешките и ягодките мен ще примамят   Crazy  

щом Ранини отговоря, че не сигурно  е възможна да са  предложили такъв проект но Ча не е решил   и обмисля  Rolling Eyes

Берен нали няма да играе с Ардуч  ooooh!   

Последна редакция: вт, 18 юли 2017, 19:45 от femmi2

# 307
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
А аз реших, че е в Тексас Илкнурката. Mr. Green Но първо изобщо не разбрах, че снимката е на човек. Реших, че е някаква витринна арт инсталация. Mr. Green

И на мен ми е размазано и постоянно се връщам в старата версия. В новата влизам при пускането на браузъра, че нарочно съм с отметки да почва винаги на страницата на Гугъл.

Диде, каква е тая плодова салата нанизана в поста ти!  Joy
Не съм го пробвала, но ми се видя бърз и разумен вариант за качване на снимки. Ето обяснението:
Скрит текст:
Ми аз не я ползвам тая опция и пак качвам снимки от линкове - това имам предвид. Така, че не знам дали работи.
Качваш ги с IMG таговете? Това също е вариант, да.
И аз така качвах първите дни, когато не работеше опцията, след това я ползвах по предназначение.
В момента не работи при мен иначе - нито директното качване, нито такова от адрес.

Ами не по тоя начин.

1. Отварям си опцията за качване на снима с бутончето с фотоапаратчето.
2. Като ми се отвори диалоговия, избирам бутона за опцията „ПРИКАЧИ ОТ КОМПЮТЪР“.
3. Като ми се отвори  диалоговия на Wondows за избор на снимка, директно в полето „FILE NAME“ поставям (пействам)  линка с изображението. Натискам бутона OPEN и готово.

Много ми харесаха и днешния клип и другите фотки. Heart Eyes Heart Eyes
Но и аз съм на мнение, че някак не си подхождат Ча и Киво, поне визуално. Нямам представа дали в роли заедно биха си паснали и дали биха имали екранна химия. В това отношение Ча-Юсуф бяха страхотни. И Ча-Арас бяха страхотен тандем на екрана, но по някакъв по-различен начин. В първия тандем всичко беше много неподправено, младежки чисто и много искрено. А във втория химията беше по мъжки приятелска, примесена с доза сила и опит, добити с годините + щипка режисура.
Нямам идея дали ме разбрахте какво искам да кажа. Rolling Eyes

# 308
  • Варненска клюкарка
Профче, аз те разбрах Peace

# 309
Въх! Блузката му като нагризано сиренце. eat hahaha

Белл  Hug

# 310
 с Дидето   гризкахме  блузата да му видим релефа   Mr. Green  Joy Joy

# 311
Профче, много точно си описала разликата в двата невероятни мъжки тандема на Ча. С Киво в един проект ги виждам само в противоположни роли.

# 312
с Дидето   гризкахме  блузата да му видим релефа   Mr. Green  Joy Joy

Феми Blue HeartGift HeartPurple HeartYellow Heart що не продължихме и нагоре RelaxedRelaxedRelaxedSatisfied

Профи Green HeartBlue HeartPurple Heart и така стана

Скрит текст:
но пак ми се появиха /вярно , че за по-кратко / шарените точки .....НАЧИ ...като ми се задвижат пред очите докато се качва снимката .....изпадам под хипноза ...но като почна да я изрязвам ...се събуждам Stuck Out TongueStuck Out TongueStuck Out Tongue

Слагам капана за Марга Nature SunnyNature Sun With FaceNature High BrightnessNature Full Moon With FaceNature BoomFlowers TulipFlowers RoseFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry BlossomFlowers BouquetFlowers BlossomFlowers BouquetFlowers Hibiscus

и ако не помогне .....Flowers CactusFlowers Palm TreeFlowers Cactus

А аз реших, че е в Тексас Илкнурката. Mr. Green Но първо изобщо не разбрах, че снимката е на човек. Реших, че е някаква витринна арт инсталация. Mr. Green

ОХ ,БЕ в Тексас ...тук се въргалям Hands V Иве на автомивка SmileSmileySatisfiedYum .....

Феми , Ранини само за бореца я питаха Hands MuscleHands MuscleHands Muscle Ще се чуе и  за спасителя Ill

# 313
  • Варненска клюкарка
Joy Joy Joy

Толкова изпънат изглежда Ча, дори и с бутове някак си цялостната му визия много ми харесва, едър но стегнат Heart Eyes Харесва ми и че си поддържа брадата до определена дължина, с Киво се обръснаха почти по едно и също време но той пак е обрасъл прекалено ooooh!

# 314
И мен от одеве очичките ми са все в опнатите му ръкавки  Crazy  smile3544. Ако му се спукат по шевовете, лично ще ида да му ги закърпя. bowuu Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт