Ама аз затова писах "тука" т.е. на въпросния кадър ми е сладък бузльо, иначе напоследък ми е само бузльо, като например на снимката на излизане от Зорлу, спретнал се като кафав мечок

героят му го описваха като неземен красавец ,който е свикнал непрекъснато да го гледат момичетата все едно е филмова звезда

Ама аз затова писах "тука" т.е. на въпросния кадър ми е сладък бузльо, иначе напоследък ми е само бузльо, като например на снимката на излизане от Зорлу, спретнал се като кафав мечок 

И сега ще е така. Да, млад е и най-важното за неговата професия: талантлив и природно красив. 

Ади да се стяга вече. Питам се дали ще се учи да язди кон, нали ще прелита през различни епохи, в сцените от миналото все ще трябва да се придвижва някак ..... Трябва да му изберат някое по-яко добиче
Хазал и за скини не е, а за класически модел дънки- дължината на бедрото и е нормална но подбедриците и са много слаби и са къси , а скинито подчертава това.... Но въпреки това общия и изглед беше хубав, слаба и стегната е
Очаквах че от бокса може да наедрее горната част на тялото и, но напротив, сега там си е напълно съразмерна 

Пред Ча ще се появим с такива 

да нацелуваш Феми от мен
да си почива ползотворно ...., че я чакам с нетърпение 

Неговите приятели често го сравняваха с известен актьор, заради високия му ръст, широки рамене и блестящите под гъстите черни мигли големи очи
Да не би с Чаатай Улусой
. Въпреки това, Явуз не считаше себе си за красив , а даже за доста обикновен , и се стараеше да не обръща внимание на приказките на връстниците му.
, но даже заради едното благозвучие ми стана интересно и ще потърся инфо
, същата работа като и жените.
На нея както и да е, тя е жена, но всякакво бижу на ръцете на мъж освен часовник, според мен краде от мъжкото 
Дори и да е по книга, едва ли ще се придържат 100% към нея и щом ще е продукт за интернет, според мен ще има интересни сцени 
заклинание или нещо друго... Но идеята ми беше вече като се е приземил в по-далечнвото минало, ще трябва да е на кон Препоръчани теми