Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 486

• 41 425
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Идеален си е Ча, Heart Eyes нали не го искате с жабешки бутчета, или със сламки като на световния шампион щеките!?
Ивче,
Скрит текст:
бившия на Туба се казва Онур.

# 286
  • Варненска клюкарка
Номинираните Peace
Който и да е, освен Халит Ергенч, все ще е за биг боса Whistling

При жените е по-сложно, ще се озори докато извърти нещата за Туба или за Неслихан Mr. Green
Дано тази година да се разминем с миналогодишни парадокси и най-добрите актьори да са си от най-доброто дизи  Mr. Green

ПП Вярно Наде, сега си припомних, Онур Сайлак се казваше Peace

# 287
Здравейте  Hug за Келебеците претенции нямам ...важно е Ча да е на церемонията ....а ако може и да го наградят ..супер  Peace

Вече и по телевизията  ..за дружбата им и разходките из Бодрум

НОВА

А ТУК в Туитър нещо са се объркали ....Тук Къванч и Чаатай ги няма
...

https://twitter.com/_LotusRose/status/886978465622351872

Това е началото на клипа от инсасторито на собственика на яхт клуба, който беше сложил преди два/три дена  ........ аз си скрийншотнах само края , защото ми хареса звездата ,която направиха ...и той ги тагна ....ЧА И Каванч не са там ...Със сините шарени панталонки е собственика , Улуч Байрактар , бременната , приятелката и , червенокосата и гаджето и фотографа , и един , който цял ден го учиха да кара ветроходна лодка  Peace

Снимах си средата и края на клипа му ....той сега е оставил в инстаграма си само откъс ...без имената  Peace

ЕТО кои скачат , плуват и после правят звездата Peace

Фотографът на Ичердето ни напомня за сериала ....всъщност ...само тоя фокус да оживеят братята как стана НЕ НИ ПОКАЗАХА  Mr. Green

Последна редакция: вт, 18 юли 2017, 13:30 от diana72

# 288
Здравейте !

коя се пръкна  Mr. Green
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 18 юли 2017, 14:49 от femmi2

# 289
  • Варненска клюкарка

Кака кат една същинска китка hahaha

Диде, вярно че тая звезда ни я показаха преди няколко дн Аз пък се чудех тоя по средата не е ли Ча Wink

# 290
 wavey

Хубави Ча и Киво, но много ми е несвойствена тяхната дружба.

# 291

Последна редакция: вт, 18 юли 2017, 18:47 от femmi2

# 292
  • Варненска клюкарка
Наде, ние не ги познаваме и всъщност не знаем какво им е свойствено и какво не newsm78 На мен ми е как да го кажа.... любопитна Mr. Green онази снимка на която Киво пощипва Ча по бузката и какво е предизвикало този мил жест tooth
А кой знае, може да излезе вярно онова което се подмята последните дни, че ще се снимат в общ проект. На мен по-скоро ми е необичайно количеството снимки с Ча. Дори и да не ги пуска той самия, това че позволява друг да го прави и въобще това че допуска външни хора да надникнат в личния му живот, макар и съвсем повърхностно докато разпуска ми е най-необичайното.

# 293
Наде, ние не ги познаваме и всъщност не знаем какво им е свойствено и какво не newsm78 На мен ми е как да го кажа.... любопитна Mr. Green онази снимка на която Киво пощипва Ча по бузката и какво е предизвикало този мил жест tooth
А кой знае, може да излезе вярно онова което се подмята последните дни, че ще се снимат в общ проект. На мен по-скоро ми е необичайно количеството снимки с Ча. Дори и да не ги пуска той самия, това че позволява друг да го прави и въобще това че допуска външни хора да надникнат в личния му живот, макар и съвсем повърхностно докато разпуска ми е най-необичайното.
Въобще и не искам да ги познавам повече от това, което е от екрана(нито тях, нито който/която и да е било) но ми е странна дружбата им като знам в какви компании се движеха допреди да се движат в обща.

# 294
  Ако замислят общ   проект още по - добре  Grinning

Последна редакция: вт, 18 юли 2017, 20:05 от femmi2

# 295
  • Варненска клюкарка
И аз тъкмо с тази снимка идвах... Ча ли е newsm78

# 296

Цитат
Это фото Киво с мужем американской подруги Башак, когда они приезжали в Турцию и попали на съёмки сериальной свадьбы- мечты. По- моему в конце мая это было.

Рори , Как си ? Hug

Последна редакция: вт, 18 юли 2017, 17:36 от femmi2

# 297
 Hug  wavey  Heart Eyes

Спипа ме  Mr. Green

Наде, и на мен са ми някак странни един до друг Ча и Киво. Не че двамата най-красиви турски актьори не стоят перфектно в общ кадър, но я няма визуалната химия на Ча и Арас или пък Ча и Корай /забравих името на актьора/. Толкова силно стояха един до друг екранните Сарп и Умут/Мерт, че някак очаквах да ги видя отново заедно в реала.

И Ча, и Дуда си изглеждат супер свежи, спокойни и щастливи след края на голямата си любов. Дай боже всекиму такава раздяла  Grinning /ако се стигне до такава/

Диде, права си. Тоя момент с оживяването на братята го оставиха на фантазия. Всичко друго показаха как се е случило само това не. Сигурно комисарката се е появила кат същинска супер гърл и е измъкнала братята изпод носа на тате като преди това и белезниците му е щракнала. Няма друг начин да са излезли живи от тунела и тримата. В еуфорията, че и двамата братя са живи никой не забеляза, че в оная ситуация това беше възможно само с някаква супер сила.

# 298
 Рориии Joy   Ча е  облякъл  вълшебната риза и   е пробил тунела  Mr. Green Joy

Цитат
И Ча, и Дуда си изглеждат супер свежи, спокойни и щастливи след края на голямата си любов.

лИбов ли бе да я опишеш    Mr. Green   Ча се любува на рибите

Последна редакция: вт, 18 юли 2017, 18:36 от femmi2

# 299
Рори Flowers HibiscusFlowers Cherry BlossomFlowers BlossomFlowers Four Leaf CloverNature Sunny не смея да питам за детето Gift Heart
Само се надявам ,че щом наминаваш .....може всичко да е наред Hands Pray

Ситуацията с края .....пълна МЪГЛА ...почти такава , както беше при руската рулетка FlushedFlushedFlushed

Предполагам , ако си спомняте ,че пускането на куршума зад гърба си  тайно , бързо и невидимо за Джелял баба , поне според мен  Чаатай го е снимал в 20 дубъла ......
Но и римейка имаше нещо , което ме впечатли .......Мат Деймън тайно  написа съобщение по телефона , докато ръката и мобилния му бяха в джоба FlushedOpen MouthNerd....ма така  са супер агентите .......

Гледайки Ча и Киво се надявам много за общ проект ....Даже така ми хареса идеята Киво да му е мениджър  във филма за Коджа Юсуф .....направо щеше да е супер Hands V

Така като ги гледам на младини .....пак Ча най си харесвам KissBlue HeartPurple HeartYellow HeartLips

п.п
Скрит текст:
Някой пробва ли в новата версия оправиха ли качването на снимки , че аз продължавам да си го изписвам ръчно .....

Излязоха нови снимки ,засега само на Киво от Leros in GREECE

Последна редакция: вт, 18 юли 2017, 18:24 от diana72

Общи условия

Активация на акаунт