Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 486

• 41 260
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • Варненска клюкарка

...надписът придружаващ колажа беше БарФи Laughing
БарФи а, готино звучи hahaha

Марги, веждите може би отговарят най-много за излъчването на едно лице. Преди, макар и дебели поне не бяха рунтави, а сега приличат на гъсеници Sick Джейда си е млада, нищо и няма на годините, просто и трябва собствен стил, а не сляпо подражание на модата. Не е лесно да си изкуствена блондинка и да приличаш на естествена, пък още повече и да ти отива - някои се цапотят с перхидрола (или каквото има там в русите бои) и мислят че са върхЪ....

# 496
  • Пришълец
Така е, млада е. Едва ли има и 30, обаче не е чаровна както преди Rolling Eyes, а веждите пропуснах да подчертая, че са страшни Mr. Green
Много я харесвах руса в АФК, но и тъмният цвят ѝ отиваше Peace

Феми, помниш tooth

# 497
  • I Love You 3000
Ама и аз тръгнала съм да се изказвам и не съм се доизказала.  Laughing

Прави сте, че все пак е филм и е нормално да има претупано инфо и "фантастика", но това си бодеше очите и вървеше като линия през цялото време. За мен изглеждаше като голям пропуск и недоизпипване на работата на сценаристи и режисьори. Да се обобщя в няколко точки за недостоверността на финансвото състяние на героите в Ичерде:

1.Колите на Сарп - докато беше човек на Джелял, ползва неговите коли - логично. След това казваме , че ползва конфискувани коли от полицията - от тук ми идва проблема. Как ги ползва тези коли като , за да ги вземе трябва да има полицейски права? В полицията не му вярват, че е полицай, още повече изтрито му е досието. А точно в този период постоянно беше с различна кола. При срещата на Умут с майката - Сарп ги доведе с Мерцедес, а си тръгна с Тойтата от съседния ъгъл. Която пък я изкараха , че е на Мерт, следователно на Джелял, но той пък я остави най - спокойно на Сарп и се прибра пеша. Пълна каша  Mr. Green А пък червената тараляска въобще да не я споменавам. Тя е дадена на Сарп от Джелял, но забележете, след залавянето на Джелял и легитимирането на Сарп като полицай, колата остава за Сарп. Ами, че това можем да си го сметнем като чиста корупция.  Naughty

2. Апартаментът на Мерт - колкото и "гол" да беше в началото, пак си изглеждаше жилище от висок стандарт. С отделен вход, секретен ключ, банята му беше супер, леглото поне за трима. Мебелировката , която после му купиха пак не беше от най - евтината. И всичко това е по времето когато Мерт е комисар в полицията с чисто досие. От което следва да предположим , че всичко това е купено с пари от полицейската му заплата. Още повече, че поне два пъти го разследваха за връзки с Джелял и никой не каза от къде този апартамент. Обаче аз през цялото време съм със съзнанието, че апартаментът на Мерт е такъв поради връзките му с Джелял. От тук ми дойде и една много смешна ситуация и недомислица в последната серия - оказа се , че Сарп е "по - корумпиран" от брат си. Mr. Green Както казах, след сагата с дедо, Сарп продължи да се движи с червената си спътница, която Джелял му подари - но Мерт дори не можа да си вземе резервни гащи от стария си апартамент Joy Joy Joy . Дават ги да си говорят в кухнята на по чайче - нашият Мерт е със същите дрехи , с които го преследваха,биха,въргаляха и прочие - и изведнъж разбираме , че са минали три дни от тогава, а той завалията пак е със същите дрехи Laughing Laughing Laughing Е кой сега е корумпиран?

3. Парите на Сарп - започваме от това , че Сарп живее с майка си, студент е в полицейска академия и се издържат от една закусвалня с три маси вътре и четири отвън. Живеят в прилична къща, но са приютили под крилото си един Баръш,който е някакъв сирак и бездомник и работи при тях, следователно не носи пари. Тук включваме и Лемка - журналистката, която си седи повече вкъщи и по закусвалните, от колкото на работа.  Grinning И изведнъж нашият Сарп вади един самун с пари и ги тръшва за 6 месеца наем. След това беше уредил и някаква сделка на маминка - да готви храна уж за някаква фирма , ама Сарп я плащаше. И тук не можем да кажем , че тези пари са идвали от Джелял. Защото първо и най - важно Сарп е полицай! Той отчита всяка дума на Джелял пред началника си, а камо ли всяка пара, която е получил. От където какво излиза, че всичките пари на Сарп , включително и дрехите му, са разход за полицията. Голяма далавера е уцелил Grinning Щом накрая можеше да заеме на брат си 10 - 15 хиляди за пръстен и костюм, сметни колко взима. Simple Smile Та като г гледах Сарп как разхищава без обяснение, още по - жал ми стана за главния комисар на отдел "Убийства" от КПА, който ходи с плетените пуловери от мама и опъва найлоните при всеки ситен дъжд Simple Smile

Всичко това са мои забележки , които ми дразнеха акъла през целия филм и които наистина можеха да бъдат изчистени в една две сцени и всичко да е ок. Можеха да спестят някоя и друга гонка на Сарп с някой незначителен пишлегар от сорта на Яшари - Машари, Костенджелии и разни други. Верно е голяма красота е с пищаците, ама малко повече емоционални сътресения трябваше да му заложат като образ. Знаем , че тези неща може да ги играе, просто  не се възползваха достатъчно. Образът на Мерт беше по - пълен и по - развит от този на Сарп, а не трябваше да е така. Както казах за мен Сарп беше  - 36 епизода гоня някакви посерковци , върша цялата работа на цялото организе, ама те са толкова малоумни, че после трябва да замитам след тях - и 3 епизода същинска част. А някъде в промеждутъка имаше една Мелек, ама каква и що беше , никой не знае Simple Smile

# 498
Ети  Hug
 Ортанизето   се го изпреварваха и Сарп оправаше  баркотията .  Комисар Сема  Sick си меткаше гривата и буклите и  казваше по някоя реплика  Joy

Що да е корупция като остана червената тараляска при Сарп?  Сам си я ремонтира полага му се да е негова  Naughty   Мерт има спестявания и купил пръстена .

Образа на Давут не го развиха  само кръжеше и викаше  Тамъм баба  изпълняваше заповеди .  Обичаше Мелек но като умря  я забрави    .    

Марги помна  ша та пратим  за каста на  коджата ако играе такъв    да му окастриш мустакЯ  hahaha

Джейда се загрози в лицето не само веждите .  От операцията на носа ли кво ли но не е  каквато беше !

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 21:18 от femmi2

# 499
  • I Love You 3000
Ети  Hug
 Ортанизето   се го изпреварваха и Сарп оправаше  баркотията .  Комисар Сема  Sick си меткаше гривата и буклите и  казваше по някоя реплика  Joy

Що да е корупция като остана червената тараляска при Сарп?  Сам си я ремонтира полага му се да е негова  Naughty   Мерт има спестявания и купил пръстена .

Пълнежите дразнеха  за кво вкараха Кудрет иди та разбери . Онзи гологлавия  дето рани началника .

..................

Как да не е "корупция" или поне някаква форма на такава? Не знам как да го нарека, но при всички обстоятелства тази кола не трябваше да остава при Сарп! Сам си я ремонтира, но като полицай под прикритие внедрен в мафията , на чиято тази кола(дори и нейната скрап) принадлежи. Кой знае на чий бандит е била, от кого е открадната и т.н.? Един вид тя може да е някакво доказателство към главния случай. Те на мафиотите от калибъра на Джелял им конфискуват дори "долните гащи", какво остава за един ярко червен мустанг. Та той дори беше нахакан с предаватели и беше една от главните предпоставки до разплитането на случая. Тази кола трябваше да си е в полицейското като веществено доказателство, а не да се явява като лична кола на главния полицай. Да кажеш да не могат да си позволят да му назначат една служебна, ама в началото когато Мерт уж си беше чукнал колата и дойде с такси, за 5 минути му намериха нова. Така че , голяма глупост беше с тази кола. Верно е , че Чачи беше голяма красота с нея, но все пак трябва да има някаква достоверност.

ПП. Мерт нямаше никакви спестявания. Все пак е подсъдим и неговите сметки са под запор. А и дори да имаше, що не си купи дрехи ми ходи 4 дни с едни и същи. Брат му му зае парите за пръстена, нали затова ходиха двамата на пазар.Simple Smile

# 500
  • Варненска клюкарка
Марги, ето изрусените и и значително по-тънки вежди на горните две снимки, правят лицето и доста по-нежно, макар че да, там е само на 24 Wink Джейда е по-голяма от Ча и Хазал с 3 години, имам спомен че е  родена през септември, като една голяма част от актьорите в сериала Peace Значи след около месец и половина, трябва да навърши 30 години. Запомнила съм че Юсуф е на 11 септември, а тя някъде седмица след него- разликата им е почти както при Ча и Хазал Mr. Green
Ети, по турските сериали е пълно с такива несъответствия, в някои са повече, в други по-малко, но ги има във всички. Ако все още гледаш Фатмагюл, веднага се сещам за семейството което хвърчеше със самолети насам-натам, докато се водеше делото, а доходите, доколкото ги имаше бяха от една закусвялня която ту работеше, ту не Mr. Green За Прилива да не започвам, там имах чувството че сценаристката яко се напушва и после пише някакви глупотевини, а на другия ден продължава без тревата и отива на съвсем друга вълна hahaha

# 501

Цитат
Режиссёр Корхан Угур, готовящий новый проект Cenaze İşleri, в своем недавнем интервью рассказывал о планах на будущее. На вопрос, с кем из актёров он бы хотел поработать, Корхан назвал имя актрисы Хазал Кая. По его словам, они давние друзья и она дала ему обещание сняться в одном из его фильмов. Также режиссёр признался, что сделал бы все ради того, чтобы заполучить такого актёра как Шенер Шен.

Хазал обещала на този режисьор да се снима в негов филм  .

Така е можеше да я ползват за доказателство мустанга .  Сценаристите    мислят по друг начин .

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 20:10 от femmi2

# 502
  • I Love You 3000
.............
Ети, по турските сериали е пълно с такива несъответствия, в някои са повече, в други по-малко, но ги има във всички. Ако все още гледаш Фатмагюл, веднага се сещам за семейството което хвърчеше със самолети насам-натам, докато се водеше делото, а доходите, доколкото ги имаше бяха от една закусвялня която ту работеше, ту не Mr. Green За Прилива да не започвам, там имах чувството че сценаристката яко се напушва и после пише някакви глупотевини, а на другия ден продължава без тревата и отива на съвсем друга вълна hahaha

Така е във всеки сериал има несъответсвия, но тук имаше много големи дупки, които личат много. Все пак това е екшън - реален екшън, а не някаква фантастика със зомбита и вампири. При вторите разбирам да има несвързани небивалици, но това може да се оправдае с жанра.А при криминалните екшъни какво им е извинението?
Целият им проблем идва от борбата и манията им да се съобразяват с рейтинга в тяхната страна. А че печалбите им от чужбина са по - големи и трябва да се стремят да предоставят качествен продукт, който по един или по  друг начин , да представи страната им и да развие индустрията, не ги интересува. 39 епизода бяха малко при това темпо и при такава сложност на сценария. И пак нямаше да са малко , ако се бяхме съсредотичили повече около основната нишка - Сарп и търсенето на Умут - от колкото Сарп гони малки пишлегари, прави капани на баш мафиозо , които малоумното Организе все разваля/имаха си оправдание , че Мерт е човек на Джелял, ами като го уволниха и положението им стана по зян, какво им беше оправданието?/. Това писане на сценарий от серия на серия, събразявайки се с рейтингите за седмицата е пълна простотия, за всеки техен сериал. Те и затова актьорите им са под такъв стрес и си личи как им се отразява това. И напълно го разбирам Чачо да иска да бяга в чужбина и там да е актьор. Друг е въпроса , че в Америка няма да му дадат главна роля колкото и да е талантлив, винаги ще го играе реквизит.

Викаш за Фатмата и самолетите - нали продадоха къщи , мандри, каката тегли някакви заеми, адвокатя беше заможен, таткото беше бизнесмен с бизнес в Турция и Австралия - тъй, че не бяха кой знае колко бедни. А и тяхните вътрешни полети са евтини, пък и спрямо делото може би получават някакво обещетение и прочие. Тъй , че тук по мога да намеря логика.

А за Прилива - от 4 епизод натам го карах на снимки. Тъй , че простотията я видях отдалеч. Laughing Но и това ми беше достатъчно да поискам да се правя , че Чачи никога не е играл в нея. Mr. Green

# 503
  • Варненска клюкарка
Продадоха къщите, но парите свършиха, с последните наеха онова ресторантче, даже май заради него теглиха заем. Адвоката беше алкохолик и му беше останала сал едната къща, отдавна беше погребал дори кариерата си....Съживи и себе си и кариерата си защото му гласуваха доверие за делото, но от това не стана по-богат, защото клиентите му нямаха пари. На онзи етап доходите им бяха от ресторантчето, а там работеха когат сценаристката се сетеше, пък това рядко се случваше...Аа да, тя беше  и сценарист на Прилива hahaha Не знам дали е имала представа от цените на самолетните билети по вътрешните линии, но определено хабер си нямаше колко се изкарва от някаква си баничарница.
Уви сценариите ще продължават да се пишат серия за серия...няма спасение от рейтингите- има цифра, има сериал, няма цифра, няма сериал.... Whistling  Явно имат някаква основна линия която следват, но подробностите докато се опитват да разтеглят една серия в продължение на 3 часа, просто цепят мрака. Едва ли ще става по-добре Rolling Eyes За мен най-добрия турски крими сериал си остава Езел, даже очаквах нивото на Ичерде да е поне като на Езел, но беше много далеч след него Wink Там в Езел може би са следвали историята на Граф Монте Кристо или поне са я ползвали за идея но нещата са се получили далеч по-логични.
В Ичерде имаше започнати някои сюжетни линии които потънаха в забвение, времето ли не стигна, но нищо ново де, често се случва и по други дизита....

# 504
  • I Love You 3000
Толкова внимателно съм гледала значи Grinning

Езела не съм го гледала, нещо Кеню не е мой тип, но признавам, че има талант. Цъкала съм го да си дам сметка, но не ми е мой тип мъж и не съм го продължила.

# 505
  • Пришълец
На адвоката Кадир не само, че не му платиха, ами той им се отплати, че са потърсили помощта му като ги подслони в дома си Mr. Green и прикотка баба си знахарка Мерием smile3508

Между другото КВФ/т.е. Пепел от рози Laughing тръгна по едно и също време с Езел, обаче първият привлече по-голям зрителски интерес.

# 506
  • Варненска клюкарка
Днешен Ча Heart Eyes

Има и коса Heart Eyes Heart Eyes

# 507
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Тъкмо си тръгвах и реших преди да изключа да проверя какво ново-вехто из Маммата ... и късмет  Grinning пресен Чачко си ми сервирала  eat  hahaha
Мого е сладък  Crazy Heart Eyes Heart Eyes

# 508
 Nature Sunny Nature Sun With Face

от руската група пишат да се избягват епитети  ако някой актьор или актриса не им се нрави .

Дуйгу  как я дръстиха   колко е гюзел и талатливЪ    Joy

Диана  Hug   Може да е в чужбина  на почивка . Дано да е добре  Praynig

Хазал отдавна не е правила фотосесия    .  Искам лятна фотосесия от Ча  

морячето се върнало в Истанбул
 с косица и ризкаа  WhistlingCrazy как ще му отива да рекламира очила

Бурак и Енгин Йозтюрк   сюрпрайза не разбрахме къв  е  щото няма такъв  или е било че почва  да снима римейка

Последна редакция: вт, 01 авг 2017, 19:27 от femmi2

# 509
  • Варненска клюкарка
Забравих да отбележа поразкопчаната бяла ризка, направо съм така smile3544 smile3544 smile3544

И заради това да припадна smile3544

Колкото и да беше мъжки в Ичерде, никъде не ми е харесвал повече отколкото през втория сезон на Фериха. Безумно красив и харизматичен Heart Eyes Очите му бяха като кадифе или мятаха мълнии според зависи, липсва ми визията като от снимката Rolling Eyes
Скоро косата му още ще израсте, ама се ужасявам от козината която също настъпва и завзема територии по лицето му  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт