Къде на море в България с по-малко посещаемост и хубав плаж?

• 16 469
  • 78
  •   1
Отговори
# 45
Вече нищо не ме учудва...Щом едно бунгало може да стигне до 80-90 лв на вечер /визирам Арапя/,защо апартамент в Крапец да не може....  newsm78

# 46
  • София/Благоевград
3 нощувки ми струваха 275 лв. Педиатър не знам дали има наблизо, може би в Каварна или Шабла. Може да се перат дрехи, в банята имаше малко легенче.
275 лв. за 2+2 деца и то само 3 нощувки без храна!!! ooooh! Извинявайте, но за тези пари ще почивате на ОИ в хубав хотел и в прекрасен курорт, а не в селце на края на света. Не мога да го разбера този вид туризъм и това е! Ако ще и най-кристално чистият плаж и море да са пак де бих отишла, особено на такива цени.
Къде има ОИ за 90лв/на ден  за двама възрастни+2деца? На човек може, но общо едва ли....

# 47
3 нощувки ми струваха 275 лв. Педиатър не знам дали има наблизо, може би в Каварна или Шабла. Може да се перат дрехи, в банята имаше малко легенче.
275 лв. за 2+2 деца и то само 3 нощувки без храна!!! ooooh! Извинявайте, но за тези пари ще почивате на ОИ в хубав хотел и в прекрасен курорт, а не в селце на края на света. Не мога да го разбера този вид туризъм и това е! Ако ще и най-кристално чистият плаж и море да са пак де бих отишла, особено на такива цени.
Къде има ОИ за 90лв/на ден  за двама възрастни+2деца? На човек може, но общо едва ли....
О, има и то на много места. На прима виста: Сл. бряг, къмпинг Градина, Обзор и т.н. Говоря за от 30 - 40 лв. на ден на възрастен на база ОИ. Дете до 6 г. безплатно, някъде дори до 11.99 безплатно. Второ дете до 11.99 - 20 - 23 лв. на ден ОИ!!

# 48
Много са се оляли, но щом има кой да им плаща рахат да им е Simple Smile
Сега ще информирам мъжа ми да му падне кепето .

Плащали сме 50 евро на вечер в Италия за бунгало за 5 човека. И то не къде да е в Италия  ...
И понеже нашите са толкова безценни , та леля ми със семейство заминаха за 1 седмица ОИ лукс в Албания . Мога да се поинтересувам за какви пари и то с транспорт и всичко.
Даммм ...  При този къс сезон на север са решили да изкарат все пак за зимата и без копане.
275 само за 3 нощувки. Големи богаташи станахме българите.

# 49
Не искам да се заяждат, но ОИ на тия цени /40 лв/ или е слаб сезон,или е пълна трагедия...

# 50
И аз не се заяждам ,но е прекалено. Селото дори няма непосредствен е плаж. Аз обичам този район, там съм израснала по време на ваканциите , но ако нямам друга алтернатива и ми искат 300 лева за 3 нощи няма да отида. ще си взема нещо друго .

# 51
Наистина е прекалено...спор няма.За почти същите пари съм вземала апартаменти в луксозни комплекси на вечер.Но както казах и по-горе,вече и тия с бунгалата се обливат.. .,та какво остава за Крапец,където лукса е кът....

# 52
Ми ние в крайна сметка за 480 резервирахме за 8 нощувки апартамент, в Св.Влас, а имаше и по-евтини. Искаше ми се да е по-диво и най-важното да не е пренаселено, но наистина е много скъпо, поопулих се като видях цената.

# 53
  • Русе
Аз пък търсих в Свети Влас и намерих сносни само за 120лв. на вечер. По-евтино не намерих (което да е свободно и до плажа)
Ако може да споделиш къде сте запазили там, за да знам за друг път.  Praynig

# 54
Ми ние в крайна сметка за 480 резервирахме за 8 нощувки апартамент, в Св.Влас, а имаше и по-евтини. Искаше ми се да е по-диво и най-важното да не е пренаселено, но наистина е много скъпо, поопулих се като видях цената.
И на мен ми се иска да знам къде резервирахте?

# 55
Св. Влас изобщо не ми понася с този баир и съм чувала отзиви за водата.

# 56
Св. Влас изобщо не ми понася с този баир и съм чувала отзиви за водата.
То гаранция за водата няма. Две поредни години кумците ни почиват във Влас и се връщат здрави и доволни.Тази година отидоха на Кранево и на третия ден детето им се разболя. Температура, стомашни болки и повръщане.

# 57
Няколко години подред почивахме на Влас в хотелите на Диневи,които изобщо не са на баирите ...Различен ценови диапазон са,има избор...И с водата на плажа не е имало проблем.

# 58
  • Бургас
Искам само да кажа че темата не е къде е най-евтино в България, мисля че имаше отделна такава тема. Аз споделих моите впечатления от хубав и спокоен плаж, с малка посещаемост. Цената , както казва бай Ганьо " имали сме бол пари , платили сме я" , дали сме бедни или богати не знам, но ако знаех че ще предизвикам такива реакции може би не бих я споделила.  ooooh!

# 59
Не искам да се заяждат, но ОИ на тия цени /40 лв/ или е слаб сезон,или е пълна трагедия...
Далеч сте от истината. Както и да е. Щом Ви харесва този вид морски туризъм, дерзайте!

Общи условия

Активация на акаунт