В 8 клас съм вече зная - на ваканция да се порадваме накрая(10.07-16.07)

• 51 497
  • 385
  •   1
Отговори
# 120
  • столицата
Не знам за какви въпросителни говорите,но си искам старата визия. И без това обичайно пиша от телефона,та сега и това затруднение. Емотикони не успявам да отворя.

# 121
  • София

Ами,колко пъти те оцених и още се подуват въпросителните:cold_sweat:

Не си я оценила подобаващо ! Отвратителни емотикони! При мен изчезнаха издуващите се,но остана една при камбанката, уфффф

# 122
  Оцених. Сега само "следи" има болка в главата Grinning

# 123
Започни да следиш някоя тема. Например тази.Trollface

# 124
Бутона за старата версия вече е активен, може с облекчение да се върнете там.

# 125
Двете версии ще съществуват паралелно само известно време. Ще се наложи някак да свикваме с новата или...Май ФБ групите ще стават все по-популярни по набори и училища.

# 126
Хм. При мен изчезна веднага. А кликахте ли върху самите въпросителни?
Да,кликнах.Сега съм си на старата версия.

# 127
  • София
Въпрос на навик е, според мен.
Когато въведоха сегашната "стара" версия, също имаше недоволни, а пък я сега как си ни харесва. Simple Smile

# 128
Старата нова не беше толкова радикално различна. Свикнах бързо. Не ми е проблем да се оправям  и с новата нова. Обичам да експериментирам. Просто ме дразни в момента, а и част от темите, които ме вълнуваха, вече не са така интересни. Дори тази за състезанията я пускам от чист сантимент. Все повече теми по набори се местят на други места (да не споменавам най-популярното) и тенденцията е от поне три години. Може би затова се опитват да намерят нещо ново и различно.

# 129
  • Sofia
Дидева е едно съкровище и тук, и във face-а! Винаги отзивчива, адекватна и първа с информацията! Браво, много си полезна!

# 130
  • Чикаго / София
Изненада ме тази визия на форума днес.

Ще свикнем къде ще ходим Simple Smile

# 131
Дидева е едно съкровище и тук, и във face-а! Винаги отзивчива, адекватна и първа с информацията! Браво, много си полезна!

Така е. Да сте ни живи и здрави всички, които помагате!

# 132
  • Бг-мама
Дано това чудо да не стане факт! Ужасна нова визия на форума. Изключително неудобна.

# 133
Сега опитах да подам онлайн за трето класиране , но дава грешка. От съобщението в началната страница става ясно , че явно онлайн ще могат да подават само тези, които не са участвали на 1-во или 2-ро класиране . newsm78  Всички останали - в училището гнездо с оригиналното свидетелство.

Уважаеми ученици,
тези от Вас, които сте записани на 1 и 2 класиране, но желаете да участвате за свободните места за 3 етап на класиране следва да изтеглите оригинала на свидетелството за основно образование, от училището в което сте се записали. Подаването на заявление за 3 етап на класиране се извършва в училищата-гнезда при представяне на оригинала на свидетелството за основно образование. Учениците, които не са приети на 1 и 2 класиране могат да подадат заявление за свободните места за 3 етап на класиране и on-line.

# 134
От съобщението в началната страница става ясно , че явно онлайн ще могат да подават само тези, които не са участвали на 1-во или 2-ро класиране .
Както и тези, които не са приети на първо и второ класиране. Не знам дали децата, които са били приети, но не са се записали, ще могат да подават онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт