В 8 клас съм вече зная - на ваканция да се порадваме накрая(10.07-16.07)

• 51 536
  • 385
  •   1
Отговори
# 150
Дъщеря ми е записана след второ класиране. Виждаме план - приема за трети етап, бутонът "въвеждане на желания" е активен, но когато се натисне, дава грешка "Възникна грешка. Моля, опитайте по-късно."

Записани сме след първо класиране, сега погледнах в системата, положението и при нас е абсолютно същото.

# 151
Как пък не им светна лампичката, че ги питаш, точно защото знаеш какво гласи член 68 от Наредбата?
Дано поне направят някаква проверка.

# 152
  • Русе
Как пък не им светна лампичката, че ги питаш, точно защото знаеш какво гласи член 68 от Наредбата?
Дано поне направят някаква проверка.
  Аз защото възпитано питам, тъй с обобщение. А те с големи букви ми натъртили наредбата. Та сега се чудя как да запазя тона и да задам все пак въпроса, що ми дават възможност за кандидатстване и то само в Строителния техникум, при наличие на толкоз свободни места

# 153
  • гр. София
Амбърче, и при нас положението е същото. Ей така, на майтап решихме да влезем в системата за он-лайн подаване на желанията и точно като преди първото класиране са подредени училищата със свободни места...Мога да попълвам желания, въпреки че сме приети и сме подали документи на второто класиране...

# 154
Амбърче, и при нас положението е същото. Ей така, на майтап решихме да влезем в системата за он-лайн подаване на желанията и точно като преди първото класиране са подредени училищата със свободни места...Мога да попълвам желания, въпреки че сме приети и сме подали документи на второто класиране...
Абсолютно същото и в профила на сина ми. Но съм сигурна, че е записан след второ класиране Wink свободни места за момчета в неговата паралелка няма Sunglasses
Amber, пускай ново писмо "Във връзка с цитираната от Вас Наредба (чл. т. ал.) следва да Ви информиран, че недопустимото кандидатстване е възможно с ползване на електронната система...". Ама да стои отзад и старото твоето, ей така за подсещане "Опитах се тактично да ви кажа, ама вие не разбирате, освен в прав текст!".
Дали да пусна и аз до РУО София Rolling Eyes

# 155
И при нас е така- записани сме на второ класиране, а сега участие в трето класиране е активно. Подредих желани места, какво ще стане ако натисна "подаване"?

# 156
  • sofia
Ние се записахме на първо класиране, и при нас бутонът "въвеждане на желания" е активен, но когато се натисне, дава грешка "Възникна грешка. Моля, опитайте по-късно." Явно, за тези записани на второ класиране, нещо не е както трябва.

# 157
И при нас е така- записани сме на второ класиране, а сега участие в трето класиране е активно. Подредих желани места, какво ще стане ако натисна "подаване"?

Дай си сметка, че едната проба може да ти създаде проблеми със статута "записан", който имате към момента! Що ти трябват проблеми?
Аз лично не смятам за оправдан риска... Може и нищо да не се случи, но може и проблеми да ти създаде (на хартия си "записан" а, он-лайн "отписан" заради новото заявление, примерно... знам ли?) Определено системата има много кусури. Въпросът е що да ги поверяваш "НА ЖИВО"?

...
И моето дете е записано след Първо класиране, и сега пак виждаме активно свободните места за Трето класиране, ама какво от това(?!)  За нас кампанията приключи отдавна...

Последна редакция: вт, 11 юли 2017, 16:21 от agitak

# 158
И моето дете е записано след Първо класиране, и сега пак виждаме активно заявленията за Трето класиране...
И ти позволява да избираш и подреждаш желания от списъка със свободните места?

# 159
  • София
И моето дете е записано след Първо класиране, и сега пак виждаме активно заявленията за Трето класиране...
Жената е написала по-горе, че не разбира защо трябва да се пробва "на живо"!

# 160
Скрит текст:
Не сте прочели въпроса ми внимателно. Това, че системата ти позволява, не означава да го направиш. При кликване върху бутона " Желания" излиза или съобщение за грешка, или списък със свободните места, от който да избираш. Въпросът е какво се вижда при нея.

# 161
  • София
Скрит текст:
Не сте прочели въпроса ми внимателно. Това, че системата ти позволява, не означава да го направиш. При кликване върху бутона " Желания" излиза или съобщение за грешка, или списък със свободните места, от който да избираш. Въпросът е какво се вижда при нея.
Напротив.

# 162
  • София

Да , на мен ми позволява да избирам и подреждам желания  Mr. Green

Аз съм записала детето , що ли да не подам за трето и ако не ме устройва да си кютам , където сме сега или поне да отидем с едно желания по напред  Mr. Green

То системата им нещо се бъгна , сега хем е записан на второ , хем може без да го отписвам да подам за трето  Joy

# 163
Вижда се същото както при първо класиране-избира се София-град, излизат всички училища със свободни места, подреждат се и после ми остана само "подаване".Чудя се какво ще стане, ако подам, при положение, че детето е записано след второ класиране?

# 164

Излиза списъкът със свободните места под "План -прием". Не съм правила опит да въвеждам желния от този списък, защото такова действие е равносилно на "отказвам се от статута "записан"". (Аз така го разбирам това действие. Друг е въпросът как е организирана да действа системата .)

Най-добре би било след записване в профила да излиза важно съобщение, относно сататута ти (записан), и че нямаш право на участие в текущите процедури по приема, независимо, че те допускат до информацията със свободните места.
Hands V

Общи условия

Активация на акаунт