В 8 клас съм вече зная - на ваканция да се порадваме накрая(10.07-16.07)

• 51 545
  • 385
  •   1
Отговори
# 165
Скрит текст:
Скрит текст:
И моето дете е записано след Първо класиране, и сега пак виждаме активно заявленията за Трето класиране...
И ти позволява да избираш и подреждаш желания от списъка със свободните места?
Жената е написала по-горе, че не разбира защо трябва да се пробва "на живо"!
Не сте прочели въпроса ми внимателно. Това, че системата ти позволява, не означава да го направиш. При кликване върху бутона " Желания" излиза или съобщение за грешка, или списък със свободните места, от който да избираш. Въпросът е какво се вижда при нея.
Напротив.
Не, не сте. Но agitak ме е разбрала правилно.

Излиза списъкът със свободните места под "План -прием".
...
Най-добре би било след записване в профила да излиза важно съобщение, относно сататута ти (записан), и че нямаш право на участие в текущите процедури по приема, независимо, че те допускат до информацията със свободните места.
Хм, значи проблемът не е само при записаните на второ класиране.
Да, аз така мислех, че ще стане. Нещо от рода на " Вие сте записан след участие в N-то класиране"  и секцията " Желания" да е заключена за записаните. Нали уж затова тези, които изтеглят документи между второ и трето трябва да подават в гнездо, понеже системата нямало как да отрази отписването.

# 166
Детето е записано на първо класиране и в момента, когато натисна "Желания" се появява трети етап, при избиране на бутона "въвеждане на желания" се появява това:

Грешка

Възникна грешка. Моля, опитайте по-късно.

А в първи етап си стоят желанията от първи етап.

# 167
Бих посъветвала тези, които решат да питат РУО по въпроса с достъпа до Трето класиране, въпреки че вече са записани по преминалите класирания да им поставят питането от сорта:

"Защо ако аз знам че съм записан, системата ми позволява участие в Трето класиране?
Записан ли съм или не, в крайна сметка? Трябва ли да участвам в Трето класиране?... И какво значи съобщението за грешка, което виждам?

Smile   Шегата на страна, но един по-стряскаш въпрос обикновено провокира получаването на отговор.

Simple Smile

# 168
Да, аз така мислех, че ще стане. Нещо от рода на " Вие сте записан след участие в N-то класиране"  и секцията " Желания" да е заключена за записаните. Нали уж затова тези, които изтеглят документи между второ и трето трябва да подават в гнездо, понеже системата нямало как да отрази отписването.

Май проблема е само за второто класиране, дотук не видях някой записан след първото класиране да е потвърдил, че може да си играе със системата. При натискане на "въвеждане на желания" излиза съобщение за грешка.

# 169

Май проблема е само за второто класиране, дотук не видях някой записан след първото класиране да е потвърдил, че може да си играе със системата. При натискане на "въвеждане на желания" излиза съобщение за грешка.

А според мен съобщението за грешка не обяснява нищо конкретно. Разбираш само че има грешка - каква и къде, твоя или чужда, не е ясно...
Ха-ха, ... да не говорим за съвета "Моля, опитайте по-късно!"
Hands V

# 170
Скрит текст:

И моето дете е записано след Първо класиране, и сега пак виждаме активно свободните места за Трето класиране, ама какво от това(?!)  За нас кампанията приключи отдавна...

Затова питах именно нея.

# 171

А според мен съобщението за грешка не обяснява нищо конкретно. Разбираш само че има грешка - каква и къде, твоя или чужда, не е ясно...
Hands V

Да, не обяснява каква е грешката, ама пък не можем да се пробваме за някои от местата в СМГ да речем Simple Smile Споко, пошегувах се, знам, че има хора във форума гледащи натам Simple Smile

Иначе agitak не го е докарала до натискане на бутона Simple Smile

# 172
  • София
Ми аз пък си направих експеримент със системата рискувайки докрай  Laughing
Записани сме на второ. Подадох за 3-то за същата паралелка, в която вече сме записани /София/
Даде ми:
"Вашето заявление е прието успешно!
РУО СОФИЯ-ГРАД
Входящ № ......."

# 173
Записани сме на второ. Подадох за 3-то за същата паралелка, в която вече сме записани /София/
Даде ми:
РУО СОФИЯ-ГРАД
Входящ № ......."

И какво печелите с този експеримент? Ако за това място се надява дете , което не е записано никъде или си е изтеглило документите, за да участва на трето класиране, но е с по-нисък бал от този на Вашето дете?  Confused Дано да няма други като Вас, въпреки  че вече се съмнявам. Явно ще има деца и родители, за които 'агонията' на чакането и надеждата ще продължат и на четвърто класиране.....

# 174
Напротив. Експериментът може да се окаже изключително полезен, ако за това веднага се изпрати известие до РУО. Чисто теоретично, това представлява опция да си пазиш мястото от второ класиране, докато излезе трето.

# 175
Напротив. Експериментът може да се окаже изключително полезен, ако за това веднага се изпрати известие до РУО. Чисто теоретично, това представлява опция да си пазиш мястото от второ класиране, докато излезе трето.

Честно казано не мисля , че ще променят нещо при записването, което вече е в ход. Дано не съм права.
Теоретично да, има опция. Но не е редно.

# 176
Ми аз пък си направих експеримент със системата рискувайки докрай  Laughing
Даде ми:
РУО СОФИЯ-ГРАД
Входящ № ......."

Смело момиче... Ама това не го препоръчвам на никой, едва ли си имаме и идея какво мазало може да стане. И какъв статус имате вече, дали още сте записани на мястото си или вече не и ще се явявате и на 3-то класиране. Ако пък там се появи някой с по-висок бал после да се наложи да чакате до директорското...

# 177
Даде ми:
РУО СОФИЯ-ГРАД
Входящ № ......."

С посочване на същата паралелка рискът е снижен, но пак си го има. Самият риск да се окажете отписани е достатъчен, колкото и големи шансове да имате пак да ви класират (на Трето или на Четвърто кл.).
Simple Smile

# 178
Ако установят дублиране, по-скоро ще анулират заявлението за трето класиране. Детето е записано в училището, документите му са там, не за изтеглени.

# 179
  • Sofia
Дано да го направят - просто няма да е честно за такива като нас, които са рискували и не са се записали нито на първо, нито на второ класиране.
Очевидно хората са съвсем озверели в отношенията помежду си.
Някоколко пъти написах, че умишлено не записах детето след второто класиране, за да може мястото на дъщеря ми да бъде включено в третото - за щастие на някое детенце, което също трепери за бъдещото си училище.
Но коректността и почтеността принципно не са на почит....

Общи условия

Активация на акаунт