Искам да кажа ... (130)_10.07-16.07

• 51 911
  • 776
  •   1
Отговори
# 45
  • На брега на реката
Рая, да дадеш рецептата за кекса със смокини, когато имаш време разбира се, ама подробничко, кат за пишман сладкар. Laughing

# 46
Рая, да дадеш рецептата за кекса със смокини, когато имаш време разбира се, ама подробничко, кат за пишман сладкар. Laughing

Олее, аз така на око правя всичко ама долу- горе: 4 яйца, 1 1/2 ч.ч. захар, 4-5 с.л. олио, 2-3 с,л,  заквасена сметана /веднъж сложих така да не става зян и установих, че много хубаво става с нея/, 1 1/2- 2  ч.ч. брашно, бакпулвер, ванилия, разредих с малко прясно мляко, че гъсто ми се стори  Laughing  Пека в еднократните алуминиеви форми, най- добре ми се изпича там. Смокините са от сладко, нарязах отгоре, те си потъват. Нищо особено...кекс  Mr. Green

# 47
Нищо особено, но устата ми се напълни със слюнка.
И от пържените тиквички на Веси!

# 48
Ако някой иска да разнообрази кримките, препоръчвам нещо свежо, поредица са 3-4 май на Линдзи Келк,
,първата е " Аз обичм Ню Йорк" много лека и плажна. Другите не знам как ще са, дано и те биват.
С това ставане в седем и навъртане  на 10 000 крачки, страшно огладнявам, обикновено не закусвам, а сега от час си мисля дали да не опукам яйцата, които си нося за обад:) Ходих до плажното капанче, но нищо подходящо за моя режим няма...Рибата пържена, че и брашно, боб, ориз и съмнителни на вид кюфтета.
Ще си бодна яйцата и после нищо:) Но ако съм гладна може да ме изкуши някоя царевица.

Тъкмо един вика- айде, оригиналните кочани, моля Joy

Стига писАли за манджи, гаднярки!!! Crossing Arms

# 49
  • София
Искам Весито да ме осинови временно, колкото да изям всички вкуснотии, дето изреди Mr. Green
Това лято всички сме на шведски криминалета Joy Снощи викам на мъжа ми- трябва да идем до Швеция. С толкова Икеа, а сега и книгите, ми се прищя да опозная по-отблизо швеците Grinning Той ме гледа, гледа и каза- Ми хОди бе, щом те влече Mr. Green

# 50
  • sofia
Начии, Белинда, това скоро няма да се повтори Joy
Реших да се реванширам, защото миналата седмица, почти цялата, бяха на сандвичи, салата и кой каквото намери в хладилника. Щом си бяха отворили консерва грах и една друга с риба, и всичките консерви с пастет бяха унищожени, смятай какъв глад е било.Smile

Мъжът ми снощи довлече някакъв сом. Не е много голям, та сега трябва да видя как да го приготвя.

# 51
Жаки, нИ тъй срам, да ходиш без малкото Жаки на плаж.

# 52
Нищо особено, но устата ми се напълни със слюнка.
И от пържените тиквички на Веси!

Ти щото си на диета, разбираемо  Wink

# 53
  • sofia
Мария, аз пък завидях за готиния плаж, който си пуснала в "глиганската" тема.
Я дай координати, моля Blush

# 54
Рая, честит рожден ден. Да си много щастлива и обичана.

Тонка, какво стана със зрението ти? Не се настройвай така за бунгалата, ако сте с добра компания щв си изкарате екстра.

Сега ще ходя да видя Веси какви ги е творила. Аз ще правя пълнени гъби с каквото имам, а ми се доядоха на Мари пържените хапки.

# 55
  • София
Тонка, какво стана със зрението ти? Не се настройвай така за бунгалата, ако сте с добра компания щв си изкарате екстра.
Със зрението - нищо. На приливи и отливи съм. Но най-зле е когато играя игри на телефона. Тогава съвсем ми се замъглява.
Абе днес ми е паднало настроението не само заради бунгалата, а и поради други фактори.  Mr. Green Заради гърлото пих антибиотик и се обзаведох с гъбички. Никой не ми каза, че трябва да пия нещо превантивно. Сега ще звъня на лекарката да ми каже как да ги лекувам, а отделно тия дни и цикъл чакам. И такава росна и прекрасна ще тръгна на море, на бунгало, на дъжд и на 25 градуса.  Crossing Arms Голям кеф! Иначе компанията ни е готина. Така или иначе щом кръщелницата ми е с нас, значи имам много мой човек. Тя вечер ще реже салати, а аз ще й давам указания.  Mr. Green

# 56
Снощи викам на мъжа ми- трябва да идем до Швеция. С толкова Икеа, а сега и книгите, ми се прищя да опозная по-отблизо швеците Grinning Той ме гледа, гледа и каза- Ми хОди бе, щом те влече Mr. Green

Нищо невъзможно няма. Следи промоциите на Райън Еър, излизат билети до Стокхолм по 20 евро в едната посока. Ако резервираш всичко оттук предварително (шатъли, карти за градския транспорт, хостел, билети за музеи и т.н.) можеш да си спретнеш една доста изгодна екскурзия. Номера е да не се плаща там в брой. Повечето неща, резервирани и платени онлайн, са с доста големи отстъпки и си заслужава човек да вложи малко време в предварителна организация.

# 57
Веси, ми че аз само този плаж хваля и тук в темата. Ние резервираме стая в къщата срещу него. Ставрос, Гърция. Ако искаш координати имам телефон и е-мейл, за да не резервираш през сайт. Но имат само стаи стаи, без апртаменти.

# 58
BirdsFlu, много добре звучи това, ще взема да пробвам. Simple Smile

Пусто нямам много отпуска, а другата седмица пак ще ми трябват 3дни заради едно обучение...

Днес голяма жега тук, отново.
В сряда пак го дават дъжд и гръмотевични бури.

Баба ми вече има домати, въпреки пороя който се изля миналата събота, неделя.
Големи, вкусни...нямат нищо общо с тези, които продават по магазините.

# 59
Даун, пали моторетката и заповядай на обяд!

Общи условия

Активация на акаунт