Искам да кажа ... (130)_10.07-16.07

• 51 913
  • 776
  •   1
Отговори
# 60
Даун, пали моторетката и заповядай на обяд!

Мари, с кеф, ама догодина.

Алечке, какво сънува? Ще се кефя много да дойдеш Hug.

# 61
Тонка, не ги мисли гъбичките, много бързо минават, и на мен ми се е случвало, от акъл...тогава аз сама си назначих антибиотик и ми е обица на ухото и на децата като давам. Пих някакви хапчета и още на първото бях ОК  Peace Не го мисли  времето, на морето е друга работа. При нас валя ужасно петък срещу събота, щерката беше в Албена- нищо нямало там  Peace

# 62
Нямам определен списък за лятото, както ми дойде настроението. Всъщност лятото, на плажа, е единственият период, в който мога да прочета и някой чиклит.

Аз нещо взех да се напрягам на работа - някакви драми без причина, едно натегнато положение, за няма нищо, от жегата ли е, от друго ли е, обаче мисля да започна да си пускам по 1-2 дни в края на седмиците до почивката, че няма да издържа на такава обстановка кисела.

# 63
  • някъде ... тук ...
Здравейте, вече от офиса Crazy
Върнахме се, но хич не ми се тръгваше...
Изкарахме много спокойна почивка, а малкия синковец си подивя на воля цели две седмици - една с баба и дядо и една с нас. Деца и колелета - колкото искаш. Намери си приятелчета - гърчета, чехи, поляци, та си упражнява английския.

За една седмица на плаж успях да прочета "Ние, врабчетата" и един брой НГ.
Хич не остава време за четене, а след цял ден на компютъра не ми е до това. Предпочитам разходки и други преживявания навън.

Честит рожден ден, Рая bouquet
То май съм закъсняла, ама  Blush

# 64
Тонка, какво стана със зрението ти? Не се настройвай така за бунгалата, ако сте с добра компания щв си изкарате екстра.
Със зрението - нищо. На приливи и отливи съм. Но най-зле е когато играя игри на телефона. Тогава съвсем ми се замъглява.
Абе днес ми е паднало настроението не само заради бунгалата, а и поради други фактори.  Mr. Green Заради гърлото пих антибиотик и се обзаведох с гъбички. Никой не ми каза, че трябва да пия нещо превантивно. Сега ще звъня на лекарката да ми каже как да ги лекувам, а отделно тия дни и цикъл чакам. И такава росна и прекрасна ще тръгна на море, на бунгало, на дъжд и на 25 градуса.  Crossing Arms Голям кеф! Иначе компанията ни е готина. Така или иначе щом кръщелницата ми е с нас, значи имам много мой човек. Тя вечер ще реже салати, а аз ще й давам указания.  Mr. Green

Тони  Hug. Има едни хапчета за гъбички, които действат за ден. Пие се едно хапче само.

А и нали знаеш, че и най-кофти денят на почивка е по-готин от най-хубавия на работа  Grinning.

# 65
Мико макс за гъбите и едно вагинално гелче с удължено действие и двете са еднократни.
Мико макса може и три пъти 1,3,7 ден, ако е зле положението.
Няма случай да пия АБ и да не получа проблем, от басейни също, заради това не влизам.

Ая, в 16.30 я взимаме и на плаж, но тя не иска, с децата предпочитала;) иначе събота и неделя сме по цял ден, но водя и приятелско момиченце, скучае Жаки иска си компания за бели:) Сега ги уговаряме зимата за месец да дойдат при нас, много ще се радват децата.

# 66
  • София
Бърдс, чудесно звучи, ама на нас времето ни е кът. Това ни мори най-много, не друго...Ако аз имам два дни свободни, той няма и обратното. Голям зор е синхронизирането на графиците, а като прибавим и децата и техните ангажименти...цяло чудо е , че въобще успявяме някога някъде да мръднем Wink

# 67
Жаки, един приятел заминава за Тайланд за седмица и искам да му дам списък с неща, а загубих линка за избелващото за зъби. Може ли пак да ми го дадеш, че дори и не помня в коя тема го пусна, а и ако се сетиш за нещо още, което е специфично и добро ще се радвам да му връча списък  Mr. Green.

# 68

Алечке, какво сънува? Ще се кефя много да дойдеш Hug.

Не помня в детайли, обаче ми показваше разни странни животинки. Беше облачно и студено, но много красиво  Hug

# 69
  • Ямбол
Охо, Жаки, от царевичните бухалки ли ти се хапва, ор'гинални, Мона Лиза(това сорт ли е някакъв, че все го споменава)?

Ние хапваме печена царевица на ъгъла до лунапарка, много е хубава с масълце, мммм.
Днес бях на ранен плаж и мислех и следобеда да се завъртя, но дъщеря ми я домързя и май ще си полежим с книжки. А после ако не ме е хванал тоталният мързел, може да се захвана с прозорците, че са много зле милите. Само те ми останаха.

# 70
Али, красиво е, а и животинки има. Дано се наканите някой ден след като стегнете къщата.

Лиляна, аз ако съм на теб, ще зарежа прозорците или ще наема някой. Една отпуска имаш бе човек.

Днес много се смях с един приятел в консулството на Хърватия. Той иска да си вземе гражданство, за да пътува по-лесно в Европа, но той е роден в германия и е дошъл тук като бебе и май не е наясно с източноевропейския манталитет.
Отидох с него, за да му пазя страх и се попиках. те са абсолЮтно като нас, отгоре на всичко и ги разбирах по-добре от него. Той се видя в чудо и добре че бях с него, за да уредим нещата Simple Smile.

# 71
  • Телиш/Плевен
Благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus

Не планирам какви книги да чета, понеже не е като да нямам доста вкъщи, които още не съм прочела, а отделно не спирам да купувам. Blush Решавам на момента и най-вече според настроението.

Честит рожден ден на Рая, много здрава и щастлива бъди! Tada Cake

Съни, дано детето ти се оправи напълно, голям ужас сте преживели. Hug

# 72
Ние хапваме печена царевица на ъгъла до лунапарка, много е хубава с масълце, мммм.
Никога не съм опитвала и май и не съм виждала да продават такава.
Баба навремето я заравяше в жарта и имам спомен като полусурова я ядяхме/въглени, дървесна пепел, ама кой ти мисли/. Сега не знам дали бих опитала отново такава.

# 73
Нищо лошо няма Вася. Заравя се с шумата и после се бели, а и сегашната царевица е млечна винаги.
Вярно е, че са карцерогенни въглените, но не ядем всеки ден, така че рискът е пренебрежим, а вкусът уникален.

# 74
  • Варна
Лято, Гюнар Столесен, "Нощем вълците са черни", аз го споменах в предишната тема.
Лиляна, чух се с моите познати днес, казаха, че в идеалният случай резултати могат да се чакат този петък, най-рано.

Общи условия

Активация на акаунт