Искам да кажа ... (130)_10.07-16.07

• 51 934
  • 776
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Мико макс за гъбите и едно вагинално гелче с удължено действие и двете са еднократни.
Мико макса може и три пъти 1,3,7 ден, ако е зле положението.
Жаки, точно това ми изписаха.  Peace Мазило си имам винаги, но сега някаква глобула ще сложа, пак еднократно. За пръв път ми се получава така от антибиотик, мислех си, че съм железарка в това отношение. От басейни също никога не съм имала проблеми. Но винаги има първи път...

Малко ме е срам да споделя, ама ще си кажа. В сряда ще съм отпуска... за да си оправя гардероба вкъщи.  Crazy Винаги, когато ми дойде музата през уикенда, моят мъж се оказва, че спи, и не мога да хвърлям дрехите върху спалнята. Вчера следобяд пак греда. Писна ми и ще жертвам един ден от отпуската си в името на семейното благо. Няма как да оправя багажа за морето при положение, че в гардероба ми е паднала бомба.

От детската стая изринах 4 огромни торби боклук (Кати се оказа доста продуктивна). Отделно 2 чувала отидоха в мазето. Самата тя вчера ме похвали, че съм изчистила и подредила идеално стаята й и за нула време залепи 4 плаката от Сой Луна на вратата.  ooooh!

# 76
  • Ямбол
А, Даун, не ми пречи. Така или иначе ние си го стопанисваме. Колко са на две стаи прозорци, ей сега ще ги мина набързо или може днес едната стая, утре другата, не е болка. Командировах дъщерята да чете Нушич в спалнята, аз си допивам кафето и каквото сабя покаже. Отпуска да искаш, поне с това съм се сдобила предоволно.

Вася, тази печена царевица, която ядем, първо е сварена и после я препичат на дървени въглища и мажат с масло. Наистина е много вкусна.

# 77
  • София
Аз умирам за царевица. Мога цял живот само на царевица и луканка да карам. И лидълски бейлис. Laughing

# 78
Лиляна, аз по скоро "казвам ти дъще, сещай се снахо"  Mr. Green. И моите пак са за миене, но .... Поне разкарах разни нападали листа и сложих мълч.

Сватя, за царевицата и луканката може да станем на кълбо, но Бейлиса е изцяло твой.

# 79
И аз трябва да си доизмия прозорците, че след тези дъждове на нищо не приличат. Simple Smile

Чак отпуска за един гардероб...ще да е нещо страшно.

# 80
Ох, Тонка, що ми напомни сега  Cry
И моята е много продуктивна дребната, 4 шкафа боклуци   Crazy

Сега съм в чуденка какво да правя нещата и от 4-клас? Да пазя ли за входни, то много тетрадки, учебни, помагала...знам, че нищо няма да отвори де  Mr. Green
Ама ми е жал да ги хвърля, толкова красиво, цветно и подредено пише. Сигурна съм, че след години няма да е така, ще взема да прибера 3-4 да и показвам  Wink

# 81
Ох, печената повече я обичам и от варената! Ламята се събуди в мен, че скоро чакам цикъл, ще гледам да
овладея положението  Crazy
Даун, тази е пастата, но в тубички. Не се ползва много дълго около месец и почиваш, така четох тук в една група, преди не знаех и миналата година я позвах през целия ни престой там. Не са ми станали чувствителни зъбите или друго негагивно.
Green Herb Natural Herbal Clove Toothpaste Tooth Whitening Tooth … ergic Tooth Paste

# 82
Рая, запази някава част. Аз бях ужасно стресирана от обена на "глупости", които майка ми пазеше и изхвърлях, а сега ми се ще да бях запазила повече. Така бързо растат гадинките...

Не ми се отваря сайта, но ще го изнамеря по името. Какво друго си заслужава да се купи от там? Искам да му стъжня животът до колкото мога Simple Smile

# 83
Рая, запази някава част. Аз бях ужасно стресирана от обена на "глупости", които майка ми пазеше и изхвърлях, а сега ми се ще да бях запазила повече. Така бързо растат гадинките...

Не ми се отваря сайта, но ще го изнамеря по името. Какво друго си заслужава да се купи от там? Искам да му стъжня животът до колкото мога Simple Smile
Аз съм от другата крайност и почти не изхвърлям нищо. Свиди ми. Знам че никой няма да ги погледне, но как бих искала да имам свои неща запазени, но няма.
Баба ми преди да почине предупредила майка ми да не бърза да разчиства скоро след като си отиде, защото може в бързината да изхвърли и "убави неща".

# 84
Рая, аз пазя само тетрадки и учебни помагала по английски.
Но пък доста от на каката прехвърлям в на малката стаята  Laughing
Че те изписват по 15-20 тетрадки само по математика, представям си, ако започна да пазя всичко  Crazy

Царевица обичам на моменти. А зимата много обичам на бондюел сладката царевица в консервите.

# 85
Ами нищо сякаш, преди кокосовото масло беше 20 кинта за литър, сега е 30, а тук внос пак от там е към 35, не си струва мъкненето. Наистина не се сещам, сувенири и боклучета едва ли са ти изтрябвали.

# 86
  • Sofia
Рая, честита да си,здрава и обичана  bouquet!
И ММ е рожденик тия дни.
Добре поспортувах, липсваха ми тренировките. Уж да подхващам къщната дейност,ама мъжете се търкалят по диваните и гледат тенис и ме уговарят,че е чисто  Mr. Green. Намазах една боя кастинг на косата и ще видя до къде ще ми стигне музата.
Ще мажем филийки с мАсълце/хайвер и пушена сьомга за вечеря, айсберг и таратор.
Царевица пека съвсем редовно на скара. Peace
Уж влязох в аптеката за какаово масло,пък излязох с 2 крема и без масло  ooooh!.
Синковецът каза,че не са им дали задължителна литература за четене. Демек той ще пропусне и задължителната и незадължителната.Както ще.Не смятам да се разправям. Naughty

# 87
При нас нещата са в кутии, а имаме и место....много и то. Тази седмица трябва да се взема в ръце и да подредя крафт нещата. Е бяха за тази седмица, ама пусто имах книга да чета.....

Имаме много детски книжки на английски и сърце не ми дава да ги хвърля или даря на училището. Пък и са за по-малки деца. та решила съм соломоновско решение. Да си ги мъкна до БГ и да ги дарим на някоя библиотека. Имаме и много дървени пъзели, за развитие на гинната моторика, те са за един дом за деца. Даже успях да пратя вече първите и съм толкова щастлива.

# 88
Стига бе  Shocked. То май при нас е по-евтино кокосовото. Последно за екстра върджин био платих 6 долара за 250.

Но за избелващото ще го подЮря  Mr. Green. По-скоро искам да го тормозя, защото мрази шопинг Simple Smile.

# 89
  • София
И аз в отбора на царевичарките. Есенно време това ми е репертоарът-една тенджера царевица, една с кестени, тава печена тиква и ме чакай да умра Flutter

Общи условия

Активация на акаунт