Искам да кажа ... (130)_10.07-16.07

• 52 385
  • 776
  •   1
Отговори
# 360
  • sofia
Коте, съболезнования...

Спрях с покупката на обувки и дрехи. Трябва да е мнооого намалено, мнооого да ме впечатли и да ми е мнооого удобно (за обувките). Поне половината от летните ми дрехи и обувки си остават необлечени и необути.

На Съни сандалите ми идват високи, иначе са си ок.

# 361
  • Sofia
Харесват ми сандалите  Peace! Но това лято,както бях споменала, рядко обувам сандали.Снощи обух,щях да се претрепя-едно,че ставам възвисочка и ММ подскача до мен  hahaha, неудобно ми е да шофирам и просто си предпочитам кецките/гуменки.
Коте, съболезнования  Sad
Рая, дано да е временно неразположение при майка ти  Praynig.
Аз напротив-съм склонна да неглижирам здравословни оплаквания.
Скрит текст:
Имам приятелка, която е много шашава и избягвам да споделям с нея някакви болежки. Веднага ме диагностицира и ме "праща" на съответния лекар. Другата седмица съм се записала на преглед при съдов хирург за една веничка на крака,ама смятам да го отложа. Не ме боли вече,а и като гледам майка ми и сестра ми по колко възпалени вени имат, смятам, че моето е бял кахър.
В гръцкия ресторант (Келари) не се доредихме до резервация в градината  Rolling Eyes.
Мари, от къде тоз мерак за шетня  Shocked,Ела се развърти и дОма.Поимва терен  Whistling.
Ще ходя да поливам китките на свеки.Обещала съм й,тя пък ми е оставила сладкиш за награда  Laughing.
ЧУдя се какво и къде да резервирам по Гърция...нали ще сменяме концепцията от инклузив хотелите,към нещо само за спане...ама все едни мизерни ми се видят. (Мари,пусни ми на лични координатите на "вашето местенце",моля  Praynig.Беше споменала,че и тенис корт има наблизо.Някой друг,ако може да ми похвали хотел в Ситония,ще бъда благодарна.)

# 362
Последно от обувки.бг
Купувала съм и от Зебра онлайн, но там трябва да внимаваш, че имат и много качествени модели, но имат и боклуци.
И по магазините доста често съм попадала на такива модели.

# 363
Аз тази година съм скромна с покупките на сандали и дрехи. Само едни сандали съм си взела и те са ниски. Трябва ми нещо за малко по-специални случаи.

# 364
  • София
Последно от обувки.бг
Купувала съм и от Зебра онлайн, но там трябва да внимаваш, че имат и много качествени модели, но имат и боклуци.
И по магазините доста често съм попадала на такива модели.

От първата страница харесах сандалите Несси, само малко тънички ми се виждат каишките и не знам дали няма да убиват. Имаше и един модел на Геокс в два цвята - черно и бежово  ли беше? За моя вкус са ОК.

# 365
Извинете, но какъв е този сайт със стогодишни модели на цени като на тазгодишни?

# 366
  • Sofia
Извинете, но какъв е този сайт със стогодишни модели на цени като на тазгодишни?
български,Чек,български  Crossing Arms.Давай обратния вариант  Laughing
Досега търсихме добичето си по двора. Ей,да не я пусна на разходчица,значи...веднага въсва нейде в 'раските  Thinking. Добре,че е съвестна и като чуе,че я търсим се изшмулва от нейде и тича през глава към къщи,щот знае е,че е виновна...до следващия път.  hahaha Няма къде да се загуби,надявам се  (с каишка е), ама се притеснявам да не я сдави някой съседки любовник  Naughty.

# 367
Чек, има всякакви модели и всякакви сайтове. Гледам да ми е удобна обувката. А пък последното, по което се водя, когато си избирам нещо е от кога е колекцията Relaxed

# 368
Добичето куче ли е или котка?
Нашата по-малка котка напоследък се прави на интересна и много стресирана от прахосмукачката. Вчера като видя а я вадя и включвам, скочи от балкона на улицата. Естествено нападнаха я съседските, които си ходят свободно и пак се врях в грамадния фикус да я вадя. Много са шантави и двете, но тази е по-шантава.

Чек, има всякакви модели и всякакви сайтове. Гледам да ми е удобна обувката. А пък последното, по което се водя, когато си избирам нещо е от кога е колекцията Relaxed

Аз само този сайт, чиито линк е по-горе коментирам и това, че моделите са доста стари, а цените като на модели от това лято след първото намаление. Вече са по на 70%, а ще отидат и по-надолу.
Аз също не нося само най-новите модели, но няма как да купя нещо, което е старо на цена като за ново и се възмущавам, че ги продават по този начин.

# 369
  • Sofia
Добичето куче ли е или котка?
Котарана  Heart Eyes
Чек,как беше МТВ концертът? Девойката ти доволна ли е? Племенницата ми ще ходи сега в събота на 15.07,във Варна и сестра ми се тревожи.
Захир,къде хартиса?

Последна редакция: чт, 13 юли 2017, 10:51 от ДжеНа

# 370
Джена, считай, че аз съм твоята приятелка, а майка ми ти. Не знам дали го прави от спокоен характер, или от стремеж да не ни притеснява. Дала съм и една седмица срок, и чакам отчет. Толкова е трудно   с големи хора, ако беше дете щях да я замъкна. Днес направо си и казах, че никак не е безобидно, да си иска направление за УНГ и изследвания за щитовидна жлеза, сърце не ми даде да и кажа другите страхове.

# 371
Джена, след малко ти пиша на лични. Да ти кажа ми писна да мързелувам у дома(скатавам и от разучаването на една програма), и трябваше "нещо да правя". Селест, добре да си изкарате!
Искам да питам две неща:
1- някой да ходи до Икеа? Искам да си поръчам 6 свещника, които да ползвам за чинии, но ми се свиди доставката от 8 кината и не знам си колко работни дни доставка.
2- Чек, какви са тези романтични гледки от аватара ти? Къде заби пияната кака и защо?

Последна редакция: чт, 13 юли 2017, 11:50 от mariat

# 372
Рая, това са само твои страхове/и дано останат такива/, не ги споделяй с нея за да не я стресираш излишно.Може да е нещо безобидно Peace
Аз пък обичам да ходя на прегледи, откАчена работа Rolling Eyes

# 373
Джена, каква каишка има твоята маца? Мисля от сега варианти за моето добиче като се преместим на къщата...

# 374
Кате, ти ли отговаряше за Черноморец? Семейство с две деца на 9 и 5 години. Какво ще препоръчаш? Или какво не препоръчваш?

Общи условия

Активация на акаунт