BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 729
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Телиш/Плевен
В "Последно активни" забелязвам, че има само теми от групите, които следя. Затова ми се струва, че се припокриват. От бутона "Нови" на начална страница излизат всички теми, независимо дали следя групите или не.
То и аз малко се омотах, сега ще обясня както трябва (или поне се надявам Blush).

Първо за „Нови теми“, които се избират от менюто:
Скрит текст:

„Последно активни“, които също се избират от менюто:
Скрит текст:

„Нови теми“ от началната страница:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 13 юли 2017, 15:18 от Лале в дъжда

# 1 201
Здравейте,

Аз имам проблем с качването на снимки. Първоначално не можах и по трите начина:

нито с drag and drop: никакъв ефект
нито с качване от компа: дава грешка 1827, тази услуга е временно недостъпна
нито с писане на адрес.

След това успях 2 пъти да кача, използвайки url-адрес, но после пак не можех. Като сложа адреса и започва да "върти" сякаш качвам не 1 снимка, а скрижалите на Стария завет. Затова искам да попитам има ли ограничение в дължината на адреса, колко бързо става качването на снимката,  и като "забие" как да се прекрати качването на снимката? Сега просто връщам страница назад...
скрижалите на Стария завет JoyJoyJoy
Таре, просто в момента продължава да се работи по някои неща и затова понякога не работят. Това с въртенето предполагам, ще се разреши и няма да се чака толкова. Слагай снимките като изписваш кода img и т.н. Поне докато го оправят.

# 1 202
Направих опит с качване на снимка.

1. От компютъра:

2. Чрез адрес на снимката от сайт (адресът не съм писала на ръка - копирах го от сайта и използвах опцията на форума - полето за URL):

Получава се от раз. Но сега ми възникна въпрос и съответно предложение - да имаме още една опция в бутона за изображения - за намаляване размера на снимката. Има резон в това да изрежеш снимка, от която не искаш да публикуваш определена част, но често се случва да се качи голяма такава, която за да видиш, трябва да местиш екрана встрани и е доста неудобно.

# 1 203
Но сега ми възникна въпрос и съответно предложение - да имаме още една опция в бутона за изображения - за намаляване размера на снимката. Има резон в това да изрежеш снимка, от която не искаш да публикуваш определена част, но често се случва да се качи голяма такава, която за да видиш, трябва да местиш екрана встрани и е доста неудобно.
Много добро предложение. Подкрепям!

# 1 204
Здравейте и аз се включвам в темата за новата визия. Котегорично отказвам да приема ,че сайта ще остане така супер е неудобно а да не говорим ,че влизането през мобилната версия е пълен кошмар и мъчение а в 90% от случаите влизам през телефона. Не е удобно а напротив объркващо е  .....

# 1 205

Опит да кача снимка от компютъра. Много ми харесва, че мога директно от него да качвам, а не да търся измислени сайтове, които периодично изчезват. Довечера ще опитам и от телефона да кача.
Как да махна от камбанката, че Х е публикувал тема У?

Някой искаше да може да променя размера на снимките. На тази ми излезе да я "форматирам" и е оградена в квадрат, който движиш ти. Краищата на публикуваната снимка са изрязани.

# 1 206
  • В сърцето на любимия човек
Но сега ми възникна въпрос и съответно предложение - да имаме още една опция в бутона за изображения - за намаляване размера на снимката. Има резон в това да изрежеш снимка, от която не искаш да публикуваш определена част, но често се случва да се качи голяма такава, която за да видиш, трябва да местиш екрана встрани и е доста неудобно.
Много добро предложение. Подкрепям!
Аз преди си изписвах сама размера (височина или ширина) на някои снимки
[IMG height=... Или   [Img width=...
Не е ОК всеки път да се изписва, но едва ли всеки път качвате големи снимки

# 1 207
Dara, за да не получаваш известия, че Х е публикувал тема трябва да спреш следенето на съответната група. Не да се отпишеш от групата, а да спреш следенето.

# 1 208
Надниквайки в следените теми от мен и без да искам  натиснах зачертаната камбанка - темата  изчезна напълно и неоткриваемо.
 Трябваше да влизам в публикациите си, да диря, къде какво съм публикувала, за да  я открия отново и да й натисна камбанката.
 Това ме дразни.

# 1 209
  • Телиш/Плевен
Как да махна от камбанката, че Х е публикувал тема У?
Ето:
Спирането на известията за нови теми в дадена група може да стане както от бутона Следено в самата група, от зъбното колело в групата и линк Следене или от настройките във Вашия профил - секция Моят избор - Следени групи

# 1 210
  • в сърцето на един мъж...
Е поне едно бавене и забиване може да изсмучеш Simple Smile...

Няма тема без размахване на пръсти, аман от дружинни! Мисля, че достатъчно съм писала по същество, та да си позволя 2-3 кудкудякащи коментара. Ама не, класната изпълзява и ме хваща за ухото..

Объркала си класната Smiley

Има ли вариант при който постовете да не са орязани като правоъгълници и разделени от тази сиво-черна черта? Събират се далеч по-малко постове на една страница, видими такива, имам предвид.

# 1 211
Надниквайки в следените теми от мен и без да искам  натиснах зачертаната камбанка - темата  изчезна напълно и неоткриваемо.
 Трябваше да влизам в публикациите си, да диря, къде какво съм публикувала, за да  я открия отново и да й натисна камбанката.
 Това ме дразни.
За жалост системата няма как да разбере дали натискането на бутона е било неволно. Въпреки това, тъй като е предвиден такъв вариант, то след натискане на бутона със зачертана камбанка за изключване на известяването за дадена тема, системата извежда надпис в долната част на екрана

Имате възможност да откажете действието, натискайки бутона Отмени

Аз се отписах от цяла група, за да спра излизането в Камбанката на известия за тема, в която съм писала един-единствен път и скоро, предполагам, няма да ми се наложи да пиша. Но нотификацията продължава нагло да ми излиза!
За да спрете известието за тема с Ваше участие, то трябва да спрете известието за тема, а не за група.
Отворете списъка с Нови отговори в теми с Ваше участие, посочете заглавието на темата и натиснете бутона "кошче", който се намира в долния десен ъгъл на реда на темата.

Предвидено е и подобряване на подредбата в карето за известия от камбанката и добавяне на възможност за директно управление на известията от там.

Преди малко за пръв път използвах за малко по-дълго време мобилната версия (ISO) и установих, че по никакъв начин не мога да...
Предполагам заради активността на темата сте пропуснали това, което писах вчера, а именно - мобилната версия е още в процес на изграждане, тепърва ще бъдат добавени функционалностите, свързани с профил, лични съобщения и др. Всички докладвани проблеми са описани и се работи по тях.

...гайд сложен на най-неподходящото място
В горния десен ъгъл има Х, чието еднократно натискане ще го скрие.

...добавянето на възможност за изрязване е удобство, но не трябва да е първа опция, а втора...
Предвидена е тази промяна и ще бъде направена.

Искам още веднъж да помоля да се въздържате от персонални пререкания и излишни подмятания, излизащи извън рамките на добрия тон. Благодаря!

# 1 212
Супер за бутона "отмени"! И моята идея беше да не изчезва на секундата темата.

# 1 213
Аз пък досега не знаех, че и групи се следят. Thinking

# 1 214
  • София
Аз си реших проблема с пълнежа в камбанката от самата камбанка.

Първия ден след като бях прегледала всички следени теми и в нея останаха само 16 "препоръчани" ги маркирах като прочетени от същото място.

Вчера ми се появиха отново 2 за пълнеж, пак ги разкарах по същия начин.

И днес вече в камбанката ми се появяват само теми, в които съм писала или следя.

Не съм ходила от подфорум на подфорум да спирам следенето.

Общи условия

Активация на акаунт