BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 216 868
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 3 600
За мобилната питах, благодаря Blush

# 3 601
Отдавна не съм влизала в темата. Ползвам само старата версия все още.
Има ли шанс все пак да върнат бутоните за нови отговори и следени теми в стария им вид и да са заковани горе на менюто или мястото им е вече окончателно решено?

# 3 602
  • Ямбол
Аз съм с новата отдавна и вече свикнах. Няма да ми е приятно отново да има промяна. Следените и новите отговори е удобно да са на едно място. Сега остава и потребителите да се научат да ползват бутона следи, а не да пишат "запис" или "благодаря за темата".

# 3 603
Ок, на едно място нови отговори и следени теми, но в камбаната излизат и теми от форумите, които се следят, и лайкнатите мнения. Много трудно се отсяват само новите отговори. Поне да преместят скритите бутони на лентата до камбаната и така всеки ще ползва което му е удобно.

# 3 604
Едва ли ще правят промени отново, по-добре свиквай с новостите!

# 3 605
  • Бургас
Хммм,направи ми впечатление,че броят на постовете,които съм писала ми е намалял?
Има изтрити теми или е друго?
Не че е важно,но ми стана интересно!

# 3 606
  • София
Хммм,направи ми впечатление,че броят на постовете,които съм писала ми е намалял?
Има изтрити теми или е друго?
Не че е важно,но ми стана интересно!
Вероятно имаш изтрити от мод постове.

# 3 607
Аз се дразня от това, че съм се отписала от дадена тема, някой ми лайква мнение в нея и за да не ми се мотае това харесване в камбаната, влизам отново в темата и пак почват новите отговори да ми излизат.
Или трябва пак от компютъра да влизам и да се отписвам, или да чеквам непрочетените мнения като прочетени всички, за да разкарам палеца с харесването.

# 3 608
  • Бургас
Много е дразнещо,да!
И това,че излизат теми,които изобщо не ме интересуват!

# 3 609
Едва ли ще правят промени отново, по-добре свиквай с новостите!
Е, аз ще свикна много ясно, но в крайна сметка тази тема нали уж е за това и ако  на много хора им е нефункционална тази опция, дано пък се вслушат и да направят нещо.

# 3 610
И на мен ми се иска в камбаната да има възможност да маркираш като прочетена конкретна тема, а не всички. Когато не ме интересуват нови публикувани теми в разделите, искам веднага да ги маркирам и да изчезнат.
И нови емотикони чакам, не съм забравила даденото обещание.

# 3 611
Тя, че темата е за това, за това е. Само, че все пак си мина доста време, откакто пуснаха новата визия на форума, бяха променени разни неща и това е. Хората свикнаха с новостите и някак не би било уместно след една година да правят пак генерални размествания, защото някой си сега се включил.

# 3 612
  • Варна
Е, като няма да правят повече промени защо още не е останала единствена версия? Не че го искам де, ползвам си старата и новата ми е отврат. Но нали двете стоят, докато изчистят неуредиците в старата?

# 3 613
Lady, как така сега съм се включила?
Питах за това поне пет пъти през определено време, откакто пуснаха тази тема. Мога и мненията да си намеря дори.
Все се надявах да не са стигнали просто до това, тъй като имаше доста други бъгове, които оправяха.

# 3 614
Подведох се по първия ти пост.

Както и да е. Честно казано, понеже ползвам предимно мобилната, там кусурите са доста повече и почти нищо не се оправя. Явно ще е така, това е. Неудобено е дори чисто технически като пишеш, не говоря за камбани, шрифтове, фонове и т.н. Не виждам смисъл да се дъвче едно и също, защото реакция няма.

Общи условия

Активация на акаунт