BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 216 861
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 3 615
  • София
То заразди ей такива дето се примиряват с кривулите и неуобствата, обяснявайки "ами това е положението", много неща ще си останат неудобни за ползване и нефункционални.

# 3 616
Недумай Rolling Eyes . Със сигурност постовете ми в тази тема са повече от твоите. Файда - никаква.

# 3 617
Сега погледнах. Първият пост на тази тема е от 10 юли 2017. Има-няма девет месеца минаха, а резултат .... никакъв. То за това време едно бебе ще се роди, а какво да кажем за новата версия? До сега трябваше да се изчистят всички грешки и отдавна да сме забравили за старата бг мама.

# 3 618
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз не искам да забравям старата, ползвам главно нея.

# 3 619
  • Ямбол
NoMe, какви грешки имаш предвид?

# 3 620
Пак се почна... Rolling Eyes

# 3 621
Абе мани, то да е само това. Ама вече ми секна ентусиазма да бъда активна и да докладвам. Кот такоа!

# 3 622
И камбаната изтрещя  - 7 пъти те прочетох като ново мнение Simple Smile

# 3 623
Е аз затова и отговорих, че ми писна да чета едно и също Simple Smile!

# 3 624
Но старата мобилна я съсипаха целенасочено още лятото и нямам опции да избирам.

# 3 625
Аз ползвам предимно старата мобилна.  Малко са дразнещи ферманите, които излизат преди новите отговори, но ако си сложиш бърз бутон на браузъра, ти зарежда страницата от новите отговори и не се налага да скролваш.
Новата е много зле. Затова и тази камбана ми е толкова нефункционална, както и куп други неща.

# 3 626
NoMe, какви грешки имаш предвид?
Имам предвид чисто техническите грешки, които доста често биват докладвани тук в  тази тема. Например честите проблеми с камбанката - не отчита даден отговор за вече прочетен, а отново го показва като нов. Други грешки .... при опит за качване на картинка или линк към картинка, това се оказва невъзможно; преди време и то за дълъг период от време имаше едно дразнещо подскачане на страницата, докато зареди (добре че го оправиха този проблем, наистина беше дразнещ).  Разбира се тук не включвам капризите от рода на "Искам страницата да е по-тъмно сива", "Искам да е по-светло сива", "Искам да е розова" Yum
По принцип аз съм от тези, на които новата версия им допадна и като визия, и като по-добра функционалност. Но, все пак, мисля че прекалено дълго във времето се проточи това преминаване от старата към новата версия. Сигурна съм, че екипа работи по подобряване на новата версия и се надявам в най-скоро време да бъде готова.

# 3 627
В мобилната версия е много трудно да си редактираш мнението. Постоянно дава грешка или пък, ако случайно се отвори полето за редакция, се включват бутоните отгоре (видео, болд и т.н.). Аз трябва да трия, полето се мести, абе голяма е мъка. Това е постоянно!

Последна редакция: ср, 07 мар 2018, 11:17 от Анонимен

# 3 628
Да! За това писахме още в началото, но нищо не се направи.
Иначе успяха да пуснат по две реклами на страница в мобилната.

# 3 629
И, ако новият отговор е последен, те праща директно на рекламата след него, а ти си скролвай нагоре, като искаш да прочетеш мнението. Не е ли нагло, а?

Общи условия

Активация на акаунт