BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 216 847
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 3 630
О, да, при последен отговор на страницата, задължително ме "хвърля" на рекламите най-отдолу.

# 3 631
Аз успешно съм блокирала тъпите реклами в мобилната.
Но пък няма отървия от  болд, url и т.н като понеча да пиша.

# 3 632
  • Mediterraneo
Моята камбана се изпразни! Като я натисна, ме хвърля в началото на страницата.
Найс!
Иначе новите отговори си ми стоят през менюто вляво.
А, и бързият отговор не ми работи, чудно!

Добре, де, само при мен ли е така? За десктоп версията говоря. Камбаната е празна вече 4 часа, натисна ли я, ме връща в началото на страницата. Полезно бутонът прави същото. Бърз отговор не е активен.

Последна редакция: ср, 07 мар 2018, 20:26 от Тарталета

# 3 633
Пак започна това с появяването като непрочетени на мнения, прочетени вече по пет пъти! Rolling Eyes

# 3 634
  • Испания
Пак започна това с появяването като непрочетени на мнения, прочетени вече по пет пъти! Rolling Eyes

Да. Има много оплаквания в темата за въпроси към администраторите и модераторите.

# 3 635
Осем пъти прочитам едно и също. Намаляват новите отговори и като прочета някой, пак стават много.

# 3 636
  • Бургас
Крайно време е да се включи някой Админ или Модератор да каже,ще има ли подобрение или ...?

# 3 637
Това с новите мнения +от скапаната мобилна версия: не мога да си редактирам мнение, дава ми, че форумът не съществувал. Ако все пак успея да вляза в редакция, кликвайки в полето за редакция ми вади тагове, иска да качвам снимки и т.н. Мъъъка... рядко ползвам мобилната, всеки път като опитам се убеждавам, че и не бива.

# 3 638
  • София
И като кликна на "отбележи като прочетено" нищо не се променя, остават си темите така, с вече прочетените стари мнения.

# 3 639
То чудо ли е да го опишеш! Колкото повече прочиташ, те толкова повече непрочетени... 😱
Най-добре да си лягам, че тази камбана ще вземе да бие на умряло!
Дано доживеем някаква компромисна версия....то се е видяло, че няма да бъде по-добра от старата.

# 3 640
В новата версия не виждам индикация за редактиран пост. Камбанката дава какво ли не, но това го няма Grinning

# 3 641
Ако си на мобилна версия, точно над номера на поста има три вертикално подредени точки. Чъкаш там и излиза редакция.

# 3 642
Да, благодаря, моето мнение мога да редактирам, но имам предвид, че не виждам инфо за чуждо редактирано мнение, както е в старата версия.

# 3 643
Няма подобна щуротия, на мен специално не ми липсва.

# 3 644
Кое е щуротия? Я влезте в старата версия и вижте дали няма да получите индикация за редактирано мнение в тема, в която участвате!
Май не познавате толкова добре версиите, че да се изказвате компетентно. Ако пък сте от екипа, толкова по-зле!

Общи условия

Активация на акаунт