BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 279
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 315
Не мога да намеря къде са съобщенията в мобилната версия. Някой знае ли?

И аз това сега търся, но безуспешно.

# 316
Цитат
Чета в момента оплакванията от предишната нова версия. Основните са: много е шарена; натоварва очите; неудобна е за ползване; неподредена. В тема тема чета, че предишната била с хубави цветове, много по-удобна, подредена и лесна за позване. Сегашната, обаче, била много нешарена, неподредена, неудобна. Та така.
Основно оплакванията бяха заради стеснения прозорец за мненията в темите.
Подобрена нова версия означава да има нови, лесни за ползване функции. Освен качване на снимки от комп, кое друго е новото и улесненото? Разменените места на икони или калпавите емотикони Rolling Eyes

# 317
Точно пък от емотиконите не мога да разбера какви са ви оплакванията! Принципно не ползвам кой знае какво изобилие от тях, но специално ги разгледах и установих, че са подредени по теми и много по-бързо можеш да намериш подходящ и съответно да публикуваш по-бързо. От тази гледна точка функционалността е подобрена.

# 318
Но аз на телефона изобщо нямам опция за връщане към старата версия. Гледах, търсих, нямам... Twisted Evil

http://oldm.bg-mamma.com

# 319
  • Телиш/Плевен
Не мога да намеря къде са съобщенията в мобилната версия. Някой знае ли?
И аз това сега търся, но безуспешно.
Ето:
Скрит текст:

# 320
  • Варна
Отвратителен вид! Избягаха ви половината писатели и направиха Алтернативния форум, сега ще изгоните и нас, дето останахме. Как е възможно всеки, който се захване с нещо добре работещо, да го скапе задължително?!
Какъв е тоя "бърз отговор", къде са емотиконите, къде има бутон за нови отговори в темите, в които пиша, кое къде е изобщо?! Защо вида на форума е толкова идиотски?! Защо бе, хора, го скапахте напълно?! Направо не вярвам на очите си... (зелено, тъмно зелено бясно човече)
+100
Розово, лилаво, изскача, прибира се, станах разногледа. Защо посегнахте на синия фон???? При предишните промени пак го бяхте сменили, до революция се стигна, за да върнете синьото, но НЕ, явно някой твърдо е решил да го смени с розово-бозаво! Не ми харесва!!!
Янечек,
то на емотикон няма кой знае какво д аму харесаш/не му харесаш, но са ми грозни, заоблени и ми е трудно да открия емоцията, която искам да вложа. Но айде, да кажем с това се свиква. Но си имах някои любими, които сега ги няма.

# 321
На мен ми е терсене, защото си бях свикнала до болка със старата мобилна версия, но пък новата предлага много повече възможности и с нея ще се наложи да свикна, но ставам малко разногледа.  #Silly

# 322
Прави ми впечатление, че тъгувате по синия фон, който обаче не е син, а сив. Сив е и в новата версия. Какво синьо ви се привижда Simple Smile Супер е, че има функция "малки аватари", много по-добре е така.
А като във вайбър подменят емотиконите, какво правим? Просто са променени и точка.

# 323
Ти нещо имаш проблем с цветовите възприятия...

# 324
  • Варна
Не е така, отвори си двете версии в съседни прозорци и ще видиш разликата. В старата се редуват пост на син и на бял фон, буквите също са тъмносини на заглавията, лентите са сини. В новата всичко е на бял фон с черни букви, а тези изскачащи розови, лилави, цикламени и нам кви лентички отгоре влошават пейзажа допълнително.

# 325
Благодаря за насочването, Лале в дъжда. Съобщенията пак са на два клика, както преди, но защо са набутани в инфото за профила, един бог знае.

Опитах да карам на новата версия, но нямам бутон за отговор в темата, та пак се върнах на старата. Мъкааа, не знам как ще я карам. Стара ли съм, неграмотна ли, от повече от 20 години ползвам компютър, владея доста програми, имам се за опитна уж, но това ми се опира.
До ползване на емотикони не съм стигнала, не можах да ги намеря в мобилната версия и се отказах да ги търся. Ще си описвам емоцията, докато свикна  Mr. Green

Фонът на алфата е бледосин, а полето с мнения - синьо. Не знам защо и как не го виждате.

# 326
  • Сф
Мобилната е ужас! Нещо като да минеш  от цветен на черно бял тв.Напълно различен от стария вид, засича и т.н.Това ако е окончателна версия ще припадна ! Такава визуална безвкусица!
В сектора на рекламата имам опит, такова безсилие рядко се среща.

# 327
Ти нещо имаш проблем с цветовите възприятия...

Ще те разочаровам, но това е невъзможно. Има разлика между двете версии, но тя е в нюанса на сивото, старото е по-студено, новото е по-топло. Освен това са ви оставили синичко тук-там. Преди фонът се променяше към син, когато отвориш прозореца "публикувай", което беше неадекватно, а сега визията е единна, много по-добре е така.

# 328
  • Телиш/Плевен
Опитах да карам на новата версия, но нямам бутон за отговор в темата, та пак се върнах на старата.

До ползване на емотикони не съм стигнала, не можах да ги намеря в мобилната версия и се отказах да ги търся.
Бутонът за отговор:
Скрит текст:

Емотиконите
В пълната версия:
Скрит текст:

В мобилната версия:
Скрит текст:

# 329

Опитах да карам на новата версия, но нямам бутон за отговор в темата, та пак се върнах на старата.
Как да няма бутон за отговор в темата?
Вече прекалявате с претенциите.

Общи условия

Активация на акаунт