BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 523
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 495
Мобилната е ужас! Нещо като да минеш  от цветен на черно бял тв.Напълно различен от стария вид, засича и т.н.Това ако е окончателна версия ще припадна ! Такава визуална безвкусица!
В сектора на рекламата имам опит, такова безсилие рядко се среща.

+100
Защо бе хора, защо причинявате това на потребителите си???

# 496
Simple Smile Тази тема е дежа вю от всички подобни, през всичките години, когато са се случвали някакви промени. Много шум за нищо.

Ако всички бяха използвали бета версията, от първия момент, в който се даде възможност за това, и се бяха писали аргументирани забележки в полето за контакт, може би сега нямаше "шока" да е толкова голям. Но не, никой (или поне малцина) си направиха труда да излязат от зоната си на комфорт, за поразръчкат, да понаучат това-онова, и да свикнат с новото.

Аз използвам новата версия почти от началото, и да ти кажа честно все още не съм свикнала със стилната и изичестена визия. И емотиконите ми липсват. Във фейсбук се променя едно по едно, а не драстично и всички са доволни, защото вкарват все полезни неща, затова няма и негативни коментари като тук.

# 497
Да, това със собствените емотки е добра идея.
Аз има много малко които харесвам и още по-малко които ползвам, за да подсиля това което искам да кажа.

Не ги ползвам за основна комуникация и бих се радвала да си подбера тези, които смятам за красиви и изразителни. Имам специфичен вкус и стил които искам да запазя  bowuu

# 498
  • София
Аз и там не влизам, откак му смениха визията.Седя си в руската дорама или в ютуб, там нищо не пипат.Гледат да им е удобно на посетителите им.
Ето, щом от тук ти харесва повече
https://youtu.be/uAHVt8LeKOc
Напълно съгласна.  Joy

# 499
Доколкото разбирам, старата версия изобщо ще стане неактивна, така ли е? Не може ли да си остане, за който иска нея?

# 500
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Абсолютно отвратителна нова версия. Пълно безумие направихте с нея. Аз луда ставам докато си напиша един пост и то заради търсене на неизразителните емотикони. Принудена съм да си копвам емотикони от други сайтове, за да ме разберат другите какво съм искала да кажа. Абсолютна гавра с потребителите.

# 501
Да, пък тия с малките да си купят нови мишки, че ще им се изтъркат скроловете от скролване. Той моят и без тва не работи като хората, сега съвсем започна да дава заето.
 Crazy стимулира се икономиката така, нищо не разбиращ  hahaha

Нещо друго което забелязвам и искам да се оплача - новак съм... стига бе! Кому е нужно тези титли новак, ентусиаст и т.н. Доживях да съм новак във форум, в който пиша от създаването му  Joy
Това ми оплакване е от суета, не друго, ама някак ми е криво...ех...

Вярно, ютуб са задръстени и нищо не разбират от модни тенденции  Crazy

Сори, админи и поддръжка, но това ми е поста за чист хейт  Whistling
Ранга се сменя в различните раздели. В "Правила" не си писала много и затова си новак

# 502
Simple Smile
Моля да ми кажете ПОИМЕННО кой сайт, платформа или социална мрежа, ви иска мнението за това какви промени да прави и какви да са емотиконките? Защото тези, които аз ползвам, никак не се съобразяват с мен - сменят когато и каквото си решат. Как не съм се сетила да поискам обяснение от Марк Зукърбърг защо променя функциите във фейсбук Satisfied

Моля да ми кажете ПОИМЕННОq колко са тези платформи, които предлагат тотален makeover на визуалната и функционалната си концепция, че не ми е ясно?

# 503
Simple Smile Тази тема е дежа вю от всички подобни, през всичките години, когато са се случвали някакви промени. Много шум за нищо.

Скрит текст:
Ако всички бяха използвали бета версията, от първия момент, в който се даде възможност за това, и се бяха писали аргументирани забележки в полето за контакт, може би сега нямаше "шока" да е толкова голям. Но не, никой (или поне малцина) си направиха труда да излязат от зоната си на комфорт, за поразръчкат, да понаучат това-онова, и да свикнат с новото.
А то, новото, винаги идва, независимо дали го искаме или не. Въпросът е да се подготвим за него. Ако искаме изобщо да сме полезни, а не просто да се оплакваме от промените.

Сигурно ще останете изненадани, но 90% от забележките, които отправих в досадното изскачащо прозорче, са взети предвид. Разликата от първоначално предложената бета версия и сегашната, е огромна, в положителна посока, и това е благодарение на хората, които са тествали, и са си изказали мнението.

Съвсем в резюме:
- Цветовете са много по-щадящи и приветливи от старата версия. Визията като цяло е по-изчистена и стилна.
- Камбанката ми е полезна, ползвам я изключително, и почти не съм отваряла менюто в дясно.
- Харесва ми размера на аватарите - семпъл, без натрапващи се шарении. Отдавна съм изключила подписите, за тях нищо не мога да кажа, но колкото по-изчистено, толкова по-добре. От шарении и "арт" се натоварват очите, а не от блед фон.
- Навигацията е интуитивна, отговаря на абсолютно всички съвременни изисквания.
- Много ми харесват цветните "шапки" на всеки раздел - ориентирам се по цвета къде съм, изключително приятен акцент е това.

Само след месец целия този "смешен плач" ще е забравен, както и при предишните промени. Да си тръгнат, да си тръгнат, колко - двеста човека да си тръгнат, нови двеста ще дойдат. Ама няма и да си тръгнат двеста. Колкото са си тръгнали, все се връщат - с нови регистрации, ама със старите претенции Grinning

Аз съм изключително благодарна, че ИЗОБЩО ни се иска мнението и има форма за обратна връзка и такива теми за изпускане на парата.
Моля да ми кажете ПОИМЕННО кой сайт, платформа или социална мрежа, ви иска мнението за това какви промени да прави и какви да са емотиконките? Защото тези, които аз ползвам, никак не се съобразяват с мен - сменят когато и каквото си решат. Как не съм се сетила да поискам обяснение от Марк Зукърбърг защо променя функциите във фейсбук Satisfied

Дишайте дълбоко, и за разнообразие влезте да видите какви сте ги писали при предишните промени, ще се развеселите, гарантирано.

+1000
Много точно написано.

# 504
  • Варна
А, не! Помня много добре какви съм ги писала при предишните промени и отлично помня как изглеждаше в началото новата стара версия! Благодарение на мрънкането и възмущението нещата доста се промениха и доста започнаха да наподобяват предишната! И тогава в началото се опитаха да пробутат белия фон, и тогава мненията бяха разтеглени на цял екран по мнение, и тогава никове, аватари и т.н. изглеждаха безумно! Но за щастие ги промениха, в съответствие с препоръките на потребителите. Така че много се надявам и сега възмущението да има същия ефект.

# 505
Има добри попадения, а и предполагам че като всяко нововъведено нещо, ще се доизпипва... но ако не се направи нещо за цветовете, много от нас няма да издържат достатъчно дълго че да разучат новия форум и да свикнат с него. Не знам сиво ли е, синьо ли е, бяло ли е, но просто не се търпи, страшно изморява очите. Емотиконите наистина имат нужда от преработване или поне допълване.
Ако не друго, поне рязко ще намалеят случаите на загорели манджи заради висене във форума Laughing

# 506
Ранга се сменя в различните раздели. В "Правила" не си писала много и затова си новак
Да, да прочетох го това, но се чудя кому е нужно.  newsm78
Важи и за предните версии де, не само за новата. Нещо конкуренция между потребителите ли трябва да има кой е писал повече ли що ли?!

С лайковете горе-долу го разбирам - тенденция от фейсбук и евентуално да видиш колко е полезно това което си споделил. Бройката мнения помага на хората да разберат дали потребителят не е трол до някъде, ама с тия титли ми е непонятна целта.

# 507
Текст на Вашето мнение Как се спират известията с мобилната версия?

# 508
А, не! Помня много добре какви съм ги писала при предишните промени и отлично помня как изглеждаше в началото новата стара версия! Благодарение на мрънкането и възмущението нещата доста се промениха и доста започнаха да наподобяват предишната! И тогава в началото се опитаха да пробутат белия фон, и тогава мненията бяха разтеглени на цял екран по мнение, и тогава никове, аватари и т.н. изглеждаха безумно! Но за щастие ги промениха, в съответствие с препоръките на потребителите. Така че много се надявам и сега възмущението да има същия ефект.
Така е, важно е по кое време е писано. Предният път, първоначално лансираната версия, беше доста по-различна от тази която се утвърди и която в момента е "старата" версия.  Peace

# 509
И в старата версия има "Харесва ми".

В новата са ми прекалено големи буквите, не виждам най-често използваните емотикони, нито пък виждам от къде мога да спра да следвам някоя тема.

В старата си има чекване на квадратче и "Спри следването".  Peace

Общи условия

Активация на акаунт