BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 183
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 750
Не може ли да пуснат един файл с инструкции за ползване на форума, коя функция къде е скрита? Все пак и без това на работа постоянно чета процедури, ръководства и инструкции, колко му е вечер, докато си почивам, да се подготвям за форума? Даже ще си я разпечатам под формата на книжка. Искам да съм на ниво за новата визия.

# 751

Тинити, ваичко излиза смесено и непрегледно. Излизат ми и теми, в които не съм писала и не следя, но са нови за групите, които съм отбелязала.
Горе вляво ти излизат поотделно нови отговори и следени теми, както преди.
Камбаната не е функционална.

# 752
Не мога да намеря, как бьрзо да напиша ЛС на някой, ако ми е необходимо!
Да, няма го като опция. И аз страдам по тази липса. Споменах го преди около 20 страници, но никой не се включи.

# 753
  • Телиш/Плевен
Имаше преди анонимен, но го премахнаха като опция и остана само в някои подфоруми. Ако сега остане, знаете ли какво ще настъпи, орда анонимници ще придобият неочаквана смелост.
Конкретно в групата, в която е тази тема (Правила), си я имаше опцията. И сравнително често се пробваше от потребители в темата за тестове на картинки, линкове, цитати и т.н.

# 754
Да, няма го като опция. И аз страдам по тази липса. Споменах го преди около 20 страници, но никой не се включи.
Като кликна на потребителското име, се показва черно пликче за л.съобщение - това при мен.

# 755
  • Телиш/Плевен
Ето (за мен е бързо и удобно):
Скрит текст:

# 756
Имало ли е ново включване от админите, че малко изпуснах?

# 757
Нищо не си изпуснал.

# 758
От мобилната версия не виждам опция за писане на ЛС.

# 759
Не се и учудих, нищо не казаха за цветовете,кредора и справката за правописа.

# 760
Аха, справка за правописа! Stuck Out Tongue Winking Eye
Ами да сте били в час. Сега ще се забавляваме с правописа Wink Smiley Smiley

# 761
Вдясно има възможност да си маркирам темата като прочетена, но след като чета в друга тема, се оказва
че маркираната пак не е четена. Т.е. същите отговори, които съм прочела и маркирала пак си седят.
Това се случваше при тестовата версия и сега няма промяна.
Само при мен ли се получава?

# 762
  • Телиш/Плевен
От мобилната версия не виждам опция за писане на ЛС.
Май няма за момента или и аз не я виждам. Може би ще я добавят впоследствие.

Не се и учудих, нищо не казаха за цветовете,кредора и справката за правописа.
Mamma е писала тук, че тези опции ще бъдат добавяни постепенно.

# 763
  • Милано
Новата версия е УЖАСНА!!!Нищо не е ясно!А къде са съобщенията ми???....не ми се отварят и емотикони.. (зелено,силно зелено ядосано-вбесено човече)

# 764
Как махате рекламите,ей сега ми висна една и няма Х да я махна , то може и да има , но къде е Weary
Нямам нито една реклама! С AdBlock.
валия, не си анонимна.
Я да пробвам аз. Ето, анонимна съм. Е, не съм! След като редактираш, анонимността ти отива в небитието, хаха.
Мда, лекинко е смотано... Ако редактираш, пак трябва да отбележиш опцията за анонимност, щото си блесваш с името иначе.
Това не е ли програма за комп , сигурно се повтарям-пиша от телефона,компа отдавна глътна вода и е на ремонт #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт