BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 173
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 960
За ЛС преди имаше бутон под всеки отговор на потребител във форума и при нужда веднага можеше да пишеш.Сега такъв липсва🤔Ето сега цъках на Вашето име и там също никъде няма ЛС.В моя профил е старата ми кореспонденция,но аз визирам писането на нови ЛС 😉
Доколкото схващам ЛС можеш да пишеш само през личният си профил.

Кликвате на името на потребителя тук, във форума, отваря се прозорче, вдясно има плик, кликвате и него и пишете ЛС.

# 961
Много се дразня когато вляза в някоя тема и прочета последното мнение и по навик винаги кликам на камбанката, за да се върна в началната страница, но уви тук веднага ме праща да пиша отговор, трябва да цъкна някъде другаде и след това да кликна на камбанката или пък да ида на меню, упражнението става доста сложно.

# 962

Sigurno li e? Mozhe pyk da e za dobro. Po-malko ste pisha vyv foruma:close:

# 963
    [[/url]
За ЛС преди имаше бутон под всеки отговор на потребител във форума и при нужда веднага можеше да пишеш.Сега такъв липсва🤔Ето сега цъках на Вашето име и там също никъде няма ЛС.В моя профил е старата ми кореспонденция,но аз визирам писането на нови ЛС 😉
Доколкото схващам ЛС можеш да пишеш само през личният си профил.

Кликвате на името на потребителя тук, във форума, отваря се прозорче, вдясно има плик, кликвате и него и пишете ЛС.
Няма плик при мобилната версия.
Новите лс не излизат в поп ъп. Аз например изобщо не бях разбрала, че имам лс, докато не отворих старата версия.

Къде е бутонът скрит текст в мобилната?

# 964
Аз се ядосвам на многото кликания за излизане от форума.
Защо не откривам бърз начин?

# 965
Пак се пробвам за качване на снимка.

О! Стана, дори и с изображение от лаптопа! Работят хората наистина, отивам да пробвам и с аватара.

# 966
  • София
Ако може, в списъците със следени теми/нови отговори да има под всяка тема броя на страниците й. Много е объркващо без това.

# 967
Аз пак да си кажа за биберона Grinning В ляво табът е към новата версия на сайта, в дясно (където биберонът се вижда) - към старата. Ползвам Музила с всичките ѝ ъпдейти - биберон няма... Sad

# 968

Лилав фон няма и не е пускан.

Значи мониторът ми издава багажа, но пък много добре изглежда лилавото.Laughing

Това лилавото наистина ли е от моя монитор? Защото и на телефона ми е лилаво.

# 969
  • Вестерос
Скрит текст:
Новите са много по свежи от старите, а и новите са почти стандартните във всички социални платформи. Simple Smile
Кое им е свежото? Като навсякъде другаде. да не забравяме за какво е форума и да няма иконка на бременна жена или на тест, биберон е мега ТЪПО

# 970
  • Mediterraneo
Ако може, в списъците със следени теми/нови отговори да има под всяка тема броя на страниците й. Много е объркващо без това.

Направо си е задължително да помислят върху това! Неудобно е меко казано, особено, ако следиш да пускаш теми на определен брой страници!!!

# 971
Има ли на мобилната версия някъде отметка да съм логната постоянно в профил ми? Направих грешката да изляза и сега ме изхвърля непрекъснато.

# 972
  • София
Да цитирам от съседната тема, наистина липсва заглавието:

Здравейте, може ли да върнете заглавието на темата над мненията?

# 973
Как ще липсва, като е точно над отговорите?

# 974
  • Варна
Можеш да качваш по повече от едно изображение в пост, но ако искаш да качиш три, трябва да го направиш едно по едно, а не трите наведнъж.
Едно по едно ги качвах и всяко следващо затриваше линка на предишното. Може да са го оправили.

Общи условия

Активация на акаунт