BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 750
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 215
Аз пък досега не знаех, че и групи се следят.
Включването на Следене в група/подгрупа е за известяване при публикуване на нова тема в дадената група.
Както и при темите - може да включите известяването и без да сте участник в групата, както и може да сте участник, но да изключите известията за нови теми.

Ако включите Следене на група или подгрупа - получавате известия за новопубликуваните теми в тази група.
Ако включите Следене на тема - получавате известия за нови отговори в тази тема.

Можете да разгледате абонаментите си за известия за теми и групи/подгрупа в секция Моят избор в профила си, откъдето също имате възможност да спрете следенето.

# 1 216
От опцията за бърз отговор има ли възможност за ползване на емотиконки, скрит текст и другите опции, които предлага "небързия" отговор? Аз ли не виждам къде да търся, или наистина не може?

# 1 217
От опцията за бърз отговор има ли възможност за ползване на емотиконки, скрит текст и другите опции, които предлага "небързия" отговор? Аз ли не виждам къде да търся, или наистина не може?

Няма и очевидно затова се нарича "бърз отговор".

# 1 218
Е, "бавният" отговор е на един клик разстояние, припокриват ми се напълно като бързина.

# 1 219
...добавянето на възможност за изрязване е удобство, но не трябва да е първа опция, а втора...
Предвидена е тази промяна и ще бъде направена.

Искам още веднъж да помоля да се въздържате от персонални пререкания и излишни подмятания, излизащи извън рамките на добрия тон. Благодаря![/quote]

Много благодаря, Mamma! Heart

# 1 220
Тогава защо питаш за несъществуващите функции на бързия?

# 1 221
Mamma, променен е и изгледа на известия, които се получават по email. Възможно ли е бутонът "Прочети" да се върне пак в горната част, както беше линкът за това при старата версия?

# 1 222
Тогава защо питаш за несъществуващите функции на бързия?

Питах съществуващи ли са, или не. Виждам, че много хора не са забелязали някакви неща, питат и се оказва, че не са ги видели, но ги има. Ще сметна, че си ми отговорила, благодаря.

# 1 223
Харесва ми много новият изглед и функционалността на форума, с изключение на нещата, които още не са съвсем в ред и за които вече многократно се писа.
Допълвам още едно нещо - става въпрос за таблет с iOS 10.3.2. Днес на няколко пъти ми се случи тъч скрийнът да "замръзне" и да не реагира изобщо в продължение на 15-20 сек., след което цялата страница изчезва и се появява черен екран. Забелязах го в търсачката, където ми даде 20 страници с търсени резултати, но не можах да отворя нито една след първата, както и при писане на ново мнение, при опит да превключа на втората клавиатура за препинателни знаци. И в двата случая крайният резултат беше черен скрийн и изчезване на страницата, като преди това клавишите изобщо не реагираха. Сега нещата се оправиха, но реших все пак да го споделя. Вчера и миналия ден този проблем го нямаше.

# 1 224
А мога ли да помоля да спрете да ми показвате профила на всяка страница!!!! Никак не е коректно.
Моля да бъде изтрит. Има ли опция да си деактивирам всичко? И да се махна от тук! Twisted Evil

# 1 225
Няма да има кредор в новата версия. Това е написал Татти.

# 1 226
А мога ли да помоля да спрете да ми показвате профила на всяка страница!!!!
Може ли да помоля да уточните какво имате предвид?
Екранното име е видно при всяка Ваша публикация, както и в горния десен ъгъл в заглавната лента - точно така, както е било винаги досега и може да го видите и в старата версия. Вижда се също и при преглед на профила Ви, отново както и досега е било.

# 1 227
А мога ли да помоля да спрете да ми показвате профила на всяка страница!!!!
Може ли да помоля да уточните какво имате предвид?
Екранното име е видно при всяка Ваша публикация, както и в горния десен ъгъл в заглавната лента - точно така, както е било винаги досега и може да го видите и в старата версия. Вижда се също и при преглед на профила Ви, отново както и досега е било.
Не желая,  а  вярвам на никой не би му било приятно точно неговият профил и темите, които следи, и групи , и пр. и лична информация да се показват постоянно. Толкова ли е интересен. Точно моя? 
Не се вижда само екранното ми име ( или поне аз виждам и друга информация, която си е моя. Предполагам и другите го виждат. Сега пак с моя профил отворете и покажете и личните съобщения. И къде иконката и как става.

Предлагам нова опция като във ФБ, деактивиране на акаунт.

# 1 228
  • София
Биляна, дай конкретен пример къде е използвана твоята информация, защото мисля, че си в грешка. Линковете,  които се дават отварят профила на всеки един и всеки вижда своето инфо там, а не твоето. Grinning

# 1 229
  • София
Може ли в новия форум да се въведе функция за блокиране на потребител. Така няма да бъдем принудени да четем словоизлиянията на някои личности, които не харесваме и ще се предпазим от навлизане в конфликти.

...
Не желая,  а  вярвам на никой не би му било приятно точно неговият профил и темите, които следи, и групи , и пр. и лична информация да се показват постоянно. Толкова ли е интересен. Точно моя? 
Не се вижда само екранното ми име ( или поне аз виждам и друга информация, която си е моя. Предполагам и другите го виждат. Сега пак с моя профил отворете и покажете и личните съобщения. И къде иконката и как става.

Предлагам нова опция като във ФБ, деактивиране на акаунт.

Душа и аз не мога да разбера къде се вижда твоя профил и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт