BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 595
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 455
  • Телиш/Плевен
Ако ще е до красота на линка, най-хубаво той въобще да не се вижда, а да пише нещо от типа на  Тема 1, Името на старата тема 1 и т.н.
Наистина е по-хубаво така, но малко потребители знаят как да го направят по този начин. И затова според мен е достатъчно да се запомни, че като се копира адресът на новата тема, трябва да се изтрие това след номера ѝ, така линкът ще е коректен, макар и не съвсем изчистен, красив и т.н. Но те тези неща се учат с времето, вероятно и моите първи линкове към теми не са изглеждали по начина, по който изглеждат сега (конкретно това с максимално изчистения линк го прилагам в последните година-две, преди това пусках по-малко теми и също триех само след номера). Blush

# 1 456
  • Варненска клюкарка
Влязох в темата от 2014...пак ги болят хората очите, ама от тази, дето сега казват пък, че им липсва... странна работа сме, пък и подредбата била ужасна и нищо не намират, а сега плачат за същата така добре подредена визия Smiley
Даже си мислех да сложа скрийншотове, ама ме домързя Simple Smile. Едно към едно драма, само с няколко години разлика Simple Smile. Най-смешното е, че се плаче от това, дето сега го Фалят Simple SmileSimple SmileSimple Smile, а аз си мислех, че аз съм "консерва" и не обичам новостите...явно си има просто дежурни мрънкала Simple Smile. Форум, като форум. Ако ми харесва, чета, ако не ми харесва ще изляза, кво пък толкоз Simple Smile.

Сегашната стара версия, която преди 3 години беше тогаващната нова, няма нищо общо с първоначално предложената на потребителите. Тя претърпя много промени за да изглежда както изглежда в момента. Първоначално съдържанието на форума беше изтикано в лявата част на екраните, фонът беше ярък, придружен с безумни шарении и бутони намиращи се на странни места, а някои изобщо не се намираха, много от функционалностите даваха бъгове. Шрифта с който се изписваше списъкът с теми много приличаше на сегашния. Точно "реването" както го нарече, я направи такава визуално приятна за очите, както и елиминира бъговете. Критиката се оказа много градивна!

ПП Темата е полезна, не обръщайте внимание на заяжданията.

# 1 457
  • Варна
Влязох в темата от 2014...пак ги болят хората очите, ама от тази, дето сега казват пък, че им липсва... странна работа сме, пък и подредбата била ужасна и нищо не намират, а сега плачат за същата така добре подредена визия Smiley
Даже си мислех да сложа скрийншотове, ама ме домързя Simple Smile
Това вече го коментирахме! Настоящата стара версия, когато я лансираха за нова беше съвсем различна от окончателния си вариант. И именно благодарение на мрънкането доби сегашния си вид. Така че хайде без присмех и ирония, много добре си спомняме кога и защо сме мрънкали, няма нужда точно ти да ни припомняш със скрийншотове.

# 1 458
Хайде пък да не ми казвате дали нещо ще ми е смешно на мен, или не Simple Smile. Що пък някой да може да реве, друг пък да не може да се смее, що тоз двоен аршин?!? Simple Smile. А да съм сложила скрийншотове, че да ми казваш "айде нема нужда" ?!? "точно аз"?!? какъв ти е проблема с "точно мен" Simple Smile Simple SmileSimple Smile голям драматизъм това форума за някои хора. Ще рече човек, че това им е най-важното нещо в ежедневието, че толкоз рев Simple Smile.
Естествено, че всички сме за това, да се правят конкретни предложения с цел изчистване на проблеми. Друго е смешното и няма кво да се правите, че не го разбирате, или просто пък може и да не го разбирате, знам ли Simple Smile.
Споделя се конкретика без излишен драматизъм и дотам. Очевидно, хората отчитат къде и какво технически би могло да се промени и го правят. Но ред сълзи, ред сополи и крясъци точно няколко поста по-напред (да се върнете ако сте ги пропуснали)... айде моля Ви Simple Smile

# 1 459
  • Варна
Ми смей се, но изказването ти е некоректно и направо е лъжа! Иначе смей се, не ми пречиш.

# 1 460
  • Вестерос
Пахи..., какво ти беше предложението? Чиста форма заяждане и опит за оригиналничене беше поста ти демек излишен за темата.

# 1 461
  • София, България
Здравейте отново, как мога да спра от мобилната версия известяването на конкретна тема в Нови отговори.(Писала съм отговор в някоя тема и вече не искам да ми излиза в "нови отговори", как да го премахна?) Blush

# 1 462
Месечинке, дишай спокойно, успокой се Simple Smile.
Пахи..., какво ти беше предложението? Чиста форма заяждане и опит за оригиналничене беше поста ти демек излишен за темата.
Права си, така е. Просто ми се поиска и аз да напиша излишен пост по повод излишните постове в темата peace Simple Smile
Четейки си с идеята да науча нещо, което би могло да ми е ценно, се начетох на безумни коментари и се сетих за тогава - 2014, влязох, видях, стана ми весело и аз се вписах в излишеството Simple Smile.

# 1 463
  • Телиш/Плевен
Здравейте отново, как мога да спра от мобилната версия известяването на конкретна тема в Нови отговори.(Писала съм отговор в някоя тема и вече не искам да ми излиза в "нови отговори", как да го премахна?) Blush
Няма да можеш от мобилната, премини на пълната и ето как става:
Скрит текст:
От менюто най-горе вляво ->

избираш „Нови отговори“  ->

И след това:

# 1 464
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Случвало ми се е да влизам в мобилната, но не я ползвам. Може ли редовно потребяващите я да ме светнат какво значи червената точка върху камбанката? Не смея да я натисна, че нямам идея какво може случайно да си затрия. Embarassed
В този ред на мисли, някой с включени подсказки да каже изобщо на активните икони, при преминаване с курсора, излиза ли функционалността или не.

П.П. Thinking Забелязах, че в новата варсия изобщо няма такава настройка в профила. newsm78

Последна редакция: сб, 15 юли 2017, 11:46 от profi_1

# 1 465
Извинявайте, но какво означава красив линк, всичките са грозни. Абсурд е да трия нещо си от мобилната версия, трудно е и често за една изтрита буква е повече, трябва да го правя пак и пак..

# 1 466
Новата версия като интерфейс - добре, все ще се свикне. Но е чудовищно по-бавна. Просто страховито, скандално по-бавна. Тествах двата варианта паралелно на различни браузъри. В работата ми и вкъщи. На двете места съвсем различни неща работят на заден план (разбира се в работата ми много повече). И винаги новата е много по-бавна. Вкъщи windows-ът е някакъв nlite-нат, олекотен. В работата ми - пълна инсталация. Абе няма никакво значение. Новата е тромава като от времето на модемите. Разбира се сравнено със старата де.
Мобилната не ме интересува толкова. Тя уж била наред, но преди да се метна на телефона ме касае повече как ще се държи на PC.

# 1 467
  • София
Случвало ми се е да влизам в мобилната, но не я ползвам. Може ли редовно потребяващите я да ме светнат какво значи червената точка върху камбанката? Не смея да я натисна, че нямам идея какво може случайно да си затрия. Embarassed
Червена точка в мобилната ти показва, че има нови отговори по теми, в кото пишеш и следиш. Това което в пълната се показва с цифра.

# 1 468
  • София
Бях изключила следенето на тази тема,понеже съм все още на стария изглед, но днес открих случайно, че като търся в гугъл нещо и ми покаже адрес от бг мама,  като стигна до края на някоя стара тема и кликна на линка, който трябва да води към новата тема, форумът ме препраща не в началото на новата, а направо на последната страница, където е линка за следващата нова тема.Smiling Imp

Това най-вероятно е по вина на този, който е пускал темата и слагал линковете. Такъв линк е сложил, такъв ти се отваря. Явно, като са бързали да пускат темата, не са мислили много-много.  Grinning

Ми не е така.Когато съм писала в тези теми,(за кулинарна става въпрос), като свършеше темата , се слагаше линк към новата и кликвайки отивах там, на първа страница.Вчера търсех една рецепта, която съм писала аз преди, но не помнех в коя от всички е.Потърсих по име в гугъл, намерих я в тема от 2008-ма, отвори се новата версия и от там реших да хем прегледам и следващите теми, хем да свиквам с новия вид.И за всяка следваща линка ме пращаше на последната страница на новата, а не на първа.Аз и преди съм разглеждала така стари последователни теми и си работеха нормално линковете.

# 1 469
Дай линк към темата да видим на нас как ще ни отварят линковете.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт