BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 641
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 680
  • София-Младост
Присъединявам се към тези, които не харесват лентата горе...и излишното движение с мишката, за да се покаже камбанката.
С тази версия свикнах доста по-лесно отколкото с една от предишните промени...не помня вече коя.
Много дребни никовете тук...и огромни аватари...преди сякаш знаех кой пише, сега трябва специално да потърся ник-а.
И емотиконите...излишно много и поне при мен доста трудно се отварят и после докато избера...нещо без тях карам напоследък.

# 1 681
Защо снимките от лаптопа ми се качват много големи?
Ако ползвам таговете са ОК, иначе не?

# 1 682
мобилната на 'сафари' ме изпраща на последния отговор в темата, а не на последния непрочетен - и при следени и при теми, в които съм писала, ртова е от 2 дни, преди всичко беше ок
на мен камбанката така ми харесва - еднакво важни са ми и следените, и писани теми

# 1 683
На мен лентата ми харесва и моля да не бъде премахвана, но и при мен днес мобилната версия зарежда бавно, на моменти изобщо. Съобщенията  за невъзможност за свързване не ги споменавам, защото при рефреш на страницата изчезват. Ясно че има разни проблеми в момента и че се работи по тях.

# 1 684
  • под Витоша
От няколко дни се лутам и търся как да си върна старата визия за постоянно, а не всеки път като вляза да отивам на бутона "към старата версия". Присъединявам се към тези, които са свикнали и предпочитат старата визия !!!
Има една приказка - ако нещо е супер успешно и работи - по-добре не го променяй! Надявам се поне да не ни отнемате бутона "към старата версия". Heart DecorationKissing

# 1 685
Моля за помощ! Как да намеря къде са ми приятелите в новата версия?

# 1 686
И как да открия къде са последните публикации на приятеля? Голямо лутане е в тая нова версия.....ама нямаме избор....Sad

# 1 687
  • София
Никакво лутане няма. Влизаш в профила си (от аватара ти горе в дясно на екрана), там кликваш на "общ преглед" – отваря се профила ти, там имаш с големи букви "Преглед Публикации Статистика Моят избор Приятели Настройки" и след това е ясно.

# 1 688
Благодаря за отговора! Стигнах до търсеното, НО според мен (кой ли ми иска мнението:), старата версия си беше с по-малко стъпки, по-лесна и удобна.

# 1 689
Добре е, свикнах вече. Имам само три забележки:
1. Цветовата гама е много бледа, "измита" сякаш. Различните нюанси на синьото в старата версия изглеждаха по-добре и важните акценти на страницата се виждаха по-добре. Сега, за да видиш името на потребителя, например, трябва да се взираш специално.

2. Хубаво е камбанката с новите отговори да стои отгоре непрекъснато. Обаче възможността да маркираш всичките едновременно като прочетени е супер!

3. Бутонът за промяна на цвета  не работи (поне при мен). Трябваше да изпиша командитe на ръка, за да го променя.

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 11:08 от Пролетната Фея

# 1 690
Добре е, свикнах вече. Имам само три забележки:
1. Цветовата гама е много бледа, "измита" сякаш. Различните нюанси на синьото в старата версия изглеждаха по-добре и важните акценти на страницата се виждаха по-добре. Сега, за да видиш името на потребителя, например, трябва да се взираш специално.

2. Хубаво е камбанката с новите отговори да стои отгоре непрекъснато. Обаче възможността да маркираш всичките едновременно като прочетени е супер!

3. Бутонът за промяна на цвета  не работи (поне при мен). Трябваше да изпиша командита на ръка, за да го променя.

Добавям - втори ден качването на снимки не работи - опитах от комп и лаптоп.

Функцията за размер на шрифт изобщо не е проработвала.
Когато искам да видя мои стари публикации и започна да ги разгръщам от първа стр., трябва да го правя страница по страница. Ако изпиша в полето вдясно примерно 10 - та или 30 - та стр., ме изпраща на "акценти" - извън публикациите ми. Ако започна да разгръщам от последната страница, виждам само нея. На следващите пише "Няма мнения, които да бъдат показани" и се вижда само номера на страницата.

# 1 691
Вярно че не могат да се качват снимки, което би било наистина неприятно ако продължава да се случва.

# 1 692
  • Варненска клюкарка

Току-що качих тази снимка с влачене от десктопа на компютъра, скоро опитвали ли сте, може и при вас да е проработила. При мен пък функцията за оцветяване на текст не върш6и работа Confused

# 1 693
  • София
Аз не съм видяла да са писали, че е оправен проблема със снимките, както и с шрифтовете. Така че приемам, че за момента е нормално ту да работят, ту не или съвсем не.... при мен също от никъде не се прикачат картинки , ни от комп, ни от нет...

За имената на потребителите в постовете - прави сте, преди бяха по-големи, на друго място и с различен цвят, заради което беше по-пригледно и по-лесно се виждаше кой е написал коментара, сега изисква специално усилие да разбереш....

# 1 694
  • Вестерос
Aз прикачвам от нета снимки,  но сама си пиша [img]

Общи условия

Активация на акаунт