BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 215 917
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 415
Лале, аз само нея ползвам, защото новата мобилна  на практика е неизползваема, но в случая търсих нещо, което излезе през гугъл в новата. Накрая отворих старата, копирах ника и така пратих лс.

# 2 416
...новата мобилна  на практика е неизползваема...
Нова мобилна на практика няма, още в процес на разработка.

# 2 417
  • ту тук, ту там
...новата мобилна  на практика е неизползваема...
Защо тогава е пусната като основна? Нека по подразбиране да се отваря старата, а тази да е опция. И оправете бъга в Нови отговори, за да е използваема все пак и старата. Peace

Пролетен дъждец, както си в новата мобилна, напиши горе в адрес бара едно old преди адреса и ще те прехвърли веднага на същата страница в старата версия. Оттам вече си ползваш старите функционалности. За мен това е най-лесното решение в подобни случаи.  Peace

# 2 418
  • Варна
Защо тогава е пусната като основна?
Много уместен въпрос, на който обаче едва ли ще получим отговор Mr. Green

# 2 419
  • ту тук, ту там
Сега си дописах горния пост през старата версия! Боже, колко по-лесно и приятно се пише нов отговор там. И болдването, и емотките, и редактирането на пост!  Confused

Аз ползвам новата, за да свиквам, признавала съм и преди, че има добавени удобни функции в нея (които на мен не са ми важни реално, но е факт). Бих се върнала с радост към по-удобната стара обаче, само че  този хаос в Нови отговори прави и нея неизползваема към момента!

# 2 420
Защо тогава е пусната като основна?
Много уместен въпрос, на който обаче едва ли ще получим отговор Mr. Green
По-голямата част от основните функции работят нормално. Както беше отбелязано и за мобилната версия, и за другата - ще се променят и доразработват в движение с активното участие на потребителите, затова обратната връзка е важна. Екипът следи сигналите ви, нужно е само малко търпение Simple Smile

# 2 421
Пролетен дъждец, както си в новата мобилна, напиши горе в адрес бара едно old преди адреса и ще те прехвърли веднага на същата страница в старата версия. Оттам вече си ползваш старите функционалности. За мен това е най-лесното решение в подобни случаи.  Peace
Не съм Дъждец, но не става... Като излеза от темата и отворя нотификациите за нови отговори, имам това... Къде да си намеря следващата тема, в която съм писала и има нов отговор?

# 2 422
  • ту тук, ту там
Аз се обърнах към Дъждец, защото това важи за нейния случай с ЛС - както е в темата, минава на старата и е отново В темата, но може да прати ЛС на потребителя.
А иначе точно показаното имах предвид под "хаоса в Нови отговори"!

НСЧ, "малко" търпение имахме. Повечко ще ни трябва явно! 😊

# 2 423
От новата мобилна не мога да активираме следенето на тема

# 2 424
Код:
От новата мобилна не мога да активираме следенето на тема
Току що пробвах и работи без проблем.
Опиши какво се случва при теб.

# 2 425
Благодаря! Ще знам за следващия път това с олд.
И мен ме дразни ферманът, който излиза в нови отговори в старата, но още по-неудобно е да се редактира и пише нов отговор в новата. А през телефона често се допускат грешки и се налага редакция.

Лили, темите, които си показала, са новите ти отговори.

# 2 426
Аз пиша отговори и редактирам без проблем, не срещам никакви трудности. Единствено ме дразни, че при писане на нов отговор в мобилната, полето се качва по-нагоре и не виждаш какво пишеш. Налага ми се всеки път да го "свалям", което ме дразни. Харесва ми, че при редактиране, излизат иконките отгоре (цвят, шрифт, емотиконки), което в старата версия го нямаше. Единствено не ми харесват емотиконите и не ги използвам.

# 2 427
В мобилната няма икона за "скрит текст" и винаги пиша spoiler на ръка... а италик е най-малко нужен!

Последна редакция: пт, 18 авг 2017, 16:39 от X-RayLily

# 2 428
Сега проверих, че не бях забелязала. Всъщност доста иконки липсват в мобилната, не само скритият текст. И това е пропуск.

# 2 429
Чакаме новата мобилна, иначе кусурите на тази сме ги изговорили. Изключая този за името на темата, ако не греша сега се спомена за първи път.

Общи условия

Активация на акаунт