BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 216 848
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 3 645
Разкри ме Rolling Eyes...

# 3 646
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Кое е щуротия? Я влезте в старата версия и вижте дали няма да получите индикация за редактирано мнение в тема, в която участвате!
Май не познавате толкова добре версиите, че да се изказвате компетентно. Ако пък сте от екипа, толкова по-зле!

Върни се и прочети поста с разбиране.  Peace

# 3 647
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Какво точно да му се чете с разбиране?!
Абсолютна истина, че в новата версия няма индикации за редактираните постове, както има в старата версия. За някой може да е щуротия, но на мен не ми е все тая, че някой се е редактирал след като вече съм го прочела. Предпочитам, както е било винаги досега да знам къде е редактирано.

# 3 648
  • София
Какво точно да му се чете с разбиране?!
Абсолютна истина, че в новата версия няма индикации за редактираните постове, както има в старата версия. За някой може да е щуротия, но на мен не ми е все тая, че някой се е редактирал след като вече съм го прочела. Предпочитам, както е било винаги досега да знам къде е редактирано.
И защо?Понякога ми излиза този надпис, само защото съм забелязала пропусната или сбъркана буква в текста и поправям.

Последна редакция: сб, 10 мар 2018, 23:12 от Тайна

# 3 649
Къде е тая индикация, дето излиза, че нечие мнение е редактирано в старата версия? Виждам, че е редактирано само в полето на поста, ако е редактиран от автора си или от модератор. Никога не ми е излизала нотификация за това. Ако е някъде от настройките на профила и се маркира пожелание, направо ще падна, ако някой иска да бъде информиран за редакцията на всяка сгрешена буква от един пост по собствено желание. Аз пиша от телефон много често и редактирам понякога по 10 пъти и ако това стане функция, да ми "бие" камбаната всеки път, когато шматка като мен си редактира поста 100 пъти, ще ме подлуди!

# 3 650
  • София
В старата версия при редактиран пост ти излиза горе в брояча непрочетено мнение, а като погледнеш списъка с темите - няма нови публикации, та си отиваш на Профил - Известия и там вече се вижда къде е редактирано.
Поне мисля, че за това става дума, ако изобщо ми се разбира обяснението.

# 3 651
Никога не ми се е случвало това! Непрочетеното мнение, което ми излиза горе е непрочетено. А не прочетено, което някой е редактирал и аз имам нотификация за това.

# 3 652
  • Испания
Никога не ми се е случвало това! Непрочетеното мнение, което ми излиза горе е непрочетено. А не прочетено, което някой е редактирал и аз имам нотификация за това.

Минах към старата версия, за да ти покажа:

Другите две редактирани мнения са на следващи страници.

# 3 653
Разбрах, но това е индивидуална настройка от "Настройки на известията". Ми никога няма да ми хрумне да настроя да ме известява форума за това, че някой си е редактирал вече прочетеното от мен мнение! Rolling Eyes

# 3 654
Получавам такива известия за всяка тема, за която съм включила известия - клик на надписа горе, вдясно, над темата, или всяка тема, която съм харесала, пак клик на надписа вляво.

# 3 655
Не съм настройвала специално профила си за нищо. Такъв ми е от регистрирането му. Известията за редактиран пост са ми полезни. Понякога се дописват важни уточнения или се включват линкове. Не говоря за промяна на някоя буквичка. Не ме товари да погледна и да преценя важно ли е или не, а може да ми спести писането на ненужен или неадекватен пост.

# 3 656
Именно!  Peace

И не е индивидуална настройка от "Настройки на известията". Всяко редактирано мнение се счита за ново мнение и се показва в брояча.
Камбаната не е я харесвам, предпочитам отделни "камбани", както си е в момента в старата. А това безкрайно ровене в камбанния тюрлюгювеч за да намеря каквото ме интересува е кошмар. Особено при масовото ползване на бутона Полезно за еквивалент на лайк от фейсбук-промитите мозъци.  ooooh!

# 3 657
  • София
Това за липсата на индикация за редактиран пост го писах тук още преди месеци.

Особено при масовото ползване на бутона Полезно за еквивалент на лайк от фейсбук-промитите мозъци.  ooooh!
Да де, ама това си пречи само на този, на който са харесали пост. И без да съм ФБ фен го предпочитам пред варианта, в който аз трябва да отворя 5 пъти тема заради нов пост, който е от сорта на "+100", "+1000", "Точно така".

# 3 658
 hahaha Естествено, че ме интересува какво ми пречи на мен, т.е. в моята камбана.  Wink
В крайна сметка не ползвам чужди акаунти. И пиша в теми, в които такива отговорчета от сорта "+ еди-колко-си" няма.

# 3 659
  • Варна
Именно!  Peace

И не е индивидуална настройка от "Настройки на известията". Всяко редактирано мнение се счита за ново мнение и се показва в брояча.
Камбаната не е я харесвам, предпочитам отделни "камбани", както си е в момента в старата. А това безкрайно ровене в камбанния тюрлюгювеч за да намеря каквото ме интересува е кошмар. Особено при масовото ползване на бутона Полезно за еквивалент на лайк от фейсбук-промитите мозъци.  ooooh!
Пълна простотия е тая мешана камбана, просто не проумявам как някой може да я харесва и да му е полезна в този и вид! В момента в новата версия ми излизат над 115 индикации, а в старата са 6!!! Шест теми с непрочетени от мен мнения, които в новата версия трябва да издирвам измежду 109 други съобщения, че някой харесал мое мнение! Абсурдно е просто. Какво пречи да има два отделни бутона, единия да показва както и досега само непрочетените мнения в темите с участия, а за тези, на които им е толкова важно колко пъти са ги одобрили да има друг бутон само с одобренията?

Общи условия

Активация на акаунт