Електронни четци - тема XX

• 67 334
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
  • София
ОМГ - изчезна Simple Smile Иначе това беше, даже още ми беше отворена страницата... Ако е бил само един - ясно защо Simple Smile Аз тъкмо реших, че наистина няма да остане в миналото, а то някаква заблудена бройка да е била...

Price:    £269.99 & FREE Delivery in the UK. Delivery Details (съответно EUR 289.99 при немците)
In stock on October 22, 2017.
Order it now.
Dispatched from and sold by Amazon EU Sarl. Gift-wrap available.
Note: This item is eligible for click and collect. Details
1 new from £269.99

# 226
  • София
Да, аз също не намерих нищо в Амазоните за такава оферта за 22 октомври.

# 227
All-New Kindle Oasis E-reader - 7" High-Resolution Display (300 ppi), Waterproof, Built-In Audible, 8 GB, Wi-Fi - Includes Special Offers

Сори, от смартфона пиша и не мога да сложа линк, пускат го в края на месеца

Ще има и 32 GB версия

# 228
# 229
  • София
Много голям...

# 230
Харесва ми, че калъфът е отделно, не само това де... Ще го дебна на промоции. Simple Smile

# 231
# 232
  • Scotland
Йеее, ще си подаря един Blue Heart

# 233
  • Ænima/Albuquerque
Мале, много е красив. Purple Heart

# 234
  • София

Ще чакам мнения значи от първо лице Simple Smile

Сега го разгледах малко по-подробно, не от тлефона. За мен обаче размер, тегло и липсата на калъфка са  големи минуси - т.е. толкова, че ако избирах между двата, всичките му други плюсове не биха натежали в полза на новия модел Wink
Иначе това с аудиокнигите е хубаво, за  който би се възползвал. Другите плюсове като адаптивната светлина, водоустойчивост, повече място... за мен лично биха били ненужни, по начина, по който аз си ползвам четеца.
Реално ако човек си купи и кожената оригинална калъфка, не е и по-евтин... и с този сив гръб, не знам дали и визуално дори повече ме радва Simple Smile

# 235
Аз очаквах и повече пиксели да пуснат вече, екраните им с 300 ppi са от 2015-та

# 236
Angel_Dust, китайците веднага ще пуснат калъфчета за новия модел. Wink

# 237
  • София

Bradley Cooper - Нужни ли са повече за черно-бяла книга?

Сиси - няма значение, идеята е, че в миналия в цената беше включена оригинална, кожена такава, сега ако отново вземеш оригинална, кожена такава цената е по-висока Wink А за китайците не се и съмнявам, че са пуснали.Hands Plus1

Последна редакция: ср, 11 окт 2017, 20:09 от Angel_Dust

# 238
Да споделя и аз моята дилема. Бях си харесала Pocketbook 8", но имаше два варианта и не можах да разбера разликата освен че единият е по-скъп. И така докато се чудя попаднах на Kobo Aura One 8" и.. той ми хареса. И сега съм в още по-дълбока дилема. И от едната марка и от другата марка има недоволни доколкото разбирам от коментарите ви, за разлика от Kindle където всички са доволни. Но аз някакси страня от него и не искам Kindle. Ако може насоки и препоръки и евентуално някой който ползва някой, който ползва горните два модела да се изкаже за и против.

# 239
До колкото разбрах, калъфите ще се продават отделно. Т.е. не върви с калъф като твоя и не е задължително да се купи оригинален.

Общи условия

Активация на акаунт