Електронни четци - тема XX

• 67 309
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Благодаря за отговорите! А дали сте си купували от OLX електронни книги - видях, че има много обяви, горе долу като цени се движат около тези в Амазон (плюс доставката, разбира се), та си мисля дали не може направо да се сдобия с една от тук...

# 301
На мен всички четци Киндъл са ми от ОЛХ купувани, нови, нямам никакви оплаквания. Единия е на 4-5години вече, другите два скоро стават на 3. Работят си, да са ми живи и здрави  Grinning. Нямам нерви да чакам седмици и месеци доставки.

# 302
  • София
Два киндъла съм купила от Продавалника, при това втора употреба. Вече по 2-3 години майка ми и детето четат на тях. Нямаме проблеми.

# 303
  • Scotland
На мен всички четци Киндъл са ми от ОЛХ купувани, нови, нямам никакви оплаквания. Единия е на 4-5години вече, другите два скоро стават на 3. Работят си, да са ми живи и здрави  Grinning. Нямам нерви да чакам седмици и месеци доставки.
Да, в ОЛХ тези пак са от Амазон, купувани на промоции и после препродавани. Няма лошо! И все пак, не се чака седмици и месеци за доставка от Амазон Wink

# 304
Да, в ОЛХ тези пак са от Амазон, купувани на промоции и после препродавани. Няма лошо! И все пак, не се чака седмици и месеци за доставка от Амазон Wink
Моите също са от там ,нямам оплаквания!

# 305
  • София
Kindle Paperwhite в немския амазон е 80 евро:

https://www.amazon.de/Zertifiziert-general%C3%BCberholt-hochaufl … id=A3JWKAKR8XB7XF

# 306
# 307
  • Пловдив
Здравейте, за първи път имам засечка с четеца си. Имам Kindle Voyage от една година и досега не ми се е случвало такова нещо. Преди малко качих с usb кабела няколко книги и изтрих няколко други, махнах кабела от лаптопа и от четеца, отворих четеца и ми се появи картинката, която стои на екрана, когато е в заспало състояние. Екранът свети, но не се появява нищо друго. Натисках няколко пъти копчето за включване отзад, няма промяна. Затварях и отварях калъфа със същия резултат. Като натисна копчето за включване отзад, отдолу до usb входа за кабела светва за секунда-две зелена светлинка, след което изгасва (не е същата както когато се зарежда). Какво да правя Cry Cry Cry

# 308
  • София
Пробва ли да рестартираш, може нещо да е забило просто.

# 309
  • Пловдив
Ох, благодаря много! Оправи се. Как не се сетих сама да го рестартирам... Flushed Възможно ли е проблемът да е бил, че за една година никога не съм го рестартирала? Отново - много ти благодаря Flowers Hibiscus

# 310
  • София
кой знае, надали е точно защото не си рестартирала, може при ваденето на кабела нещо да е станало, моят старият понякога забиваше като четях прекалено дълго Simple Smile

# 311
Препоръчително е преди просто да се издърпа USB кабела, от иконата долу в дясно да се прекъсне връзката с Kindle. Принципно това е начина за прекъсване на връзката със всички закачени към компа/лаптопа външни устройства - USB, външен хард, телефон и др. Simple Smile

# 312
  • София
Предполагам, че го прави, дали от калибре или от където ти си посочила Wink

# 313
На мен пък, за последния един месец 3 пъти ми забива тъча. Първия път стоях и се чудих как да го рестартирам (нали се показва опция на екрана пак с тъч бутон). Ръгах кабели - не става! И чак накрая установих, че със задържане на старт-бутона натиснат за по-дълго време, ще се рестартира. Всеки път така действам, но се чудя дали не си заминава. За Пейпъруайт говоря, на година и половина...

# 314
  • София
Имам проблем с Kindle paperwhite и се надявам на съвети за разрешаването му.
От известно време не виждам на четеца новокачени книги.  Показват се само качваните преди. Като го вържа към компютър се вижда, че книгите са в устройството. Качвам през Калибре. Пробвах и с директно поставяне на моби файлове в четеца.
Също така не мога да обновя софтуера нито през wi-fi, нито ръчно. Изтеглих си от Амазон файла, качих го на четеца, но и него явно не го намира, както книгите, и не може да обнови.
Амазон казват, че много проблеми се решават с рестарт или резет. Рестартирала съм поне 10 пъти и няма резултат.  Преди да мина към пълно изтриване се допитвам до вас за съвети.   

Общи условия

Активация на акаунт