Електронни четци - тема XX

• 67 241
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Аз лятото си бях поръчала ето този заради ластика на корицата, много удобно се държи с него.
За съжаление от този тип са само едноцветни.
Имам си и един такъв /този синичкия по средата, в ляво, с рейсчето/, много си го харесвам.
Сменям си ги двата  Simple Smile

# 496
Хора, не мога да си намеря място от кеф! Bowtie
Получих си калъфчето и изненада - оказа се, че си е с магнитно закопчаване, просто е вградено и не се вижда Grinning
Толкова си го бях харесала, че никой друг не ми допадаше, бях готова да преглътна липсата на магнит, още не мога да повярвам, че всичко е точно!

Heart Heart Heart
Скрит текст:

# 497
Честито , аз имах същият, но нямаше магнити

# 498
  • София
Хех, супер изненада - да ти е честито калъфчето Simple Smile

# 499
# 500
А за KOBO Aura H20 N250 какво е мнението ви?

# 501
А някой да е попадал на намаления на кобото? Че в момента май само те имат четец с по-голям екран на що годе прилична цена.

# 502
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Някой с такъв тип калъф https://ru.aliexpress.com/item/for-New-Kindle-2016-8th-Generatio … ;rmStoreLevelAB=5 има ли? Старият ми е като този, затова искам същия, но в описанието не пише, че е с магнит и се чудя може ли да е без?  Thinking

# 503
  • София
Пише "auto сна", т.е. според мен има магнитче, щом автоматично заспива.

# 504
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Божеее, а уж четох внимателно.  Blush Много благодаря! bouquet

# 505
Намаления Кобо имаха покрай черния петък. Сега пак са нагоре цените, но не е с много.

# 506

Гугъл Kobo Aura One vs Kobo Aura H20. Има доста ревюта в YouTube и на двата модела.

Видях ревю според което Aura One е по-добър от двата, но мисля, че е въпрос на предпочитания.

Ако имаше копчета, аз бих купила Кобо Aura One. Аз харесвам големия екран и това, че може да се сменят тоновете при нощно четене.

В едно от ревютата на Кобо като нещо негативно се споменава липсата му на връзка с екосистемата на Амазон. Ако човек не купува повечето си книги  от Амазон (а дори и тогава не е проблем), няма абонация за Kindle Unlimited, не виждам това как може да е негатив.

# 507
  • София

Гугъл Kobo Aura One vs Kobo Aura H20. Има доста ревюта в YouTube и на двата модела.

Видях ревю според което Aura One е по-добър от двата, но мисля, че е въпрос на предпочитания.

Ако имаше копчета, аз бих купила Кобо Aura One. Аз харесвам големия екран и това, че може да се сменят тоновете при нощно четене.

В едно от ревютата на Кобо като нещо негативно се споменава липсата му на връзка с екосистемата на Амазон. Ако човек не купува повечето си книги  от Амазон (а дори и тогава не е проблем), няма абонация за Kindle Unlimited, не виждам това как може да е негатив.

За повечето от нас тази липса не е минус.
Има ли технически недостатък, Оne?
Едно от сравненията ми се стори че рамката му отразява повече от необходимото тоест нe е баш „мат”, както е H2O, иначе на 4:40мин много ми харесва това че можеш да коригираш както си искаш странирането и текста (маргини, болдване).
https://goodereader.com/blog/electronic-readers/kobo-aura-one-vs … ura-h2o-edition-2

Имал съм H2O 6.8 /първата версия/, но го върнах заради по-бавното сменяне на страници и не много добрата плътност на текста след
2-3 прелиствания...дано са го оправили!
 Напълниха ми душата  с тази натурална (топла) светлина + тези 8 инча много се замислям да си направя  за подарък на Коледа - Аура one .
 Колко е струвало на черния Петък ще дебна по Коледа в момента съм с paperwhite 3 (омалява ми).
 Също така белия фон никак не ми харесва както и малкото наборно поле тоест има по-чести прелиствания...
 Ако и текста на кобо аура one е толкова траен колкото и на киндъла без нужда от пълно опресняване на всяка 5та страница - то ще го взема.
Трябва да го видя на живо!

# 508

Едно от сравненията ми се стори че рамката му отразява повече от необходимото тоест нe е баш „мат”, както е H2O, иначе на 4:40мин много ми харесва това че можеш да коригираш както си искаш странирането и текста (маргини, болдване).
https://goodereader.com/blog/electronic-readers/kobo-aura-one-vs … ura-h2o-edition-2

И аз не мисля, че особено за хора в България това е недостатък. Но е факт, че дори и хора свързани със системата на Амазон могат да четат на други четци.

Не знам дали има реален технически недостатък Aura One. Ако някой го ползва и е открил, пишете. Аз реших да го подаря на близък човек за Коледа защото той не се интересува от бутони, а другите му черти, както писах горе, ми харесват.

# 509
Скрит текст:

В едно от ревютата на Кобо като нещо негативно се споменава липсата му на връзка с екосистемата на Амазон. Ако човек не купува повечето си книги  от Амазон (а дори и тогава не е проблем), няма абонация за Kindle Unlimited, не виждам това как може да е негатив.

Имал съм H2O 6.8 /първата версия/, но го върнах заради по-бавното сменяне на страници и не много добрата плътност на текста след
2-3 прелиствания...дано са го оправили!
 Напълниха ми душата  с тази натурална (топла) светлина + тези 8 инча много се замислям да си направя  за подарък на Коледа - Аура one .
 Колко е струвало на черния Петък ще дебна по Коледа в момента съм с paperwhite 3 (омалява ми).
 Също така белия фон никак не ми харесва както и малкото наборно поле тоест има по-чести прелиствания...
 Ако и текста на кобо аура one е толкова траен колкото и на киндъла без нужда от пълно опресняване на всяка 5та страница - то ще го взема.
Трябва да го видя на живо!

Аз понеже точно по черния петък дебнах за намаления и не видях за такова, попитах дали някой е виждал намалено кобо.

Последна редакция: сб, 02 дек 2017, 16:35 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт