Електронни четци - тема XX

• 67 141
  • 756
  •   2
Отговори
# 105
Всичко, което искам ми е на кирилица, ползвам само моби като формат.
Виж в калибрето десен бутон - едит метадата там как са записани на title- title sort съответно и на  Author- Author sort каквото и както е написано там, така ще ти се вижда и на у-вото.
Там всичко ми е на кирилица  Sad

# 106
Здравейте, Днес ми подариха Poocket BookTouch Lux 3, доколкото разбирам трябва да си изтегля книги от Читанка например на компютъра и после на четеца? Гледам го като индианец и нщо не разбирам! Трябва ида инсталирам калибре на компютър, нали? Моля запомощ! Предварително благодаря!

# 107
Имам проблем с Nook-а. Забива на една страница и не мога да прелиствам, нито да го заключа или изключа. Задържам едновременно двата бутона за включване и за подсветката и се рестартирва, но не всеки път се получава, а трябва да го включа към зарядно и се оправя. Тамън се зачета и пак го прави същия номер. Това нещо зачестява все повече. Sad Какво трябва да му се направи?

# 108
Имам проблем с Nook-а. Забива на една страница и не мога да прелиствам, нито да го заключа или изключа. Задържам едновременно двата бутона за включване и за подсветката и се рестартирва, но не всеки път се получава, а трябва да го включа към зарядно и се оправя. Тамън се зачета и пак го прави същия номер. Това нещо зачестява все повече. Sad Какво трябва да му се направи?
Моят като почна така да прави си купих нов четец.

# 109
Здравейте, Днес ми подариха Poocket BookTouch Lux 3, доколкото разбирам трябва да си изтегля книги от Читанка например на компютъра и после на четеца? Гледам го като индианец и нщо не разбирам! Трябва ида инсталирам калибре на компютър, нали? Моля запомощ! Предварително благодаря!

Нямаш нужда от Калибре. Четеца ти разпознава достатъчно различни формати на електронни книги така, че теглиш EPUB или FB2 (примерно) от Читанка и си "в играта".  Grinning

# 110
  • Scotland
Пробвай в сервиза на -spam099-, на мен са ми ремонтирали там четец.

# 111
Пробвай в сервиза на , на мен са ми ремонтирали там четец.
На?

# 112
  • Scotland
Пробвай в сервиза на , на мен са ми ремонтирали там четец.

На?
https://readerbg.com/сервиз

# 113
  • Scotland
Бях го написала, не е излязло Flushed Дано с линк стане.

# 114
Да се смени с не-Nook  Grinning
Подобни дефекти са често срещани при тази марка четци.
От опит говоря. И много четене в нет-а и безумни, безсмислени разговори с поддръжката им.
Не си струва да даваш пари за ремонт.

# 115
  • Scotland
Ами, зависи. Ако не е нещо сериозно,а ремонтът ще е 10-15 лв, защо да не го отремонтират? В тзои сервиз се праща/занася, проверява се, обаждат ти се, казват ти проблема и цената на ремонта и ти преценяваш дали да се занимаваш или да купуваш нов.

# 116
  • София
Ако е така, наистина си заслужава да се пробва. Щом не е счупен екрана или няма друга механична повреда, може наистина да е нещо лесно и евтино поправимо.

# 117
Ще се радвам да прочета, че е успяла да го ремонтира за 10-15 лв.
Но като гледам цените в този сайт, ме съмнява, че ще го отворят само за толкова пари.
Може и да греша, разбира се, това са си мои предположения.

# 118
В повечето случаи проблемът е (или поне така казват техниците) изгоряла дънна платка, която не е 10-15 лв. На мен ми взеха 100 ли, 120 ли, не помня точно, отделно транспорта, че се и наложи втори път да им го пращам, и ми излезе златен Нука. Ама нямах тогава пари за нов. Очаквах след смяната на дънната платка да си работи нормално, но продължаваше да се отключва трудно, беше тромав, абе не си заслужаваше. След време си събрах пари и си купих нов четец, Kindle Voyage. Ако почне да ми прави проблеми (дано да не е скоро), пак взимам нов и така...

# 119
  • Scotland
Ще се радвам да прочета, че е успяла да го ремонтира за 10-15 лв.
Но като гледам цените в този сайт, ме съмнява, че ще го отворят само за толкова пари.
Може и да греша, разбира се, това са си мои предположения.
На мен са ми взимали 15 лева за ремонт на Киндъл 3 и затова предлагам. Нищо не пречи да провери, но всеки си знае, де Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт