Електронни четци - тема XX

• 67 230
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
Моята подсветка на Пейпъруайта пък се бъгна тотално, в лявата част на екрана стана по-слаба и буквите са леко размазани, ще звъня на Амазон за подмяна.

# 541
  • Scotland
Аз пък не мисля, че бутоните са причина за високата цена. Има много други неща - дизайн, тегло, батерия и т.н.
Аз си купих преди мнооого години Киндъл 3 ( с клавиатурата), но тогава тук нямаше много избор. Така попаднах в семейството на Киндъл и ми е по-лесно да следя тях и да се подновявам с техните модели. Но в крайна сметка това са четци, техника с прост софтуер, така че едва ли може да има място за конкуренция в това отношение. Битка може да се състои на ниво дизайн, тегло и подобни Simple Smile Важното е да си ползваме машинките с кеф, без значени коя е марката :*

# 542
Дали това е правилната тема, не знам, но ако може да ми помогнете, би било супер: имам десетина книги на един и същ автор, поредица са. Всички са в моби формат, свалени от едно и също място. Прехвърлям ги от компа в папка documents на Kindle Paperwhite. Половината се виждат като отворя Киндъла, другата половина не, а са си в папката като я отворя на компа. Някой с идея, какво да направя, за да ги виждам?

# 543
Имам Киндъл 3 с клавиатура, вече на прилична възраст 😊. До сега не съм имала проблеми с него, а ги използвам от 2008г. и то с по няколко часа дневно. От вчера като се опитам да прибавя книга към вече съществуваща колекция киндъла се рестартира. Същото се получавс и докато чета - изведнъж се рестартира.

Да ли ми подсказва, че е време за нов?

# 544
  • София
На твое място бих опитала с някакъв reset и връщане към фабрични настройки - сигурно има подобна опция. След това ако продължи да се рестартира, с чиста съвест ще се огледаш за нов. От 2008 - направо е ветеран и заслужава пенсия 😉

# 545
След n брой рестартирания от страна на Киндъла и 2 от моя страна - нещата се оправиха😄.

# 546
мога ли да зареждам Kindle Paperwhite със зарядното на телефона или не е препоръчително ?

# 547
Мисля, че е ОК

# 548
  • Scotland
мога ли да зареждам Kindle Paperwhite със зарядното на телефона или не е препоръчително ?
Аз само така го зареждам, нищо му няма Simple Smile

# 549
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Няма никакъв проблем, и аз най-често така го зареждам.  Peace

# 550
  • В полето, под тепето.
Здравейте
някой знае ли сервиз в Пловдив където могат да погледнат моя Киндъл?

Скрит текст:
Не мога да го стартирам, пробвах всичко прочетено в нета.

# 551
Има налични ъпдейти (5.9.2.0.1) за Kindle (7th + 8th), Kindle Paperwhite (6th + 7th), Voyage, и Oasis (8th +9th).

# 552
Здравейте,искам да си закупя електронна книга до към 300 лв,но си нямам и на идея кой модел и производител. Бихте ли ми препоръчали?

# 553
  • София
Ми може би да се върнеш малко назад и да попрочетеш за основните няколко марки, които обсъждаме. До 300 лв избор все пак имаш някакъв.
Може би е хубаво да кажеш имаш ли и някакви изисквания...

# 554
Ми може би да се върнеш малко назад и да попрочетеш за основните няколко марки, които обсъждаме. До 300 лв избор все пак имаш някакъв.
Може би е хубаво да кажеш имаш ли и някакви изисквания...

По принцип нямам,а и не разбирам особено от четци.Бих искала само да има подсветка за да мога да чета и вече.

Общи условия

Активация на акаунт