Домакини 62 / Лятото ни е добре

• 53 750
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро и честит първи учебен ден на всички! Да е здрава, успешна и късметлийска година ви пожелавам!
Славе, честит рожден и имен ден на Криста! Мъдро е детето, за какво му е да расте? Да е много здрава!
Мушкат, радвам се за добрите резултати!
Мария, близнаците ще са в различни училища, да. Откакто са тръгнали на ясла не са се разделяли, да видим, дано да е за добро!

# 526
Честит  първи учебен ден на всички ученици, учители и родители! Нека годината бъде спокойна и успешна за всички! Джей, успех и здрави нерви като класен ръководител! Стади, не си се вясвала скоро, честито и на теб и твоите градинарчета!
Мари, пропуснах да ти честитя годишнината… Да сте щастливи,  да се уважавате и разбирате дълги години!
Ние сме чак от единайсет.Хубав ден!

# 527
  • при късмета
Честит първи учебен ден на малки и големи, ученици и учители! И на родителите също, че все едно ние сме на у-ще Grinning Успешна учебна година!
Хортензия, браво за хубавите резултати, много е хубаво да дишаш спокойно Hug
Смърфи, успех със сладкишите
Славе, добре сте си дошли!

Хубав ден на всички Hug

# 528
  • Великобритания
Честит да е първият учебен ден на всички , успешна година и на учениците и на учителите и на родителите Simple Smile
Майка ми тази година за последно ще е учителка на първи клас , праща ми снимки по вайбъра да гледам - много мило ми стана , какви са хубави и спретнати всички дечица

# 529
Честит първи учебен ден на учениците, родителите и учителите в темата ни!
Пожелавам им здраве, шестици и знания!
Хортензия, само така!

# 530
  • Великобритания

Айде на кафе и закуска

# 531
Мерси, мимито, ама аз вече обядвам!

# 532
Добро утро!
Успешна учебна година!
На патерици - най-добрите ми пожелания за всички празнуващи  bouquet
Писе записвам си и аз рецептата. Имам една много любима студена салата, но си я правех в Бг, че тук продуктите не стават, но по-късно през деня ще напиша рецептата.
Мен ме завъртя училищното ежедневие - малкия има добри резултати на входа и е в топ сет по всички предмети. Нещо го е налегнала амбицията и докато организираме и планираме всички курсове и клубове които иска да посещава направо се ошашках. На финала деня стана много дълъг - някои неща са преди училище от 7.00, други след училище... Явно на мен ваканцията ми е действала много разпускащо и сега трудно влизам в коловоза.
Този постоянен дъжд ми съсипа реколтата от къпини  hahaha Още ходя да събирам  Joy
Усмихнат ден ви желая!

# 533
  • при късмета
Ние слагаме первазите, после сме на РД.
Ходихме и до банката сутринта, че на мъж ми картата била изтекла, но не можахме да я сменим. Така се очерта изминалата седмица, че все нанякъде тичаме.
А ми се спи та 2 не виждам.
Калинче, браво на детето

# 534
  • Великобритания
ей какви сте хиени , видяхте манджата и веднага дойдохте Grinning
ма има още много липси
едно време Марчева хубаво ни строяваше , ехх липсва тя много тук , дано всичко с нея е наред
айде вадя книгата и ви почвам

# 535
Тук съм! Пекнах наденици, сега тиквички, после чушки. Направих си кафе и на терасата симулирам дейност.
Лейди, бравос на зетя! Все така да е амбициозен!
Миме, твоя дребс слуша ли? Мако, в понеделник изпращаш шефа и полягваш Hug
Аз почти финализирах програмата със задачите за годината. То са едни таблици, едни нерви...Остава да намеря читав логопед за Ема и да го вместя някак в графика. Колата ми е обурудвана като кемпер, може да се живее в нея - дрехи, обувки, храна...

# 536
  • Великобритания
Хорти - да ти кажа - Хич , ама хич не слуша .. като дявол е наистина
сега се е научила да се цупи , и за всичко , което не ѝ харесва казва Хъъъ и скръства ръцете пред гърдите , намусва се и присвива очички .. Артист голям е
Много ме ядосва , даже супер много , какво е туй нЯщо бе , за всичко не , за всичко сърдене , за всичко рев , иска да излизаме и реве , излизаме и реве да се прибираме , за всичко ти казвам измисля как и къде да се тръшне
Излизаме вчера на обед да ходим в парка на пързалките , ей като се тръшна пред входа , мен ми кипна и я затворих във фоайето на входа , седнах аз на стълбите и си викам Омммм , след малко явно ѝ мина и ми чука на вратата и ми се мазни Мамиии , ком ком ххахаха
Обясних ѝ , че ако повтори сцената ще седи в къщи и ще гледа от терасата , като че ли разбра и 2 часа мина без да се цупи и тръшка
О боже , кажете ми , че е период и ще мине , моля ви
Неуропана ми свърши , поръчах си още , ма докато дойде кво прайм а ..  Rolling Eyes

# 537
Период е, ще мине. При някои си остава по малко от цупенето, но тия драми се надживяват. Сега си мислиш, че няма край, но не е така. Трябва ти много търпение и твърдост. През всичко се преминава - цупене, тръшкане, капризи, няма да спя, няма да ям, няма да се къпя. Основното е Няма Grinning Ще мине, пък друго ще дойде, хаха. Дишай дълбоко!

# 538
Докато дойде си пийвай вино! Още по- добре действа!

# 539
  • Великобритания
Добро утро , пак няма никой гледам
Мариат - имам зверски киселини от виното , не ми понася хич
правя си коктейлчета с малко джин и тоник , ама по слабо да е , че ме омайва бързо
не нося на пиене вече ейй , 
Хорти - дано си права , ей преди малко се събуди и ревна , що ревеш бе - искам да спя , муахаххаха - ще ме умори тва дете

Общи условия

Активация на акаунт