Домакини 62 / Лятото ни е добре

• 53 729
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро!
Ма ко, добре завърнали се Kissing Heart
Ние днес пак заминаваме по морето. В неделя - обратно тук, че децата в понеделник най - после са на градина. Три седмици ваканция имаха, на мен ми се сториха като 30......

# 196
Добро утро!

# 197
Добро утро! Моята ваканция свърши, след малко тръгвам към село.  Изкарах четири дни в болницата за разни разнообразни изследвания и планирахме операцията за четвърти септември. Много съм доволна, че най-после ще приключа с това. Ставам да натоваря багаж, зареждам колата и беж да ме няма. Целувки!

# 198
Ех, Хортензия. Дано е за добро!

# 199
  • при късмета
Добро утро!
Мушкатова, ще стискаме палци всичко да е наред, а ти драсвай по някой ред.
Вио, весело изкарване.
Наспах се, сега се чудя кое по-напред да свърша.
Хубав ден, прекрасни Hug

# 200
Наспах се, сега се чудя кое по-напред да свърша.
Земи свърши това антре най- накрая, дееее! Kissing Heart

# 201
  • при късмета
А, антрето за момента не го мисля изобщо. Мъжа ми докато ни няма е шпакловал напълно, пуснал е кабелите за новото осветление, само за свързване е, приготвил е да смени кутията на бушоните, остава само да вземем гипс картон да направи ъглите за луничките. Чак тогава ще се заемам с боядисването, като междувременно трябва да съм си харесала портманто.
Трябва да направя застраховката на един приятел, да напазарувам, да заведа шефа при майка и да се уговоря с една приятелка за довечера. То трудна работа, ама мен си ме чака Hug Обаче се размотавам вече час безцелно

# 202
Ма ко, браво на твойто мъж, много е работен!
Мушкат, ще те мисля и ще стискам палци! Поздрави на момичетата Two Hearts

# 203
  • при късмета
Да бе, преработил се е. Само за единия ден е дръпнал едната стена и другите дни все беше вечер на по бира и вечеря навън докато ни нямаше. Joy Има още работа за събота и неделя. Гипскартона още не е взет, а трябва да се реже и слага на място, че да има на какво да ги сложим тези лунички, които си чакат по кутиите.
Не е кой знае колко работа, ама не го тормозя да го прави след работа по нощите. А за иукенда ако ни излезе някое ходене на някъде самата аз предпочитам да идем някъде, отколкото да стоим вкъщи. Кухнята ми беше спешна, това може да чака

# 204
Само така, Мако! Спокойствие, разходки, другото може да почака. Wink
Вио, благодаря, ще предам.
Пия кафе под звездите, най-после се позахлади. Каква беше тая жега днес?! Че утре и по-топло щяло да е newsm78 Ще правя компоти от праскови, че започнали да падат вече, а са просто превъзходни, да не стават зян.
Славчето я мисля тия дни... Как си, драсни някой ред!
И Лейди се позагуби, на кой ли баир е?
Вио, поздрави на нашето място! Липсва ми много.

# 205
Добро утро!
Хортензия, не ти завиждам! Преди 2 седмици направихме 90 буркана компот от кайсии. И като знам, че никой няма да го иска зимата....

# 206
А, Мари, моите са като смокове, пият мнооого. Понякога и си замразяват във формички за сладолед. Покрай прасковите направих и белени домати един казан. Гледам във фб и Валето я е обзела градинарска страст. Hug Сядам  вече с кафето да си изпъна гърба.

# 207
Добро утро!

# 208
  • при късмета
Добро утро!
Вчера цял ден обикаляхме магазините и портманто не си взехме. Единственото което ми хареса е на корпуси е шкафа за обувки, щяли да го заредят чак след 15.09. Защо по магазините има изложено, нещо което не можеш да си купиш, няма да разбера.
Обаче уредихме шефа с етажерки на половин цена, че ни свалиха мострата. Дървени, в размера който ми трябваше и в цвят. Доволна съм.
За осветлението в коридора на мъжа ми друг акъл му дойде, та и телата и крушките взехме. Кога ще се прави обаче никой не знае Joy Первази за коридора също не си взех, трябва да търся през седмицата.
Компоти престанах да правя, че шефа вече не ги иска. Преди много пиеше, какво му стана?
Днес докато го няма мъжа ми ще хвана да изчистя по-основно, че  и аквариума не мога да го хвана трети ден.

# 209
Хортензия - добре е, че е, че има успокоение от правилните планирани мерки. Успех на операцията ! Лек път!

С температура, кашлица и болки в гърлото, плавно, но славно действам по задачките.
Този непрексъваем домакински процес е убийствен. Искам книга и малко спокойствие, но нямам от второто.

На всички - хубав ден, температурите са само част от живота, останалото е, както си го направим Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт