Домакини 62 / Лятото ни е добре

• 53 767
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Мм се върна и хапнахме. Не знам за обяд ли да го броя или за вечеря. По традиция след всяко връщане от БГ слизаме на басейна. И сега пак така. За тази година сме си обещали да слизаме често, поне всеки уикенд. Басейнът ни под г*за, ние слизаме един път на година, много сме несериозни.

Скрит текст:

Опитвам се да кача снимката от телефона, дали се вижда?

Хорти - много се бавят нещо с приемането, явно операцията е гласят за утре. Пиши после!

Плами - идеално е общежитието! Щом и фурна ще има, ехей! Като се размирише на българска баничка събота сутрин, няма да се отърве от колеги да закусват при нея.

# 391
Смърфи, вижда се басейнчето, супер е!
Мушкат, продължавам да стискам!
Лейдибърд, и ние с Ванко сме довечера на зъболекар - ще се пломбираме без време..... Имаше кариес между две зъбчета и го болеше, та зъболекарката реши че няма смисъл да се чака, по - добре - пломба. Верно са млечни, ама предпочетохме така, вместо после по - голяма беля да стане.

# 392
  • гр.Варна
 Ауууууу Смърфи ,да отиваш веднага на басейна заради мен.Срамота да е под носа ти , а да не го ползваш ей. #2gunfire Бързо да се опвате с твойто мило,и първото топване го наричаш на мен. bowuu

# 393
  • при късмета
Ау, Смърфи, шефа ако има такова нещо под г*за си нямаше никъде да отидем. Умира за басейни той.
Хортензия, какво стана, казаха ли ти кога ще е? Как може да държат хората с часове за приема не?
Вио, Калинче, бързо да минава при зъбарите.
Плами, добре ми звучи в чужбина да си сам за наем от 205 евро. Направо супер, браво
Писе, надявам се на добри резултати от изследванията

Много ми беше важно да оправим перваза поне на шефа в стаята, че както изглежда тази есен ще е доста валежна и започна от рано. За хола и кухнята трябва да изчакам первазите, че готови имаше само в размера на шефа на прозореца. Но тук не трябва да се свалят големи стъкла.
Напазарувахме, минахме през неговата лекарка даже да вземем здравната карта за у9ще, да не се бутаме после като станат много хора. поръча спагети за вечеря и ще ги правя на на момента, та сега ще се опна с книгата

# 394
Смърфи и НМ достатъчно се плацикат в морета и океани, та ся, че един басейн не са уважили от дълго време- голема работа!

# 395
ма ко я покажи за минутка как изглежда тази прословута ката, с моята лична имаме спор  всяка година получавам два броя хвърчащи листчета и на тях са записани нещата( ръст тегло ваксини) , аз съм трябвала да попълвам , а  тя само талони 5 и 6 .За друго проблеми нямаме само за тази карта всяка година са разправии до кога е срока аз и чета наредба тя ми чете друга и не се излиза на глава...

# 396
  • при късмета
Ще ти пратя снимките отатък, че ми е по-лесно

# 397

Добро утро!

# 398
Добро утро! Голям студ е навън, ходих да пуша, че после няма как да стане. Следобяд ще пиша, като мине всичко.

# 399
Хорти, успех и стискам палци!

# 400
Добро утро!
Мушкат, стис палчета и много гуш Wink
Довечера съм на рок опера във Велико Търново, сама с приятели. Шъумръ. Още не мога да повярвам мм как ме пусна, това се случва за първи път от 10 години насам, ако не броим служебните ходения и командировки...

# 401
Добро утро!
Давай, Хотри!
Вио, може на ТМ да му харесва да те няма! Mr. Green

# 402
Хаха, Мария, а дано, ама надали....

# 403
  • при късмета
Добро утро!
Хортензия, ще стискаме палци да е бързо и леко!
Вио, и аз довечера имам уговорка, а шефа ще се гледа с баща си. Весело изкарване!

За днес трябва да мина през практикер и да сготвя. И тук е студено

# 404
Оцелях.

Общи условия

Активация на акаунт