Секс и алкохол

• 17 520
  • 73
  •   1
Отговори
# 30
  • София
На мен лично ми се случва да съм навън почти всяка вечер, най-често в бар или клуб. Половин кило джин заминава за отрицателно време, пия го като безалкохолно. Навик. От бирата ми се доспива, от твърдия алкохол бих вързал кънките твърде бързо. Затова джин и коктейли, компромисно решение.
Джинът (половината бутилка)не е твърд алкохол!?
А коктейлите са редко малоумно явление, ужасно вредни, и твърде, твърде нескопосани като питие за мъж. Аз се повече се чудя - то мъж ли си или си изградил някъв псевдо образ тук  hahaha

# 31
Ми не знам какво се води човек, който пие 500 мл. джин на вечер и нищо му няма. Веган ли е?

То във форума стандартите са други, може обяд с бяло вино да е знак, че си мацка, а не алкохоличка. Съответно консумиране на половин бутилка джин на вечер не значи алкохолик, а весел и интелигентен арт пич.

Мда, нали ти казах, ще трябва да страдаш за изкуството, срамота е да не се убиеш на около 60 с алкохол. Готините хора няма за какво да стават дърти дядовци. 57 някъде стигат- та продължавай, то е част от работата ти:)

# 32
  • София
Твърд алкохол и сладко = скорострелно напиване, припадане и повръщане.
Предпоставка за пиян секс без никакъв смисъл и кеф.
В дългосрочен план - колкото издържи черния дроб, а то не е много.

# 33
Твърд алкхол е, да. Не се изразих добре.
Какво им е на коктейлите? Що да са нескопосани за мъж?

Не пия по 500 мл на вечер. Сумарно потреблението ми за седмица е около литър средно в зависимост от светската ми програма, не си поставям за цел да изпия пет джина всеки път когато съм навън. Освен това в къщи не държа никакъв алкохол, пия само натурални сокове. И не страдам за изкуството, защо трябва да страдам? Сирено, много елементарно разсъждаваш, айде стегни се. малко

# 34
Ами пак си доста над седмичната норма за безопасно консумиране. А и издържайки на 500 мл. джин навежда на мисълта, че имаш толерантност.

Лигавя се, обикновено го правя, като има насреща интересни типажи.

Но реално- доста пиеш.

# 35
Пия, вярно е. Но ми понася. Масивен екземпляр съм, според приятел доктор едрогабаритните носят повече на пиене, не знам дали има нещо вярно. Не си позволявам да се натрясквам до безпаметност. А и гледам да поддържам тялото си във форма, имам достатъчно време за фитнес и спорт.

# 36
Алкохолик си. Масивен- не масивен, така си е.

# 37
  • Монреал
Алкохолът дава смелост на мъжете и сваля задръжките на жените. Немалка част от двойките съществуват заради успешна свалка след почерпка.

Аз пия ЕЖЕДНЕВНО 1-3 малки и леки бирички. След напрегнат работен ден имам физическа нужда от тях. Най са ми сладки, когато жената седне до мен с чаша вино за компания.

Не съм се напивал от 20 години.

# 38
Афродизиак си е определено, но ако знаеш по колко и как да пиеш. Innocent

# 39
  • 2860 км северно от Екватора
Определено алкохола спомага за раздвижване в секса, но не е задължително. Най уникалния секс в живота си съм правила без капка изпит алкохол и от двамата. И въпреки всичко няма универсален отговор, едни не могат да свършат когато са препили, други пък добиват кураж и правят невиждани изпълнения. До човек и усещане си е.
Малко ОФ топик, мразя алкохолици и мъртво пияни мъже, изпитвам паника около такива.

# 40
  • София
Добре де, ама задължително ли е вечер да си подпийнал? Защото забелязвам, че е доста разпространено, а някои направо минават на водка и уиски...

Не е задължително, но кръчмите и клубовете са пълни с народ, обръщащ чашките, пък само вкъщи да не близват, че да водят разговори за новите информационни технологии, а дано- ама надали! Mr. Green

# 41
Ми- българска работа. То и затова доста на 30 са яко кабардясали.

Никога не съм правила секс пияна. Пълна тъпня. Алкохолът е downer. Вместо да извисява, притъпява възприятията.

# 42
Ужасявам се от пияни мъже и Слава Богу, рядко ми се е случвало, съответната половинка да се е докарвала до състояние близо до припадък. Но пък ми се е случвало да искам да напия любимия, защото знам, че само тогава ще изкарам целия потенциал от него. Той не се е дърпал GrinningGrinningGrinning

# 43
Абсолютно нищо особено, по-скоро посредствено.
Peace

Иначе ние си пием по малко всеки ден, без да се напиваме.
Явно сме изключение от поколението ни, но пък ми харесва. Не си представям живота с мъж трезвеник, само да ми дудне на главата и да ми дава акъл.

Хора, които не могат да се контролират не харесвам. В младите ни години се е случвало да се напием по-качествено, но на дърти да се въргаляш и излагаш...

Имаше една приказка - преди да се омъжи една жена трябва да види мъжът й как се държи в пияно състояние, ако го избива на агресия или др. неприемливо поведение да се замисли навреме струва ли си. На моя мъж това му харесвам - заспива кротко и тихо Whistling

# 44
  • София
Ми- българска работа. То и затова доста на 30 са яко кабардясали.

Никога не съм правила секс пияна. Пълна тъпня. Алкохолът е downer. Вместо да извисява, притъпява възприятията.

Що, в другите държави няма кръчми или са празни? Mr. Green
И чужденците не пият, затова са едните същи аполоновци на 30?

Общи условия

Активация на акаунт