Априлки 2018

• 66 776
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
Аз се записах на частно аг която знам от майка ми и приятели, и всички са много доволни, а и преди време съм ходила там на преглед - обяснява много добре и казва всичко. Мъжът и работи в Селена Пловдив - Др. Матев, а тя е Др. Апостолова (аз съм от Карлово) и всички изследвания ще ги пускам през здравна каса, за да не плащам и така.

За гаденето ме държа 2 седмици намалих го със спирането на кафе, сладко, солено, кисело и така. Ям крекери и готвено, но без домати и много подправки и ако ми стане леко зле взимам таблетки Емил. Моя съвет за тези които още имат гадене е да видят кое най много го предизвика. Аз се отвръщавам от месо и вече 2 3 седмици не съм го и опитвала даже, също намалих и плодовете само банан от време на време. Извинявам се за дългия пост.

# 361
Здравейте. Аз на 7 - ми бях на преглед 9.5 гс бях. Чувствам се прекрасно за щастие нямам гадене и гърдите не са ми толкова болезнени. Утре ще ида да дам кръв и урина. Вие как се чувствате? Simple Smile

# 362
Подута съм като в 4-5 месец ужас,а хапвам толкова малко без сладко и хляб....Гади ми се постоянно,кафето намалих на половин лъжичка 2 пъти дневно все пак съм с много ниско кръвно.Утре влизам в 9г.с. обаче ми излязоха положителни резултати за микоплазма.Някой лекувал ли е през бременността Урея или микоплазма?

Как ти взеха секрет за това изследвани по време на бременност?

# 363
Подута съм като в 4-5 месец ужас,а хапвам толкова малко без сладко и хляб....Гади ми се постоянно,кафето намалих на половин лъжичка 2 пъти дневно все пак съм с много ниско кръвно.Утре влизам в 9г.с. обаче ми излязоха положителни резултати за микоплазма.Някой лекувал ли е през бременността Урея или микоплазма?

Как ти взеха секрет за това изследвани по време на бременност?
Първата стерилна урина занесох в лаборекспрес сега го правих

# 364
Здравейте майчина,аз вече се вписах бъдеща баба съм,дъщеря ми не може са влиза в бг мама но иска да я впишете във фейс групата .Как става?Какво да напише?

Напишете имейл и ще я добавя!

# 365
  • Варна
LuLuRaKi,
мисля ,че не си добавила мен в фб групата - mis_v@abv.bg Simple Smile

# 366
Дайте линк кън самата фейсбук група, за да може всеки, който иска, да я намери и да поиска да се добави. Може би за администратора ще е доста трудно да добавя всички имейл по имейл.

# 367
  • Пловдив
Здравейте! Ако може и мен да добавите във фейсбук групата, mpapukova@abv.bg.     
Да попитам вие уведомили ли сте работодателите си, че сте бременни. Аз все още се чудя кога да кажа, защото в работа ми има и нощни смени. От една страна ми се струва много рано, но пък и много ми се спи вечери трудно ги изкарвам.

# 368
И да се похваля...днес се записах на ЖК при  др Стоилов във Варна /частна ЖК/. Навива ме за тези генетични изследвания, говори за Пренастест, мъжът ми иска да ги направим...но трябва 1350 лв да се дадат ей така без да имаш някакви специфични генетични проблеми и без да знаеш за такива във фамилията? На 34 години съм, колко пък да е голям рискът?
Днес набързо видях бебо и махаше с ръчички....няма такова шастие!!! Simple Smile

# 369
Аз също ще правя генетичните.
Не мога да рискувам.
На 37 год. съм, също нямаме фамилна обремененост, но те това, което тестват са спонтанни мутации, а не толкова свързани с фамилна обремененост.
Ще вземаме и стволови клетки.

# 370
Може ли да добавите и мен във фб групата емайл - twilight___2@abv.bg

# 371
Ми аз ще стана на 40г та колко  да е голям риска -1350лв.Майтапа на страна,ако имах възможност бих го направила

# 372
Ми аз ще стана на 40г та колко  да е голям риска -1350лв.Майтапа на страна,ако имах възможност бих го направила
Точно !!! Рискът са едни 1350 лв.
Компромисният вариант е - ако при статистическия тест на Националната Генетична Лаборатория ви излезе по-малко от 1:1000, тогава да се направи. Но все пак да не забравяме, че това е статистика и няма нищо общо с гените на детето.

# 373
Рискът варира в зависимост от възрастта
Възраст на майката (години)    Риск за Синдром на Даун
20    1:1527
25    1:1352
30    1:895
32    1:659
34    1:446
36    1:280
38    1:167
40    1:97
42    1:55

# 374
  • Варна
Момичетата, които мислят, че не са добавени вижте си имейлите. Аз там получих известие, а не във ФБ Wink

LuLuRaKi, кой  е този Др Стоилов, къде му е практиката  ? Аз знам за един такъв в Добрич ?   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт