Априлки 2018

• 66 779
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
Преди малко разговарях с представителите на Prenatest за България.
Има 3 пакета;
- първи пакет - 799 лв, но той е само за Даун и пола на бебето;
- втори пакет - 1680 лв и включва Даун, Едуардс, Патау  + пола на бебето;
- трети пакет -  1990 лв, той е най-разширен и включва освен горните +най-честите дефекти свързани с половите хромозоми (синдроми на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и Тризомия XYY) + пола на бебето.

Ако се направи тест до края на септември, на майката се предлага безплатно генетично изследване или за муковисцидоза или тест за синдрома на чупливата Х (ген, който предизвиква аутизъм). Майката си избира кой от двата теста да направи безплатно.

# 376
Момичетата, които мислят, че не са добавени вижте си имейлите. Аз там получих известие, а не във ФБ Wink

LuLuRaKi, кой  е този Др Стоилов, къде му е практиката  ? Аз знам за един такъв в Добрич ?   newsm78

Леле, в бързината вместо Добрич съм написала Варна...та исках да кажа, че е в Добрич!!! Въпреки, че живеем във Варна, реших да е той.  Мъжът ми е в Добрич всеки ден и мога да идвам с него на ЖК. Платено е, с направление - 400 лв.

Много говори, много е комерсиален, но има добра апаратура и обяснява добре нещата.
Във Варна се чудих измежду няколко лекаря и накрая, за да не вися пред кабинетите, реших да е Стоилов.

# 377
Момичетата, които мислят, че не са добавени вижте си имейлите. Аз там получих известие, а не във ФБ Wink

LuLuRaKi, кой  е този Др Стоилов, къде му е практиката  ? Аз знам за един такъв в Добрич ?   newsm78

Леле, в бързината вместо Добрич съм написала Варна...та исках да кажа, че е в Добрич!!! Въпреки, че живеем във Варна, реших да е той.  Мъжът ми е в Добрич всеки ден и мога да идвам с него на ЖК. Платено е, с направление - 400 лв.

Много говори, много е комерсиален, но има добра апаратура и обяснява добре нещата.
Във Варна се чудих измежду няколко лекаря и накрая, за да не вися пред кабинетите, реших да е Стоилов.

Кога ще я правиш? И аз към него съм се насочила защото не виждам кой във Варна.Разочарована съм от последния път.

# 378
Здравейте и честито на всички тук Simple Smile
 нареждам se и аз в редиците на chакащите бебенце. Прогнозният ми термин е 1ви април. Това е втората и бременост, имам дъщеря на 4 години.
Мога  ли да помоля  да ме присъедините към Facebook групата? E-mail ли трябва да дам или друго ?

# 379

Кога ще я правиш? И аз към него съм се насочила защото не виждам кой във Варна.Разочарована съм от последния път.

Той ще ми следи бременността и ще правя при него всичко. Неговата апаратура е с един от последните софтуери /в България има 3 или 4/. Вижда всичко...затова реших там Simple Smile  Къде ще раждам не знам, чудя се...няма голям избор във Варна за съжаление ..

# 380
Аз след 3 седмици точно ще я правя мисълта ми беше ако твоята е по рано да споделиш.Grinning

# 381
  • София
Здравейте и от мен. Аз съм едва в 5-а ГС и май бебето ми е най-малко от тук присъстващите, но по всички калкулатори терминът ми е между 26 и 28 Април. Така че реших да си сверявам часовника с вас. Това ми е втора бременност. Синът ми е на 12 години, а аз съм на 37  Simple Smile
Бях на преглед, но лекарката отказа от сега да ми изчислява термина още от сега. Иначе всичко е наред с плодното сакче и размерът му отговаря точно на седмицата, в която е.
 Ще се запиша на ЖК в средата на Октомври при д-р Жекова в Окръжна болница, София. Преди това трябва да отида на ранна фетална морфология в Майчин дом.
Аз от два дни усещам леко гадене, но засега е добре. С предишната бременност имах и повръщане, даже бях свикнала сутрин да изчакам повръщането и тогава да закуся, за да не ходя гладна на работа  Laughing

Моля да включите и мен във ФБ групата albeni80@abv.bg

# 382
  • София
Здравейте! Ние се върнахме от морето Simple Smile Не спира да ми се гади. Тази сутрин повърнах дори. Дано минава по-скоро......Sad

# 383
Аз съм си записала час за ФМ при проф. Марков от Марковс Клиник (София) за 12.10.2017г.
А каква е тази цена от 400 лв за Добрич? Това за раждане ли е?

# 384
Аз съм си записала час за ФМ при проф. Марков от Марковс Клиник (София) за 12.10.2017г.
А каква е тази цена от 400 лв за Добрич? Това за раждане ли е?
За следене на бременността е писала момичето!

# 385
400 лв за следене на цялата бременност !!?? Леле....
а при моя доктор е 100 лв на преглед. Не ми се мисли до края на бременността колко общо ще е сумата.

# 386
а при моя доктор е 100 лв на преглед. Не ми се мисли до края на бременността колко общо ще е сумата.
Е какво леле? Не мисля че е много.Някой само за ехограф всеки път доплащат по 200лв с направление.И каква е разликата София ,Добрич?

# 387
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте и от мен. Аз съм едва в 5-а ГС и май бебето ми е най-малко от тук присъстващите, но по всички калкулатори терминът ми е между 26 и 28 Април.

Lara, по калкулатор термина ми е 27 Април и днес съм 7-а ГС+0, 5-а ГС бях някъде между 18.08 - 25.08.
Ти как изчисляваш седмицата?

# 388
Е какво леле? Не мисля че е много.Някой само за ехограф всеки път доплащат по 200лв с направление.И каква е разликата София ,Добрич?
Кой е казал, че е много? Казвам точно обратното - изненадана съм, че е толкова малко за въпросния местен прехвален доктор.
Разликата София / Добрич е очевидна - 400 лв за цялата бременност в Добрич срещу 100 лв на преглед в София, а броят прегледи едва ли ще е по-малко от 10 Simple Smile

# 389
Кой е казал, че е много? Казвам точно обратното - изненадана съм, че е толкова малко за въпросния местен прехвален доктор.
Разликата София / Добрич е очевидна - 400 лв за цялата бременност в Добрич срещу 100 лв на преглед в София, а броят прегледи едва ли ще е по-малко от 10 Simple Smile
Дано да не е прехвалена че ще ни прави феталната хах

Общи условия

Активация на акаунт