Априлки 2018

• 66 791
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Здравейте и от мен. Аз съм едва в 5-а ГС и май бебето ми е най-малко от тук присъстващите, но по всички калкулатори терминът ми е между 26 и 28 Април.

Lara, по калкулатор термина ми е 27 Април и днес съм 7-а ГС+0, 5-а ГС бях някъде между 18.08 - 25.08.
Ти как изчисляваш седмицата?

И аз съм с термин 27.04 по калкулатор  Laughing
Значи правилно съм симислела аз за Стоилов. И аз ще се метна от Варна до Добрич за феталната при него Wink Ама и при Балев ще мина Grinning

Относно тези ранни генетични и особенно за тая хромоза за аутизма !? Те не са открили още от какво се причинява , а вече имат и генетичен тест ... направо съм в шок ! И все пак да не забравяме, че това са тестовеи и вероятности и няма нищо сигурно, че ще се случи !!!

# 391
  • София
Здравейте и от мен. Аз съм едва в 5-а ГС и май бебето ми е най-малко от тук присъстващите, но по всички калкулатори терминът ми е между 26 и 28 Април.

Lara, по калкулатор термина ми е 27 Април и днес съм 7-а ГС+0, 5-а ГС бях някъде между 18.08 - 25.08.
Ти как изчисляваш седмицата?
АГ-то на прегледа ми го каза. Но ако не съм разбрала правилно, може и да става въпрос за възрастта на плода, защото като смятам от датата на последната М (20.07) наистина са 7 седмици...

# 392
Здравейте ,
Моля и мен да ме включите във фейсбук групата sladka_sladurana2006@abv.bg
Профил Биляна Богева - Попова

# 393
И аз се записвам с априлско бебе (24 термин).
Близо 4 години го правим и накрая сме го заченали на важна за връзката ни дата - дано му е късметлийска.
Вчера му видяхме сърчицето и за първи път видях този мой мъж- скала да плаче като малко момиченце. 🤗🤗❤
Леки бременности на всички ни.

# 394
  • Пловдив
Здравейте момичета, надявам се всички да сте добре! Ние видяхме тупкащото сърчице на бебо и сме много щастливи. В края на 8г.с. съм и все още не съм се записала на женска консултация , защото не могат да ми издадат направление все още. Притесняваме едно течение , коета имам....отначало беше прозрачно, но от 3 дена е жълтеникаво и не е обилно.Няко да има подобно? На преглед съм чак на 21ви.Чудя се дали да чакам до тогава или да бягам  при доктора.?

# 395
Здравейте момичета, надявам се всички да сте добре! Ние видяхме тупкащото сърчице на бебо и сме много щастливи. В края на 8г.с. съм и все още не съм се записала на женска консултация , защото не могат да ми издадат направление все още. Притесняваме едно течение , коета имам....отначало беше прозрачно, но от 3 дена е жълтеникаво и не е обилно.Няко да има подобно? На преглед съм чак на 21ви.Чудя се дали да чакам до тогава или да бягам  при доктора.?
И аз така след вагиналния утрогестана,за втора бременност ми се случва предния път беше кандида.Понеделник съм на преглед съветвам те да не отлагаш,при инфекция по нататък може да е причина за изтичане на води и преждевременно раждане както при мен.Настоявай да установят от какво е!

# 396
Колко много сте изписали! Simple Smile
Моя отчет - подуто коремче 24/7, надявах се по-късно да започне да се подува, но... явно отрано ще ми личи Grinning Гаденето като че ли спря, в 9г.с и 3 дни съм, кафето - също го спрях.

Я да ви попитам - вие направихте ли си първите кръвни изследвания? И говорихте ли с вашите лекари кога да пуснете изследванията за спин, хепатит, сифилис и ... тн.?

# 397
Здравейте априлски мами, бих желала и мен да включите във фейсбук грипата е-майлаа ми е gergana.petrova.235@abv.bg

# 398
.... срещу 100 лв на преглед в София

При кого се следиш ако не е тайна? Аз се следях с предишната ми бременност при проф. Николов в МД (70лв.) и пак там ще се следя. Общо за прегледи съм дала около 800-900лв. и около 1200 за раждане. При Марков си правих феталната морфология и ми взе 120лв. тогава, а чаках 2 часа и даже диск не получих. Не знам дали пак там да се гледам, чух добри отзиви и за фемина.

# 399
Колко много сте изписали! Simple Smile
Моя отчет - подуто коремче 24/7, надявах се по-късно да започне да се подува, но... явно отрано ще ми личи Grinning Гаденето като че ли спря, в 9г.с и 3 дни съм, кафето - също го спрях.

Я да ви попитам - вие направихте ли си първите кръвни изследвания? И говорихте ли с вашите лекари кога да пуснете изследванията за спин, хепатит, сифилис и ... тн.?

В края на 8 седмица се регистрирах и док направо ми назначи всичко: кръвна картина, сифилис, спим, хепатит, микробиология( от влагалищен секрет, че се усъмни за бактерия) и урина. В понеделник ще излязат и ме посъветва между 11 и 13 седмица да ида на БХС ( това за Даун).
Никакво гадене, нищо. Чувствам се пълна с енергия, само пишкам през половин час.
Шебекът се е закачил ниско и вече имам малко остро връхче на корема. Качих за два месеца близо 7 кг. Док каза, че е нормално и че сега ще спра да наддавам толкова рязко.
Купих си някакъв препарат за стрии. Пия нош-па, прогестерон и витамини.
Само сутиените ми омаляха много и утре съм на шопинг 🤗

# 400
При мен в 9 г. седмица ми назначиха първите кръвни изследвания. Не съм спряла кафето, но не се чувствам зле от него. Забравих да питам доктора дали мога да си го пия. При мен това жълтеникаво и гъсто течение се оказа кандида и ми изписа макмирор, макар че още не съм в 12 седмица. Но вече от трима лекари чувам че няма проблем за глобули, тъй като си действат локално.

# 401
  • София
Цитат на: karmen_leon link=topic=98[b
[/b]6633.msg35523864#msg35523864 date=1505030255]
При мен в 9 г. седмица ми назначиха първите кръвни изследвания. Не съм спряла кафето, но не се чувствам зле от него. Забравих да питам доктора дали мога да си го пия. При мен това жълтеникаво и гъсто течение се оказа кандида и ми изписа макмирор, макар че още не съм в 12 седмица. Но вече от трима лекари чувам че няма проблем за глобули, тъй като си действат локално.

Точно така е. Вагиналните глобули не са опасни, но са рядко ефективни. През първата бременност постоянно ми се изолираше кандида. Какви ли не..глобули не слагах. Ами изчезна всичко няколко месеца след като родих и то без медикаменти.

# 402
Юхуу, колко мн сте изписали.
И ние в сряда бяхме на преглед и чухме сърчице.
Споделете нещо, което ви помага против гаденето ( май вече през целия ден).......... Чувствам се като много изморена.

П.С. Момичета, ще помоля и мен да присъедините в групата - tsvetelina_pv@abv.bg

# 403
Против гадене натриев цитрат,газирана вода с лимон, джинджифил.....по малко хапвай по често по леко неща.

# 404
Здравейте,
АЗ минах на преглед имаме сърдечна дейност. Термин14.04.2018
Ще се радвам да ме приемете в групата
ralitsa_bv@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт