Априлки 2018

• 66 767
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
Малиш, аз си пия фолиева с витамини, а ми изписа и на мен ношпа, но ми каза само ако се появи болка. А то аз съм с лапароскопия преди 10 месеца и болки си имам постоянно иииии се чудя каква точно болка трябва да се появи, че да си помисля за ношпа  Joy
Мен ме боли много кръста. Болеше ме и предишната бременност, но не пиех но шпа. Нямах и 4 годишно 25 кг хлапе дето си иска неговото.

# 331
Здравейте и добре дошли на всички нови. Аз съм вече в 8 г.с. и 3 дни. На преглед съм на 13.09. Спрях вече бусколизин и нош па просто защото нямам никакви болки макар че док каза да ги пия и малко по рано си намалих утрогестан по 2 вечер. За сега намалих гаденето със ранна закуска. От вчера съм с леко главоболие но утре почивам и мисля че ще е по добре. Иначе вечер е най зле ям в 6 и после нищо не мога да ям. Ходя на разходка и ми помага малко или много и към 9 вече съм в леглото. Спирам кафето вече че ми става зле от него и започнах на мляко. По принцип съм пушачка, но ги намалих до 2 3 на ден и до седмица смятам да го спра изобщо. Малко по бавно ги спрях, но за мен така беше по ефектно така. Та това е за сега от мен.

Последна редакция: пт, 01 сеп 2017, 10:22 от mira23

# 332
  • Варна
Да ме включите и мен към групата
mis_v@abv.bg

Някой друг задъхва ли често ? Според гинеколжката ми е рано да се задъхвам...., това ми е единствения симптом, че съм бременна. Днес започва 7г.с. , ама нали заради късна овулация все едно съм на по-малко седмици ...

# 333
Момичета това гадене ме съсипва ужасно е и е по 24часа. Sad А вече трябва да карам 10г.с.
На кого трябваше да пиша ако може да добавите и мен във фейсбук?
Хубав ден на всички! Simple Smile

# 334
Здравейте бихте ли не включили и мен в групата ralitsa_bv@abv.bg

# 335
Момичета това гадене ме съсипва ужасно е и е по 24часа. Sad А вече трябва да карам 10г.с.
На кого трябваше да пиша ако може да добавите и мен във фейсбук?
Хубав ден на всички! Simple Smile

Оо, и аз съм като теб, всеки ден си викам днес ми е по-добре и опп пак ми се гади, аз също карам 10г.с и все си мислех,че ще отшумиии амааа явно ще си го търпим надявам се поне след 12 да не е така Simple Smile

# 336
За гаденето знам, че намаля чак след 12та седмица. Има храни и миризми при които ми става много зле. Понеже ми е първа бременност и като казвам на мъжо как са нещата той си мисли че се базикам 😂
 А за новите момичета за фейсбук може да видите по назад в страниците къде да изпратите емайл адрес.

# 337
За гаденето знам, че намаля чак след 12та седмица. Има храни и миризми при които ми става много зле. Понеже ми е първа бременност и като казвам на мъжо как са нещата той си мисли че се базикам 😂
 А за новите момичета за фейсбук може да видите по назад в страниците къде да изпратите емайл адрес.
И моя така си мисли, чак че съм се била преструвала , а на мен наистина ми е толкова зле. Моля се с двете ръце да приключи при всички ни поне в 12г.с , че не се издържа.

# 338
  • Пловдив
Здравейте,днес бях на лекар.Чухме сърчице,есичко е наред.В 8г.с. съм и с термин 12.04.2018.
За сега всичко е ок.Освен прималяване и гадене друго не ме съборва. ☺
Моля да добавитв и мен в групата във фейсбук: valiofrancev@abv.bg

# 339
Здравейте и от мен!Бих искала и аз да се впиша във вашите редици.Вчера бях на преглед и се видя плоден сак.В 5г.с 5дни съм, термин 29 април.Може ли и мен да ме включите във ФБ групата k1drokoska@abv.bg

# 340
Здравейте и от мен!Да се запиша и аз!В 9 г.с съм!Термин 4.4!Следя ви,но тъй като ми се гади постоянно все не намирам време да пиша!Втора бременност ми е,имам син на 3 год и половина!
Ако може да ме добавите в Фейс групата dessito@hotmail.de
Лека бременност на всички!

# 341
Здравейте и от мен бъдещи априлски мами, включвам се и аз с голямо вълнение в групата, аз съм 8г.с. а терминат ми е за 11 април.Пожелавам ви лека бременност на всички и здрави бебоци през април Relieved

# 342
Здравейте, мами. Бих искала да попитам дали някоя от вас е от гр. Перник. Ако пожелае някоя бъдеща мама или настояща от Перник да излезем някой ден, може да ми пише, ще се радвам Simple Smile

# 343
Цоп и от мен. Записвам се в 6та седмица и термин 1.05,но тъй като ще съм отново секцио, ще е след 20 април, така че се надявам да ме приемете тук. Имам дъщеричка на 4 и това ми е втора бременност с добре познатите неразположения Simple Smile ако може да ме впишете във фейсбук групата ще ми е по-лесно да следя и да пиша Simple Smile milena.v.bogdanova@gmail.com

# 344
Здравейте, момичета!
Която е във фейсбук групата може ли да ми даде нейни координати, че нещо май не ме откриват или на мен не ми излиза Confused

Общи условия

Активация на акаунт