Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е вероятността според вас да е грешка в теста?
Какво ще се случи по-нататък, ако тестът не е грешен?
Как да се грижа за себе си, когато съм бременна и искам да използвам минерални басейни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е вероятността според вас да е грешка в теста?
-
Какво ще се случи по-нататък, ако тестът не е грешен?
-
Как да се грижа за себе си, когато съм бременна и искам да използвам минерални басейни?
-
Как да се справя с кафявите петна?
-
Как да се справя с лекарствата, които ми бяха предписани след появата на кафеникави петна?
Уж ям плодове зеленчуци овесени ядки и зехтин ама пак се получава. Сега ще наблегна на меда поне от него се надявам да има ефект. Вие как сте момичета?
). Оказа се, че ще имам едно изключително инато детенце което от сега си е със собствено мнение. След 50 мин. преглед то така и не застана в подходяща позиция за да се измерят двата най-важни показателя за БХС. То не беше подскачане въртене, ритане хълцане и какво ли още не. Нямаше поза в която да изкара повече от 5-6 секунди неподвижно. Със пола същата работа, колкото и да го чакахме и натискахме пак реши, че няма да се покаже. Така че утре втори опит и се надявам този път да успеем защото вече влязох в 13 седмица и почти нямам време за БХС. Относно кръвоизлива които получих миналия месец и образувалия се хематом - вече няма и спомен че това е било, но както и предполагах се потвърди, че причината за кръвоизлива е че са били две бебетата. Лошото е, че все още има части от втората плацента които не съм изхвърлила, така че продължавам с но шпа и дуфастона, вече и магнезий и сигурно до края ще си ги пия, но каквото такова. Като изключим това, колко е инато и колко главоболие образува на доктора днес това малко човеченце, всичко друго си му е наред и в норма и вече мога поне малко да си отдъхна от целия стрес и нерви през последния месец и половина