На море в България 2017г. - 3

• 107 544
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
Бях на Созопол и ми хареса много. Не съм била на ол инклузив и в голям хотел, така че няма смисъл да коментирам квартирата. Беше чиста и близо до плажа, имаше интернет и телевизия, както и климатик,  което за мен е достатъчно.
Плажовете бяха страхотни и поне от нашия край не бяха претъпкани - ходих в препоръчаните часове за печене (до 10 и след 16 часа); в промеждутъка може и да е имало много хора, не знам. Водата беше много чиста и имаше всякакви животни - риби, рачета, дори малко медузи. Градчето е приятно и пълно с туристи. Има много заведения, лунапарк, цирк и подобни (миналата година бях на Балчик в разгара на сезона и беше мъртвило - ако пък стъпя повече там!).

# 271
Леле, като спомена Балчик (няма я емотиконата с пляскане по челото).
Ми, то там ни плаж има, ни нищо. Добре, че са един-два по-читави хотела, че да отиде някой там. Изобщо не съм впечатлена.

# 272
Така е - един малък плаж с някакви циментови полуразрушени "мостове" (?!). Може да се обходи в двете посоки за около 10 минути...Когато попитах, дали това е централния и има ли друг ми казаха, че имало край Ботаническата градина. Оказа се, че там наистина има хора, които влизат да се къпят в морето, но няма пясъчен плаж - само цимент и камънаци Sad   Вече ще ходя само на по-централни или южни курорти (може да направя компромис за Обзор - като бях малка ходехме там и беше прилично, казаха ми, че се е разраснал много).

# 273
И аз съм си набелязала Обзор. Никога не сме ходили.

# 274
  • София
И ние не бяхме ходили. Тази година почивахме там и Обзор много ми допадна - подходящ е за семейства с деца. Има къде да се направи разходка вечер - горе-долу около час ни отнемаше да врътнем идно кръгче пеша из градчето. Плажната ивица е широка и дълга. Морето ми допадна - нямаше камънаци.
Единственото кофти за мен е, че пътят Бургас - Обзор е по-неприятен - с много завои, натоварен и не може да се мърда много-много от Обзор за разходки из региона точно по тази причина.

# 275
  • Sofia
Най-разкошният, охраняем плаж, на който съм била в последните 20-тина години е Градина! Не съм го посещавала от много време, четох някакви коментари за пренаселеност и чистота, които категорично не отговарят на истината. Бяхме   в хотел, на All, но плажът, чистото море...заради него, ако другото лято сме в Бг, ще е там!

# 276
Най-разкошният, охраняем плаж, на който съм била в последните 20-тина години е Градина! Не съм го посещавала от много време, четох някакви коментари за пренаселеност и чистота, които категорично не отговарят на истината. Бяхме   в хотел, на All, но плажът, чистото море...заради него, ако другото лято сме в Бг, ще е там!

Кой е хотелът на ALL?

# 277
  • Sofia
Блек Сий Стар, Last Minute, добре беше! Тръгнах с много големи резерви, за тази цена определено доволни. Поддържано, големи, чисти стаи, всекидневна смяна на бельо, нормален инклузив за тази категория и цена с разнообразие от плодове, спокоен и чист басейн, не съм разочарована.

# 278
Аз писах , че е мръсен Градина
и краят на юни беше точно такъв, супа от водорасли, и чадъри, чадъри
за да отидем до плажа минахме през хотелите
абсолютно презастроено
може би по този плаж има и по-спокойни местенца, но ние не ги открихме  Peace

Последна редакция: вт, 08 авг 2017, 08:52 от The Invisible

# 279
Здравейте,може ли отзиви за Саут бийч Царево и Приморско дел сол. благодаря предварително.
Бях се насочила за Казабланка и Серенити бей,но никакъв шанс няма за съжаление

# 280
  • Сф
Мой близък от Саут бийч, трагичен отзив даде.Не ми се рови да го търся, но наистина му вярвам, а и за там си знам и аз че е гадно, като съм чела и мин.година отзивите..

# 281
Мненията за Саут Бийч са изключително негативни. По-добре не рискувай.
Приморско Дел сол е бощившия Гранд хотел Приморско. Цените му винаги са изключително евтини, но не знам нищо друго като отзив. Дори снощи гледах във Визит голямо намаление, точно за там.

# 282
Някой има ли отзив за Панорама 11 във Влас? Има изгодна оферта с изхранване и се чудя ...

# 283
Здравейте,може ли отзиви за Саут бийч Царево и Приморско дел сол. благодаря предварително.
Бях се насочила за Казабланка и Серенити бей,но никакъв шанс няма за съжаление
Ето на тези места в темата са отзивите за Приморско дел сол: в Тема - 2 на стр. 11 пост # 242 ; на стр. 33 пост # 491; на стр. 44 пост # 654. В Тема - 3 на стр. 11 пост # 150.

# 284
  • София
Блек Сий Стар, Last Minute, добре беше! Тръгнах с много големи резерви, за тази цена определено доволни. Поддържано, големи, чисти стаи, всекидневна смяна на бельо, нормален инклузив за тази категория и цена с разнообразие от плодове, спокоен и чист басейн, не съм разочарована.

Дай за хотела повече. Това е Черноморец нали? За деца става , така ли? Щото е евтина цена, но на мен ми се иска тази локация , а наблизо около него незнам дали има друг читав хотел с храна ( Ол или ХБ ) искам и басейни да са читави. Чудя се.
Каква цена идва, какви помещения ( апартаменти има ли) , анимация? , как е храната? бирата да не е  от най - гадната? чисти ли са басейните? има ли детски ? Колко метра до плажа? пренаселено ли е? Щото ако е евтино и прилично ще е фул?

Общи условия

Активация на акаунт