На море в България 2017г. - 3

• 107 550
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Кой от големите плажове около Созопол е най-удобен за ходене с кола? В смисъл лесно и бързо намиране на място за паркиране, без значение коя е началната точка.
Ние ходехме на Каваци, спяхме на Буджака, приоритет ни беше плажа. Паркингът в района на Суийт бар е платен-5 лв цяла ден. До около 11 и нещо паркираш без проблем.
Не сме си и мислели да посещаваме др плаж, юни бяхме на Градина.

# 286
Да се разпиша с отзиви и в тази тема.
Върнахме се вчера от Белвил, Дюни. След като миналата година бяхме в Марина бийч, вече знаех какво да очаквам от комплекса. Прекрасна почивка изкархме. Отново. Най-неприятно усещане честно казано оставиха у мен чуждите туристи - вечно тичащи и бързащи, ненаяли се и не напили се, летящи с хавлии да запазват шезлонги по басейни, плаж, аквапарк... Поръчва си едно момиче 4 фанти на бара до басейна, дават ѝ две и докато налеят другите две, тя вече е сложила сламки и едновременно изпива първите. Другите две взема и отнася... С бутилираната вода по плажа се мият ръце и играчки, някакъв се заливаше с бира, за да почернее по-бързо ли, не разбрах. Изобщо, всякакви изцепки. Персоналът не прави забележки. Много вероятно е проблемът да е езиковата бариера. Или просто тачим чужденците прекомерно... Минавам през бийч бара до аквапарка да си взема кафе за плажа. Момичето ми казва, че отварят в 10 ч. Гелдам, без 5 е. Сядам да прегледам фейсбука докато стане време. Междувременно идват трима мъже, румънци, които тя покорно обслужва. Реагирах импулсивно, а тя смутено се извини, че ѝ е по-лесно да ги обслужи, отколкото да им обясни, че започва след 5 мин. Извини се и ми направи кафе, но въпросът е принципен /има табела с часово време, може да им я посочи с усмивка/.
Та да не изпадам повече в излишни подробности, човек вероятно ако задълбае винаги ще намери минуси. Но като цяло отново съм много доволна. Чудесно място за семейна почивка - чистота, храна, плаж, хигиена, пространство, зеленина... много ни хареса. Исках догодина да сменим комплекса, но у дома са категорични, че пак ще резервираме в Дюни. Heart Eyes

ПП Допълвам с малко снимки за разкош, тук: http://merlinski.snimka.bg/sea/duni.957080

# 287
  • София
Браво на завърналите се ! Завиждам ви ! Един странен въпрос, ама, да има някой със стомашно чревни тази година на Дюни ? За децата основно питам. Ама деца,  които основно на пясъчен плаж са били? Ние никога не сме имали на Дюни, ама понеже се тръби за цялото Черноморие и аз да питам. Спорихме у дома с мъжа ми. Аз по този и други поводи, тази година избрах Гърция. Но си оставам фен на Дюни.

# 288
Не сме имали никакви здравословни проблеми нито тази, нито миналата година.  Вода малката е гълтала доволно.  Основно на плажа сме били, малко на басейните и всеки ден за по около час време на аквапарка.

# 289
Никога децата ми не са имали чревен вирус на морето, където и да сме били. Поне 5 дена предварително им давам всеки ден пробиотик, на морето по два пъти на ден.

# 290
Впечатления от Балчик имам пресни-пресни.
Копирам си мнението от Черния списък, за да предупредя всички, които може да попаднат в ситуация, като нашата.
Безкрайно отвратена съм от - Victoria Family Hotel, Balchik (Хотел Виктория, гр.Балчик). Изключително некоректни, груби, безотговорни.
Резервирахме през Booking.com, 2 стаи във Victoria Family Hotel, Balchik (Хотел Виктория, гр.Балчик), 25 дни предварително, като резервацията ни беше със 100% незабавно плащане на престоя и без право на отмяна (т.н. non-refundable). Въпреки, че резервацията ни беше с незабавно плащане, хотелът не беше изтеглил от кредитната ми карта сумата за настаняване за двете стаи, които резервирахме, което ни се стори странно, за това 5 дни преди настаняването ни в хотела им позвънихме с въпрос - защо не са изтеглили сумата за резервациите ни, която беше и пълната цена на стаите. Отговорът им беше, че веднага след телефонния разговор ще го направят и че резервацията ни е потвърдена. Това не се случи. На следващият ден отново им се обадихме, за да им обърнем внимание и да им напомним да си изтеглят парите за резервацията (въпреки, че изобщо не бяхме длъжни да го правим), но те ни увериха, че няма никакъв проблем и че ще го направят когато се настаним в хотела. В деня на пристигането ни, сутринта малко преди 9:00 часа получихме потвърждение от сайта-посредник Booking.com, за резервацията. В същия ден, в деня на пристигането ни в хотела, 2 часа преди настаняване, когато ние бяхме на един час път от хотел Victoria Family Hotel, Balchik (Хотел Виктория, гр.Балчик) ни позвъниха от сайта-посредник Booking.com да ни информират, че хотелът е отказал резервацията ни, въпреки че същата беше потвърдена. Ние бяхме поставени пред изключително проблемна ситуация – в разгара на сезона, когато по българското Черноморие всички места за настаняване са препълнени, дори Booking.com показваше 93% заетост на местата за настаняване в района на Балчик, при 40 градуса температура на въздуха, на път, да търсим вариант за настаняване за нас.
Тенденциозното отношение на собствениците, управителите и персонала на Victoria Family Hotel, Balchik (Хотел Виктория, гр.Балчик) като изключително некоректни и безотговорни се потвърди и на следващия ден с втората резервация, която имахме при тях за наш приятел, който трябваше да дойде едни ден след нас. Той разбра, че резервацията му е отменена след като им е позвънил да ги предупреди, че ще пристигне 1 час по-рано, за да си остави багажа при тях. Не бяха информирали, нито посредника, нито нас в качеството ни на клиент, за това, че въпреки потвърдената резервация в Booking.com за нашия приятел стая в техния хотел няма.

До всички, които ще почиват в Балчик – избягвайте Victoria Family Hotel, Balchik (Хотел Виктория, гр.Балчик), защото рискувате да останете без стая, която сте резервирали за вашата почивка. Отношението, което ще срещнете от страна на Victoria Family Hotel, Balchik (Хотел Виктория, гр.Балчик)  е изключително просташко и грубо – за тях не е важен ангажиментът, който са поели към вас като клиент приемайки и потвърждавайки резервацията ви до последния момент, а просто ви затварят телефона. Не намират за необходимо да бъдат отговорни към настоящите и бъдещите си клиенти. Вероятно смятат, че местоположението им на българското Черноморие е достатъчно да им носи доходи.

# 291
Здравейте,някой да е почивал в Равда тази година и по конкретно да попитам за хотел Кристал.

# 292
Здравейте,

Една колежка от Чехия ще почива на Св.Константин и Елена с децата си и понеже те често боледуват се интересува как е медицинското обслужване там. Всякакви съвети ще са от полза.

Благодаря предварително.

# 293
Аз бих отишла до Варна, съвсем близо е, и там в Окръжна болница има много добра организация за туристите и съм била много доволна

# 294
Здравейте,някой да е почивал в Равда тази година и по конкретно да попитам за хотел Кристал.

Аз бях в Равда миналия месец ,но за този хотел не знам нищо.Ние бяхме в хотел Лагуна-Бийч

# 295
А,хубав ли е плажа?

# 296
Ние ходихме с кола до плаж Олимпийски надежди -там беше много хубаво.На централния и южния не ми хареса,там имаше лагерници тогава .

# 297
  • Sofia
За втора година бяхме в нает апартамент до плажа в Свети влас. Пак съм доволна, чудесен плаж (като изключим цените от по 8лв на чадър и шезлонг), морето равно като тепсия, топло, няма водорасли, щипалки и др., само онзи ден имаше малки, безобидни медузи, но изчезнаха. Все повече ми харесва почивката в апартамент, сами решаваме какво, кога и не качвам килограми, като при AI. Басейните в комплекса също ни бяха много удобни, водата беше топла и в тях. За догодина единствено ми се иска да намеря нещо с анимация, децата растат и  започват да скучаят на плажа.

# 298
В на Диневи апартаментите няма ли анимация?

# 299
В на Диневи апартаментите няма ли анимация?
има в амфитеатъра в определени дни и часове

Общи условия

Активация на акаунт