На море в България 2017г. - 3

• 107 563
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
Аз също го наблюдавам цяло лято този хотел, но само и единствено негативните мнения ме отдалечаваха от него.

# 346
Здравейте, от къде да добавя мнение за определен хотел във Визит. Откривам само, къде се добавя коментар, но без оценка. Благодаря!
Предполагам, че не сте резервирали през Съни турс и затова нямате опция за оценка. В такъв случай може да пишете в коментари на външни лица. Ако сте запазили чрез тях, те изпращат линк с възможност за оценка и отзив, които излизат в менюто за отзиви от клиенти.
През Съни Турс съм резервирала, но не знам къде да отида, за да сложа оценка.

# 347
  • There I was on a July morning
krasi78, аз получавам и-мейл от Съни турс - озаглавен "Вашето мнение е важно за нас". В него има линк. Като го отворя излиза опция за оценки по различните показатели - чистота, обзавеждане, качество на храни и напитки и т.н. Като маркирам съответния брой звездички от 1 до 4, автоматично се изчислява оценката и после публикуват мнението.

# 348
krasi, мисля, че ще получите мейл от Съни турс с линк. Поне аз винаги съм получавала такъв. Освен, ако не сте кореспондирали с тях по електронна поща, тогава не знам как става.

# 349
Благодаря за помощта, момичета! Справих се с ваша помощ! Рядко влизам в пощата си и нямаше да видя писмото от Съни Турс.

# 350
  • София
Моля за мнения относно "Каза Здрава" и "Къща София" в Несебър.

Според инфото са близо до северния плаж, ама дали е така и колко близо ще очаквам запознатите да споделят.

Благодаря!

# 351
  • при моите любими
Аз влизам да дам положителна оценка за Нимфа на Ривиера. Страхотна храна, вече нова база и спокоен чист плаж.

В момента сме на Каваци. Казвала съм го стократно, но пак ще се повторя. Водата е кристална, пясъкът коприна, плитко и спокойно, но тази година има изключително много хора. Преди години имаше доста свободни петна по плажната ивица, сега всичко е гъсто насалено, но се успокоявам, че заради този плаж си струва. В комплекс Аполония бийч сме, апартамент с 2 спални, чисто  и спокойно е. Басейнът също е чист, децата го ползват по-малко следобед. Към 5 отново ходим на плаж и вече се е поразредило и там. На Смокиня заведенията са много приятни с нормални цени, дори спрямо софийските заведения са си направо евтини. Аз си имам сантимент към мястото и сигурна съм пристрастна, но това определено е моето място за почивка.

# 352
Някой тази година да има впечатления от "Релакс" в Поморие? Озъртам се за догодина.

# 353
  • близо до Кресненското дефиле
Някой тази година да има впечатления от "Релакс" в Поморие? Озъртам се за догодина.
Наши близки бяха. Много са доволни!

# 354
Здравейте, мислим в началото на септември да отидем за 4-5 дена пак до морето, но се чудим къде. Първото ни беше на Камчия и беше супер плажа и водата, но сега мислим някъде на юг, че да стигнем по-бързо от София. Може ли да препоръчате място, подходящо за дете на 1.5г. - плажа да е по-широк (да не си газим кърпите) и вечер да има къде да играе. Мислихме за Равда, но южния плаж е малък а другия честно казано не го помня че отдавна бяхме там.  Иначе за нас е добре за радходка до Несебър и Слънчев бряг но за детето ще е скучно. В общи линии това е - да е не много далеч от Бургас, хотела да е чист и на нормални цени, без ол инклузив, хубав плаж. Къде бихте предложили да отидем?

# 355
  • София
Благодаря за споделеното за Блек Сий Стар Черноморец, ще рискуваме тогава. Гледах и Созополи Стайл клуб, имат и те добра оферта от 4 ти септември. Ама мноооого лоши отзиви в букинг, толкова лоши, че ме отказват съвсем. Не вярвам да е умишлено хулене от конкуренти  Blush

# 356
Прочетох по горните постове и излиза, че трябва да чакам имейл от Съни Турс, за да дам мнението си за хотела.Правилно ли съм разбрала? А ако искам да пусна оплакване как се процедира?

# 357
  • There I was on a July morning
Прочетох по горните постове и излиза, че трябва да чакам имейл от Съни Турс, за да дам мнението си за хотела.Правилно ли съм разбрала? А ако искам да пусна оплакване как се процедира?
Да, като получиш имейла можеш да дадеш ниски оценки на хотела. Обикновено се получава около 2 дни след края на почивката. За други оплаквания /в зависимост от естеството/- писма до КЗП или Съни турс.

# 358
Здравейте, в търсене съм на хотел на нашето черноморие с две важни условия: да е в близост до летище и хотелът да е на първа линия / максимално близо до плажът/. Резервацията е за трудноподвижни хора, които искам да се насладят на морето. Открих Сарафово като дестинация близка до летище Бургас. Там можете ли да ми препоръчате хотел? Отворена съм на всякакви идеи!

# 359
Благодаря за споделеното за Блек Сий Стар Черноморец, ще рискуваме тогава. Гледах и Созополи Стайл клуб, имат и те добра оферта от 4 ти септември. Ама мноооого лоши отзиви в букинг, толкова лоши, че ме отказват съвсем. Не вярвам да е умишлено хулене от конкуренти  Blush

Аз съм разочарована. Поставих оценка и мнение във Визит.

Общи условия

Активация на акаунт