На море в България 2017г. - 3

• 107 570
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
Почивали сме два пъти на Нестинарка, това е последния плаж, за който мисля като чист и хубав. Според мен е доста мръсен, а във водата плуваха ужасни боклуци.

Да не забравяме и камъните Simple Smile

# 331
  • София
Аз пак да питам за Блек Сий Стар, Черноморец. Искам да е близо до Созопол и да е Ол Инклузив, бюджетен, защото това ще ни е второ море за тази година. Друго не намирам, което хем да е евтино, хем да не е пълна скръб? Но приемам и др идеи. Мерси

# 332
Ами някой по-назад не го ли похвали този хотел?

# 333
  • София
Да, някой беше написал че е Ок, после аз питах за подробности май. И никой нищо не каза. Смятах че хотела е голям и има доста посетили, Абе ще рискуваме. И без това ни е нужно бюджетно море в нач на септември. То , проблема е, че около Созопол, няма ОлИнклузив изобщо , да е бюджетно решение.

# 334
Почивали сме два пъти на Нестинарка, това е последния плаж, за който мисля като чист и хубав. Според мен е доста мръсен, а във водата плуваха ужасни боклуци.

Да не забравяме и камъните Simple Smile

Благодаря за отговорите! Навсякъде там ли е каменисто?
А коя година сте почивали?

# 335
Ехе, Вие изкарахте плаж Нестинарка, все едно е планина. Чак пък така зле не са нещата. Не е като да не сме ходили и да не знаем за какво иде реч. Вярно е, че има камъни, но не навсякъде. Водораслите, медузите, щипалките ги има по цялото Черноморие не само на Нестинарка.

# 336
Аз бях на Нестинарка миналата година, в Томас резидънс. Никога не съм била на по-лош плаж!!!
Мръсен пясък, камъни и тръни, камъни в морето - без аква обувки е предизвикателство...
Тази година бях на Албена, като резервацията си я направих веднага след неприятното изкарване на Нестинарка

# 337
  • София
Преди четири години бяхме в Серенити бей, а моя близка вече 4-5 години в съседния Реджина маре. Плажът към тях е Нестинарка. За мен плажът е хубав, като природна даденост, сега ако човешката дейност го замърсява е др въпрос! Камъчета имаше тук- там на определени малки райони, които по никакъв начин не се доближават с каменистия гръцки плаж- обичам и двете опции за море! Това са ми личните впечатления, за мен плажът е хубав, морето плитко, подходящо за деца. За др екстри - водорасли, щипалки... какво да кажа- басейн или др море.

# 338
  • Sofia
Камъните ми бяха последният проблем на Нестинарка. Морето беше пълно с човешки боклуци. Според мен изливаха боклуци отнякъде, защото плуваха хартийки и торбички, а след като видях ползвана дамска превръзка да плува до мен не влязох повече.  Отзивите са ми преди 2години, дано нещо се е подобрило. Може би е средно-статистически бг плаж, но питането беше специално за чист и хубав плаж. Понеже това е моето основно изискване за морето споделям моето лично разочарование от този плаж. Албена и дори Свети влас, където почивахме след това, мога да препоръчам далеч по-ентусиазирано.

# 339
Преди седем години беше прекрасен плаж. Съжалявам да чуя тези неща.

# 340
Ами поне в темата за Серенити бей отзивите за плаж Нестинарка от това лято са добри.

# 341
Ами поне в темата за Серенити бей отзивите за плаж Нестинарка от това лято са добри.
Аз уж гледах за тема за Царево, но явно съм я прескочила тази!Благодаря!  Много разнородни мнения наистина Sad Благодаря на всички за включвания та!  bouquet

# 342
Здравейте, от къде да добавя мнение за определен хотел във Визит. Откривам само, къде се добавя коментар, но без оценка. Благодаря!

# 343
  • There I was on a July morning
Здравейте, от къде да добавя мнение за определен хотел във Визит. Откривам само, къде се добавя коментар, но без оценка. Благодаря!
Предполагам, че не сте резервирали през Съни турс и затова нямате опция за оценка. В такъв случай може да пишете в коментари на външни лица. Ако сте запазили чрез тях, те изпращат линк с възможност за оценка и отзив, които излизат в менюто за отзиви от клиенти.

# 344
  • Sofia
Аз писах за Блек Сий Стар, предвид ниската цена, на Last Minute, дни преди заминаването, тръгнах с огромни резерви! През целия път дуднех колко ще е гадно, резервирах студио 2+2 деца, подготвях се за много компромиси... Настаниха ни в ТРИСПАЛЕН апартамент - чист, обширен, никакви забележки. Матраци, бельо, обзавеждане - нови и хубави. Басейн, чадъри и шезлонги - нови, чист басейн, спокойно, няма тарапана и запазване. Храна и питиета - бях подготвена за ниско ниво - нормални за БГ инклузив, сладолед - хубав, по цял ден, храна - еднотипна, но добре приготвена, всичко предлагаха - плодове всякакви, салати, различни меса, сладкиши и т.н. Не съжалявам, много добра почивка беше, а плажа на Градина - фантастичен, по времето, което бяхме. За тази цена - 1070 лв. за 7 нощувки - 2+2 деца на 8 и 13г. беше много добре. Не се сещам за нещо, което да ме е разочаровало, предвид предварителните ми нагласи, даже хотелът - не инклузива, ги надминаха.

Общи условия

Активация на акаунт