SUPERNATURAL: Летен прочит на класиките - "Кайсии и предразсъдъци"

• 20 711
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Не дойде тази нощ  Crossing Arms
 Сънувах
Скрит текст:
обаче, трия билетчета от нац. лотария и печеля 300 000 лв. Но голямата печалба не беше сигурна, накрая взех от друг билет 36 лв и чаках да видя имам ли голямата печалба, ама се събудих  Laughing

# 586
Joy
Печалбата трябваше да ти е Джефри.Joy

# 587
Трябваше, ама оназ Килъри нещо му прави и не идва.  Flutter

# 588
Кво ли му прави?JoyJoy

# 589
Някакви магии сигурно - просто не виждам друга причина да не ходи при Априкотова да го... изпонаобича едно хубаво Joy Joy Joy .

# 590
Само да ми дойде, така ще го изпонаобичам, че свят ще му се вие, а на кайсиите лошо им се пише  Joy

# 591
Тази вечер ще се наслаждавам на Джефри (Stuck Out Tongue Winking Eye) и Хемсуърт (Heart Eyes) в Червена зора от 21 часа по Кино нова, пиша ако някой няма какво да брули гледа, за да не му е скучно. hahaha hahaha hahaha

# 592
Тоз съм си го запазила. Но като почна някой сериал и не мога да се запра.

Обаче видях в имдб снимките. В униформа е гадината. Рязко го съветвам ей така да ми дойде таз нощ в съня. Ще му разпердушиня дрешките.
Скрит текст:

Обаче тук е по-пухкавичък  Heart Eyes Да го фанеш и да го мачкотиш. Сега в Одещите е доста заслабнало момчето. Даже в другата тема го подиграват, че имал клечки вместо крака  Crossing Arms

# 593
Още ли гледаш Алф?

Пратих благоверния за пуканки и лакомства за филма по-късно, много обичам мъже в униформи, ама не всички, само убавите..Joy

Клечки вика.JoyJoy

# 594
Алф и Добрата съпруга предимно. Останалите съм ги зарязала. Обърква ми се главичката ако гледам много неща накуп. Замезвам в понеделник с Троновете и Щамът. Laughing
Като си помисля, че и папка филми е доста пълна, трябва да изчиствам след морето. Crossing Arms

# 595
Дано срещнеш копие на Джефри на плажа. bishop

# 596
Мнъх, Хемсуъртът Heart Eyes ! Преди няколко години ми харесваше много, ся - по-малко Joy .
Сцената с чука от "Тор" я помня, ама по-добре помня Артур с меча. Ах! smile3544

# 597
Гледах го и аз, филма не ми хареса, Хънам пък се изстреля много нагоре в класацията ми, направо литна.

Елоро, почва, да пусна ли лигичка по Джефри заради теб?Joy

# 598
Пускай лигички  Joy

# 599
Joy
Сигурно ще го сънувам, утре ще те уведомя. Говорих дълго по телефона, сега ще си догледам филма.Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт