SUPERNATURAL: Летен прочит на класиките - "Кайсии и предразсъдъци"

• 20 752
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Надай се, сигурно ще е грозен.Joy

ММ още от миналата година, но при него е сложно, въпреки че си тегли дни когато иска, но след това му се натрупват много неща накуп.

# 466
На мен ми липсва донякъде почиването цяло лято, на което бях свикнала докато не работех - на няколко различни места за по две седмици. Сега сме една седмица в София, после десетина дена на море и толкова - обратно на работа.

Елорка
Този, който планирам да шляпна по д-то.

Аха, ами пляскай смело. Това може и да ги вкара в правия път  Mr. Green

# 467
Ти друго би шляпнала, нали? hahaha

# 468
Мноу ясну. Само да ми дойде в следващия сън  smile3508

# 469
Ще чакаме с нетърпение разказа. Joy

# 470
Надай се, сигурно ще е грозен.Joy
За да не засенчва двамата главни красавци, нали Mr. Green ?

PS. Ивенце, прочетох те в модераторската тема. Съжалявам Hug . Налагало ми се е да блокирам всички ЛС заради досадници.

# 471
Именно, виж как знаеш, разбираш ме от две написани думи.Stuck Out Tongue Winking Eye

Де да бях само аз, явно дискусията която се завъди в една от темите, признавам, че след мое не толкова прилично мнение не се понрави на съфорумката. Всички сме единодушни, само тя с рогата напред.

# 472
Ама как ще блокираш всички потребители. Блокирай досадника. Ако поискам аз да ти мрънкам на ЛС как да го направя.

На този гиф

Все едно има запек ми се струва  Joy Joy Joy

Скрит текст:
Забравих да се изфукам. Написах дипломната, пратила съм я, чакам отговор. Дано няма много забележки  Praynig Уж я изпипах.
Голяма мъка беше. Трудна тема. Най-трудното беше да направя изводите, увод и заключение. Извадиха ми душата. То нали не можело там източници и трябваше да се правя на интилегнтна и знаещъ  Flutter

# 473
Браво, стискам палци всичко да е наред.Hug

Първо: няма запек.
Второ: друго прави.

# 474
А ти откъде знаеш  Thinking Joy

Да не би да си била под него  Shocked

# 475
Няма ти кажа пък. smile3534

# 476
  • София
За Кастиелките

# 477
Почвайте да брулите.Joy

# 478
Елорка,
Напорист беше младежът, втора регистрация си направи Crazy . Отдавна беше, ама продължавам да се чудя защо ме хареса. Сигурно строга господарка си търсеше Mr. Green Joy . Право ми мама думаше: "Сложи си аватар с цветленца/сърчица/птички."

Поздравления за завършената дипломна работа Hug Hug ! Всичко ще е наред, сигурна съм.

Това май е Самито, прочистващо се от демонската кръв в бункера на Боби. Прекрасен беше Heart Eyes !

# 479
Егати нахалитета е бил този, такива най ги мразя.

Общи условия

Активация на акаунт