По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 16

• 75 750
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте момичета,искам да попитам хориомона до колко дни след него можем да получим фалшив резултат?
Днес ми е 16 ден след инжекцията и имам положителен резултат,но нз дали да се радвам.От 3 дни правя тестове и днес ми се струва най-хубавата черта.
Докторката каза 3 дни след закъснение да правя тест,но аз не се сдържах.
Цикъла ми е от 26 до 28 дни и нз закъснява ли вече или не.Утре ще ми е 28 ден.
Пусни кръвен, сигурно е станало, успех  Grinning

# 496
Хорионона се чисти за около 10 дена. Успех и пусни кръвен.

# 497
Благодаря Simple Smile

# 498
  • София
На мен миналия месец до 14 дни след хориомона (10000)ми излизаше втора черта . Повече не съм тествала защото кръвния беше 0.5. Предния път пък на 11 ден се беше изчистил. Само кръвен ще ти каже на 100%. Стискам палци! Най-вероятно е станало! Hug

# 499
Минали са доста дни от поставянето, а и щом втората черта се насища все повече, според мен си бременна Blush

# 500
Еднократно ми сложиха 5000.Надявам се да не е от него.Ще имам възможност най-вероятно чак в понеделник за кръвен,но тогава ще са минали със сигурност 3 дни закъснение.

# 501
Напълно съм съгласна с момичетата. Никакво отчайване. Сега ти е ново и затова си стресирана. Лесно ще решиш проблема с инвитро.

Благодаря на всички момичета за подкрепата! Още не мога да възприема новината и ми е много мъчно. Имам чувството, че някои хора сме родени, за да страдаме.  Sad Не знам ще дойде ли момент от живота ми, в който всичко ще е нормално и няма постоянно да се случва нещо тежко. Сега ще си дам малко време да помисля какво се случва и после ще мисля какво ще правим.

# 502
Напълно съм съгласна с момичетата. Никакво отчайване. Сега ти е ново и затова си стресирана. Лесно ще решиш проблема с инвитро.

Благодаря на всички момичета за подкрепата! Още не мога да възприема новината и ми е много мъчно. Имам чувството, че някои хора сме родени, за да страдаме.  Sad Не знам ще дойде ли момент от живота ми, в който всичко ще е нормално и няма постоянно да се случва нещо тежко. Сега ще си дам малко време да помисля какво се случва и после ще мисля какво ще правим.
Ще се реши проблема с ин витро, както ти казва Ина, млада си, не унивай в никакъв случай, какви по тежки неща се случват в живота, казвам го от опит   Peace
Относно преосмисляне на отношенията и това ще се реши с времето, по един или друг начин, случва се при такива проблеми.
Късмет  Hug

# 503
Здравейте момичета,искам да попитам хориомона до колко дни след него можем да получим фалшив резултат?
Днес ми е 16 ден след инжекцията и имам положителен резултат,но нз дали да се радвам.От 3 дни правя тестове и днес ми се струва най-хубавата черта.
Докторката каза 3 дни след закъснение да правя тест,но аз не се сдържах.
Цикъла ми е от 26 до 28 дни и нз закъснява ли вече или не.Утре ще ми е 28 ден.

Според мен си бременна. Аз също имах такива дилеми преди 2 месеца, само че се тествах на 13 ден. В Интернет намерих някакви формули за полуразпад на тези препарати, смятах , изчислявах и се оказа че 10хил единици вече трябваше да съм ги изчистила така че уринарен тест да не ги хване.
На 16ти ден положителен тест си е бременност според мен! Успех!

# 504

Ще се реши проблема с ин витро, както ти казва Ина, млада си, не унивай в никакъв случай, какви по тежки неща се случват в живота, казвам го от опит   Peace

Точно и аз това щях да кажа, случват се къде, къде по-тежки неща в живота.
С вяра и търпение, ще се оправят нещата Simple Smile

# 505
Някой може ли да ми каже при проблеми с кръвното (високо) и сърцебиене, кои хормони може да са фактор и предпоставка за това състояние освен ТСХ?

# 506
Регина, за хормони освен тсх, тат,мат и фт3 и фт4 не се сещам. Но обикновено високо кръвно и сърцебиене, може да са причинени от бъбреците. Добре е да се види дали там няма проблем. Сърце и бъбреци и щитовидна са свързани.

# 507
Направи консултация с кардиолог. Ще пуснат кръвни изследвания, за да се види проблемът от сърце, бъбреци или неврогенно. От стимулация също се вдига кръвно.

Трябва безсолна диета, а индрише листо, здравец, сваля кръвното. Канелата също, но тя не е подходяща за бременни.

# 508
Благодаря, момичета! Hug
Пропуснах да кажа, че не се касае за мен.

# 509
Има ли случаи в които при стартиране на стимулация да изследват само LH и Е2? Без ФСХ... До колко е показателно само това?

Общи условия

Активация на акаунт