По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 16

• 75 747
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
Ако не са минали по-вече от 6 месеца от както е изследвано,няма нужда да се пуска ФСХ.

# 511
Има ли случаи в които при стартиране на стимулация да изследват само LH и Е2? Без ФСХ... До колко е показателно само това?
Така се процедира, когато се прави ин витро на спонтанен цикъл. Ако има съмнения за високо ФСХ, отговорът при стимулация ще е слаб, а някои репр. правят извод и за качеството на яйцеклетките.
Мнението ми е на база опит.
Но може и други практики да има, напр. ако има достатъчно антрални, се предолага, че ще тръгнат при стимулация.

# 512
При инвитро на ЕЦ не сме го пускали никога. При дългия протокол също, но ми го бяха искали в предхождащия цикъл, вероятно, защото тогава не приемах никакви хормони, които да повлияят.

# 513
  • София
Има ли случаи в които при стартиране на стимулация да изследват само LH и Е2? Без ФСХ... До колко е показателно само това?

Досега нито в Надежда, нито в Щерев са ми пускали хормони преди стартиране. Един път си ги пусках по моя инициатива. Сега за пръв път ще съм фонда, не знам там може и да е изискване.

# 514
  • София
на мен пък всеки път като ми се обаждат за часа за стартиране ми казват да пусна хормони и все се налага да се обяснявам че с доктора сме се разбрали нищо да не пускам.  Rolling Eyes
то в общия случай това което се види на прегледа се дублира с това, което излиза от хормоните.

# 515
  • София
И мен си ме карат винаги да пускам хормони при стартиране - в Надежда това.

# 516
Ще я видим тази работа с хормоните.

# 517
Привет момичета,отбивам се да кажа ,че теста не е бил фалшив Simple Smile Реални две чертички .
Пуснах и кръвен на :
06:11-276,900
08,11-666,400
Успех на всички и дано скоро всички видите така желаните две черти Simple Smile

# 518
Честита радост!!!!

# 519
  • София
Честито и от мен! Леко бременеене Simple Smile

# 520
Има ли други момичета със запушени тръби?  Cry Новината ме съсипа и съм много потисната. Откакто научих, не виждам бъдещето си..имам чувството, че никога няма да изживея чувството да бъдеш родител. Притеснявам се от това, което ми предстои и съм много объркана.

Здравейте момичета,
Нямам много време да пиша, но ви чета. Възхищавам се на силата и борбеността на всяка от вас.
На много от историите съм плакала и се радвам на всеки положителен резултат. Пожелавам на всяка от вас, както и на себе си да стигне до там, където е тръгнала, по възможно на-краткият и безболезнен път.

Специално на теб Александра, аз нямам изобщо тръби. Първата загубих след извън маточна, втората я махнаха заради запушване и хидросалпинг. Шока в началото е голям, но с времето се преодолява. Както са ти казали и момичетата, това е най-малкият проблем. Всеки от нас е минал през етапите да огорчение, отричане, гняв и какво ли още не. Горе главата момиче, нещата ще се подредят.

# 521
Мариелка, страхотна новина! Честита бременност и успех!

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 01:01 от ВикториА

# 522
Честито Мариелка  Grinning
Спокойна бременност !

# 523
  • София
Честито Мариелка,лека бременност до края:four_leaf_clover:

# 524
Привет момичета,отбивам се да кажа ,че теста не е бил фалшив Simple Smile Реални две чертички .
Пуснах и кръвен на :
06:11-276,900
08,11-666,400
Успех на всички и дано скоро всички видите така желаните две черти Simple Smile

Честито на теб и живо и здраво бебе на финала. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт